Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 106

Θέμα: Αγορά μηχανής SM (motard) - τη γνώμη σας

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    25 ευρω για τρομπα και 0 ευρω για ρουλεμαν οσες φορες και να αλλαχτει(2 χρονια εγγυηση) και για τα οργανα(τουλαχιστον εχει οργανα) μετα το 2010 δεν παιρνουν νερα αλλα αμα εχεις πριν απο το 2010 βαλε ενα μτχ, τσαμπα τα δινουν. τωρα για κατι ΧR με γκουρεμενες 2ες 3ες ενταξει δεν εγινε τιποτα, 5 εχει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αντε βρε καλοριζικο..

α,ναι ξεχασα και τις φιλικες τιμες στα ανταλλακτικα...
    τοσες φορες θα αγορασεις...κολλητος με την αντιπροσωπεια θα γινεις...μπορει να παντρευτεις και την κορη του μαστορα, τοσες φορες που θα σε βλεπει στο μαγαζι του μπαμπα...
    τσαμπα πραμα λεμε για τα πολυοργανα...με καθε ρουλεμαν σου δινουν δωρο και ενα κοκκορακι, μια βαλβιδα και ενα ελατηριο...ετσι να υπαρχουν για την δυσκολη ωρα...

στα xr ειπαμε μην πας καθολου...ειναι παλια σχεδιαστικα, κουρευουν ολες τις ταχυτητες (και τις τριχες του σβερκου αμα λαχει) και βρωμανε ποδαριλα...

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    δεν ειπα να μην παει εσυ εισαι ο κομπλεξικος. και επειδη παραθετεις πολυ ωραια επιχειρηματα και εντελως υποκειμενικα εγω εχω παντερευτει την κορη του μαστορα και εχω ενα λογαριασμο με 7 ψηφια και μπορω και την συντηρω και οταν χαλαει την πεταω και περνω αλλη. πιπιλα την καραμελιτσα σου

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Το XR μαγκες ειναι μηχανακι που οσο θα περναει ο καιρος, απο ενα σημειο και υστερα, η αξια του θα ανεβαινει.
    Εδω ανεβαινει των 650L.
    Κρατηστε την αποψη σας αλλα η δικια μου ειναι οτι αυτο που προσφερει το xr δεν το προσφερουν αλλα μηχανακια αυτης της κατηγοριας και αμα θελετε και δεν βγαινουμε και off-topic εξηγω ενδελεχως και το γιατι. every day αλλα καθαρα αγωνιστικο μηχανακι, αθραυστο και με λιγες απαιτησεις σε σερβις (ready to race απλα χωρις να το διαφημιζει).
    Εγω θα το προτεινα με την υπογραφη μου απο κατω και με ρητρα να μου κολλησει ταμπελα "τρομπας" στο κουτελο να κυκλοφορω, αν δεν εμενε καποιος ευχαριστημενος (οχι καποιος που θελει lc4 σωνει και καλα ομως).
    MADE IN JAPAN 日本製

α,ναι ξεχασα και τις φιλικες τιμες στα ανταλλακτικα...
    τοσες φορες θα αγορασεις...κολλητος με την αντιπροσωπεια θα γινεις...μπορει να παντρευτεις και την κορη του μαστορα, τοσες φορες που θα σε βλεπει στο μαγαζι του μπαμπα...
    τσαμπα πραμα λεμε για τα πολυοργανα...με καθε ρουλεμαν σου δινουν δωρο και ενα κοκκορακι, μια βαλβιδα και ενα ελατηριο...ετσι να υπαρχουν για την δυσκολη ωρα...

στα xr ειπαμε μην πας καθολου...ειναι παλια σχεδιαστικα, κουρευουν ολες τις ταχυτητες (και τις τριχες του σβερκου αμα λαχει) και βρωμανε ποδαριλα...

δεν παίζεσαι ρε πστμ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nauagios Προβολή μηνύματος
    δεν ειπα να μην παει εσυ εισαι ο κομπλεξικος. και επειδη παραθετεις πολυ ωραια επιχειρηματα και εντελως υποκειμενικα εγω εχω παντερευτει την κορη του μαστορα και εχω ενα λογαριασμο με 7 ψηφια και μπορω και την συντηρω και οταν χαλαει την πεταω και περνω αλλη. πιπιλα την καραμελιτσα σου

ε, πες ντε οτι θελεις πελατακια για τον πεθερο σου...
    να συντηρηθει ο 7ψηφιος λογαριασμος και να κανεις το κεφι σου με τα ΚΤΜ που χαλανε...

ετσι εξηγουνται και τα τσαμπα ανταλλακτικα...σωγαμπρος με τα λεφτα του πεθερου που τα'χει κανει με τα χαλασμενα ΚΤΜ και τα μυαλα στα μιξερ....

α, και που σαι...
    αν δεις με το 690 σου κανενα XR με νεκροκεφαλες που λεει μπροστα μπροστα στην μασκα devil's animal...σπασ'το το 'ρδελο σου προσπαθωντας να το φτασεις...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    δεν παίζεσαι ρε πστμ
    με προκαλουν ρε Παναγιωτακη...
    δεν φταιω εγω...

η πλακα ειναι οτι με ομορφο τροπο προσπαθω να εξηγησω καποια πραγματα που λενε και ιδιοκτητες duke III (οτι δλδ δεν ειναι μοταρντ το πραγμα) και βρισκω και υφακι του στυλ "δεν εξηγω τιποτα..."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    ηρεμήστε. το γαμήσατε το θέμα

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    ...
    αν δεις με το 690 σου κανενα XR με νεκροκεφαλες που λεει μπροστα μπροστα στην μασκα devil's animal...
    Το δικό σου δε μετράει λέμε
    Φύγαμε...

Παίδες, άκουσα όλες τι απόψεις. Να διευκρινήσω και το εξής. Δεν πρόκειται να κάνω καμιά κόντρα στο δρόμο, και αν κάνω (να μην λέω μεγάλες κουβέντες) τι έγινε κι αν με περάσει ? δε βαριέσαι..καλώς με πέρασε. Το μηχανάκι το θέλω να μ αρεσει εμφανησιακά, να γουστάρω, να έχει την ευελιξία του super motard, να κάνει κανά παιχνίδι, να είναι ευέλικτο και να μην μου στοιχίσει μια περιουσία στα συνεργεία. Ωραίος και κομψός ο δούκας (ισως απο τα πιο ωραία και δυνατά στη κατηγορία του), δεν λέω, αλλά παρά την ηλικία μου, μέσα μου με ψήνει η πιο παραδοσιακή motard αισθητική.

Λοιπόν μάγκες...τελικά είμαι ένα βήμα πριν το SMC. Θα την κάνω την κίνηση. Μια ερώτηση μόνο. Το οδήγησα και ενώ όλα καλά και ωραία (πλην σέλας), είδα ότι η γωνία που στρίβει το τιμόνι είναι αρκετά μικρή (τουλαχιστον σε σχέση με το ΧΤ). Παίζει να ρυθμίζεται αυτό ? Ρωτώ για μέσα στην πόλη σε κίνηση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Τη σέλα την πάς σε ένα ειδικό που ασχολείται και την κάνεις πιο άνετη. ξέρει αυτός.

Εάν ρωτάς το πόσο κόβει το τιμόνι κι αν γίνεται να αλλάξει αυτό, χλωμό το κόβω.

οκ για τη σέλα εχεις δίκιο... για το τιμόνι και πόσο κόβει ρωτώ. Για την ακρίβεια είδα πόσο κόβει (όχι και πολύ), αλλά δεν ξέρω αν τα τέρματα μπορούν να ρυθμιστούν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από darknezz Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν μάγκες...τελικά είμαι ένα βήμα πριν το SMC. Θα την κάνω την κίνηση. Μια ερώτηση μόνο. Το οδήγησα και ενώ όλα καλά και ωραία (πλην σέλας), είδα ότι η γωνία που στρίβει το τιμόνι είναι αρκετά μικρή (τουλαχιστον σε σχέση με το ΧΤ). Παίζει να ρυθμίζεται αυτό ? Ρωτώ για μέσα στην πόλη σε κίνηση.
    αν λες για τα στοπ της τιμονόπλακας όντως είναι λίγο μικρη η γωνία και δεν ρυθμίζει

αλλά ρε φίλε αυτό ειλικρινά είναι το τελευταίο που σε νοιάζει ... μιλάμε ότι είναι τρελό μπιστόλι το μηχανάκι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    αν λες για τα στοπ της τιμονόπλακας όντως είναι λίγο μικρη η γωνία και δεν ρυθμίζει

αλλά ρε φίλε αυτό ειλικρινά είναι το τελευταίο που σε νοιάζει ... μιλάμε ότι είναι τρελό μπιστόλι το μηχανάκι
    Γιαυτό λέω ακριβώς. Εντάξυ πιστόλι είναι, καμιά αμφιβολλία (το είδα άλλωστε), αλλά υποτίθεται ότι είναι ευέλικτο και παιχνίδια για την πόλη... καλό να στρίβει στη πίστα, αλλά αν δεν στρίβει στο δρόμο και στη κίνηση, τελικά είναι ευέλικτο μόνο για πίστα ? Για τα στοπ της τιμονόπλακας είσαι σίγουρος ότι δεν πέρνουν ρύθμιση ?

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τη γνώμη σας για αγορά μηχανής
    από ManosMoto στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 21:06
  2. Λοιπόν τη γνώμη σας για tatto
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2005, 20:47
  3. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2004, 19:00
  4. Τη γνωμη σας
    από gRim στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 08:52