Καλησπέρες τα παιδιά τα καλά ...
Μιας που έχει καιρό να διοργανωθεί κάτι ,ψήνεστε για συνάντηση την Κυριακή που μας έρχετε ,να πάμε για κανένα καφέ, χαλαρά ;
Προτείνω συνάντηση λευκό πύργο και πορεία Περαία![]()
Καλησπέρες τα παιδιά τα καλά ...
Μιας που έχει καιρό να διοργανωθεί κάτι ,ψήνεστε για συνάντηση την Κυριακή που μας έρχετε ,να πάμε για κανένα καφέ, χαλαρά ;
Προτείνω συνάντηση λευκό πύργο και πορεία Περαία![]()
(για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, το συνεχίζω απο ΄δω)
αυτη την εβδομάδα έχω άδεια απο τη δουλεια και λέω κάποιο πρωινο (αν εχει καιρό) να πάω μια βόλτα στην πιστουλα στο ρύσιο. Ψήνεται κανεις να έρθει για παρέα, καφεδάκι και να κάνουμε μερικους χαλαρους γύρους? ΟΧΙ να κυνηγηθουμε και να κοντραριζόμαστε. Ακουω προτάσεις για μερα και ώρα
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Τιμο το διάβασα, αλλά το Bandit δεν έχει τελειώσει ακόμα, το έχω σε συνεργείο εκεί Θεσσαλονίκη.
Αν το είχα γιατί όχι.
Καλά να περάσετε
Παιδιά, για 1-6-2014 αργήσατε λίγο.
Δεν διορθώνετε την ημερομηνία, μπας και καταφέρετε να συναντηθείτε;![]()
ειπα να μην ανοίγω καινουργιο θέμα ... αν θέλει καποιος να διορθώσει το τιτλο η να το βάλω ως καινουργιο θεμα στην ιδια ενότητα οκ!
Δημήτρη και με το υπηρεσιακό σε δεχόμαστε!![]()
γούφ γούφ εγώ άνετα![]()
Μη χάσεις...
Κανε 10 τα λεπτά, ξεφορτωνουν λάστιχα
Ρε χαμένο, το τηλέφωνο σου δεν το ακούς?
Για το CB αρχική 240 το σετ
Για τον χουρντα σου 180
Αλλά
Υπολόγισε ένα 20αρι 30αρι σε κάθε τιμή να πιείτε καφέ στην υγειά μου.
Η τιμή περιλαμβάνει περαστικά και ζυγοσταθμιση, αν αποφασίσεις να πάτε να μου το πεις 3-4 μέρες νωρίτερα να βεβαιωθούμε ότι τα έχουν
λοιπον επειδη ο καιρός χαλάει απο Πέμπτη οι επιλογές ειναι αυριο και μεθαύριο. Πετράν πες ποτε σε βολευει να το κλείσουμε και όποιος άλλος θέλει ας περάσει απο κει...
![]()
νεολαία του σήμερα... τι να πεις..
ΚΟΠΑΝΑΑΑ!!
κανείς άλλος ρε παιδιά? Όλοι παραδομένες πινακίδες έχετε τωρα που χειμωνιάζει? αντε κουνηθέιτε λίγο....