Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 77

Θέμα: δέν εχω νερά στο ψυγειο!!...τι παίζει???

Παλαιό μέλος
    δες και αν βγαζει ασπρο καπνο απο την εξατμιση (σημάδι οτι καιει νερα) σιχνα εχει και περίεργη μυρωδιά
    αν και νομιζω οτι το δικο σου εχει μικρη διαρροή και δεν θα το δεις απο εκει

για το λαδι τσεκαρε απο την ταπα αν δεν εχει μακρύ μετριτη λαδιων οπως στα παπια τοτε
    γυρε το μηχανακι προς την ταπα και κοιτα με εναν φακο ή κινητο μεσα τα λαδια
    ή ανοιξε την βιδα απο οπου αδειαζουν τα λαδια και ασε λιγο να τρεξει για να δεις χρωμα (στο κατω μερος του μοτερ, πιθανον 14αρα βιδα)
    προς θεου μην ανοιξεις καρτερ για να δεις τα λαδια

επισης να τσεκαρεις συχνά την θερμοκρασια σου
    δες και το δοχειο διαστολης αν εχει νερο και σε τι σταθμη ειναι
    επισης βρες το σωληνακι διαφυγης νερου σε περιπτωση υψηλης πιεσης και παρακολουθα το αν βγαλει νερο κατα την χρηση

το επομενο που κοιτας ειναι οι βιδες του μοτερ. αν φαινονται απειραχτες εχεις ελπιδες να την βγαλεις με μια καινουρια φλαντζα

αν ειναι καμενη φλαντζα πρεπει να ανοιχτει το μοτερ (ισως και να κατεβει απο το πλαισιο)
    βεβαια μπορει να ειναι και κατι αλλο, συχνα ειναι και απο κλασμενη ταπα ψυγειου

αν φαινονται πειραγμενες σημαινει οτι προσπαθησαν να το φτιαξουν και απέτυχαν. δλδ στραβες κεφαλες,χτυπημενα καρτερ κτλ

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Και 'γω αυτο πηγα να του πω αλλα ειπε ο Σουτερ απο πανω καλη και καθαρη λυση. Συριγγα και σωληνακι και ρουφας απο τη τρυπα του δεικτη!
    MADE IN JAPAN 日本製

Μπινια!!!!! Το avatar του/της Dalt0n
    θα κοιτάξω τα λάδια και θα σας πω...άσπρο καπνό βγάζει μόνο όταν είναι κρύο.....αν κάνω καυσοαναλυση θα βγάλω άκρη??

Δεν χρειαζεσαι καυσαναλυση. Ενας μαστορας που θα το δει απο κοντα να δουλευει και θα ελεγξει νερα και λαδια και θα του περιγραψεις τι κανει θα καταλαβει αν ειναι φλατζα και αν μπαινουν νερα στον κυλινδρο.

Γενικοτερα dalton το μηχανακι σου θελει γενικο συμμαζεμα ζορικο. Πρεπει να σκασεις καποια λεφτα σε καποιον καλο hondakia μηχανικο να στο φερει σε καλη κατασταση. Μετα θα το 'χεις για μια ζωη. Αξιζει αν το πηρες φθηνα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Αν ο προηγουμενος δεν είχε βάλει παραφλου αλλά σκέτο νερό στο ψυγείο, τα καφέ νερά μπορεί να είναι και από σκουριά.

Oποτε τωρα τι κανει;;; Πως καθαριζει ολοκληρο το κυκλωμα μαζι με το ψυγειο αν εχει τοση σκουρια ωστε να κανει καφε τελειως τα νερα;;;
    Μου 'ρχονται διαφορες ιδεες αλλα μπορει να ειναι και καταστροφικες.

Ποσταρε καμια φωτο ρε Νταλτον. Ειπαμε, online συνεργειο αλλα ουτε καν photo...
    MADE IN JAPAN 日本製

θα ανεβασω αυριο φωτο απο την ταπα του ψυγειου...............πριν λιγο σχολασα πηγα το εβαλα μπροστα ολα καλα....η θερμοκρασια ηταν 7 βαθμοι,η εξατμιση εβγαζε ασπρο καπνο (λογικο γτ ειναι κρυα ακομα) μετα απο κανενα 10λεπτο ρελαντι και μια βολτα 1χιλιομετρου στο χαλαρο η εξατμιση καπνιζε ακομα φυσιολογικο?

Παλαιό μέλος
    Όχι δεν είναι.

Υπάρχει εύκολος τρόπος να το καθαρίσεις μετά να βάλεις παραφλού και τέλος.

Αν και μετά έχεις θέμα τότε πας σε άλλα χωράφια.

Οπότε λέμε τώρα, συνοψίζοντας:
    Μάλλον λάδια στο νερό ψυγείου δεν έχει, θα το έβλεπε όχι σαν καφέ νερό αλλά σαν μαγιονέζες στο ψυγείο.
    Μάλλον νερά στο λάδι του μοτέρ δεν έχει, θα το έβλεπε σαν μαγιονέζες στο λάδι του μοτέρ.
    Πιθανολογούμε το:
    Α) να περνάει νερό μέσα στον κύλινδρο, στο θάλαμο καύσης (αλλά τότε θα περνούσαν και καυσαέρια στο κύκλωμα ψύξης και λογικά θα τρελαινόταν η υπερχείλιση φαντάζομαι)
    Β) να μην έχει τίποτα και ο "άσπρος καπνός" να είναι απλά φυσιολογικά καυσαέρια (ή έστω λίγο κακορυθμισμένα καρμπιρατέρ) και φαίνεται άσπρο 5 πόντους κοντά στην εξάτμιση λόγω κρύου.
    Γ) διαρροή από παλιό σωληνάκι κυκλώματος ψύξης με σχίσιμο ή τρύπα, δεν έχει αποκλειστεί. Είπαμε ποιότητα χόντα, αλλά είναι και τριάντα ετών και κακοσυντηρημένο...

μολις γυρισα απο ενα συνεργειο αυτοκινιτων που το πηγα να του ριξει μια ματια...κοιταξε μονο τα νερα του ψυγειου και μου ειπε πως δεν εχει λαδια μονο λιγο σκουρια γιαφτο και το καφε χρωμα......
    Μιας και ειμαι απο Κοζανη εδω το χειμωνα κανει -5 και αυτη τι στιγμη εχω μονο νερο στο ψυγειο μου...πως να αδειασω ολο το κυκλωμα? και να βαλω νερο+τι προτεινετε

Banned
    Για να μην μένουμε στις πιθανότητές, αν αποκλείσουμε την σαπουνάδα - γλίτσα - παραφλου/ νερό, στα λάδια.
    Μια καυσαναλυση θα δείξει αν περνάει ψυκτικό υγρό στον θάλαμο καύσης,φαινεται και από τα μπουζί - αυτό η αυτά πού έχουν το πρόβλημά, αλλά δεν θυμάμαι να σου πω, σε συνεργείο που ξέρει θα σού πει.
    Εστιάζω σε αυτό λόγω του ασπρου καπνού

ασπρο καπνο βγαζει και το αμαξι μου οταν εχει κρυα εξατμιση..(οπως και πολλα άλλα αυτοκινιτα)................για ψυκτικο τι να βάλω?

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dalt0n Προβολή μηνύματος
    μολις γυρισα απο ενα συνεργειο αυτοκινιτων που το πηγα να του ριξει μια ματια...κοιταξε μονο τα νερα του ψυγειου και μου ειπε πως δεν εχει λαδια μονο λιγο σκουρια γιαφτο και το καφε χρωμα......
    Μιας και ειμαι απο Κοζανη εδω το χειμωνα κανει -5 και αυτη τι στιγμη εχω μονο νερο στο ψυγειο μου...πως να αδειασω ολο το κυκλωμα? και να βαλω νερο+τι προτεινετε
    Βασικά πρώτα θέλει καθάρισμα, ψάξε λίγο εδώ μέσα, πριν λίγο καιρό ασχοληθήκαμε με ίδια περίπτωση καθαρισμού ψυγείου, μετά αφού καθαρίσει θα βάλεις ΣΚΕΤΟ παραφλου και θα είσαι οκ

δεν στελνεις κανενα λινκ

Banned
    Έχει χαλάσει το τροφοδοτικό του πι σι, και μπαίνω απ το τηλέφωνο, ψαξτο λίγο ντε

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τι παιζει δεν εχει moto gp φετος?
    από fazer1000s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2010, 12:57
  2. η εγω εχω κακο γουστο ή δεν εχει ο κοσμος με τι να ασχοληθει
    από steve610 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2008, 21:14
  3. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 12:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ