λοιπον...σαν τα περισσοτερα αγορακια το ονειρο μου ηταν να γινω μεγαλος και διασημος ποδοσφαιριστης,ξερετε χωρις διαβασμα,γκομενες,λεφτα...αλλα μαλλον λιγο το ταλεντο και οι γνωριμιες...μετα κατι που εφτασα πολυ κοντα στο να πραγματοποιησω το δευτερο μεγαλο μου ονειρο,δηλαδη το δικο μου γυμναστηριο...ασχολουμενος με βαρη και γυμναστηρια με παθος απιστευτο και πολυ αγαπη απο τα 15 μου και με γυναικα γυμναστρια αλλα και εγω με πτυχιο ιδιωτικης σχολης εφτασα πολυ κοντα το 2011 να το υλοποιησω,να ειμαι ολη μερα στο γυμναστηριο και να συμβουλευω τον κοσμο(κατι που κανω και τωρα,τσαμπα ομως)αλλα η ρημαδα η κριση μας φρεναρε...τωρα εργαζομαι στην εταιρεια του πατερα μου αλλα εχω ξεκινησει κατι αλλο πολυ καλο και συντομα θα σας το ανακοινωσω γιατι θα ενδιαφερει αρκετους...![]()
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Εγώ ήθελα να γίνω τεμπέλης.................και τα κατάφερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Gine giatros mas elege i mana mas, alla ego iksera kalytera.
Ela na se baloume stin astynomia mou fonazane, kai epairna epitides anaboles apo to strato gia na tous ti spao.
Spoudase kati na min pas xamenos mou legane, kai etsi dilosa proti epilogi ena TEI toy kolou sto mesologgi opou eixa mia gkomena. (I plaka einai oti perasa kiolas).
Bgale toulaxiston to lykeio, mou elege o pateras mou, ki ego ekana treis treis tis xronies.
Sterni mou gnosi na s'eixa prota........
2-3 xronia kati psila bgazame apo kati stathmous pou stiname sta giannena , syn i epixorigisi apo to spiti, tin paleyame.
4-5 xronia barman , tote pou imane neos ki apsilos, gamata xronia.
15 xronia tora, ypallilos-stelexos se super market .
an mporousa na gyriza piso , sta oikogeneiaka probata/ktimata/trakter tha tin epefta.
skliro psomi pou leei kai to tragoudi, alla re paidia,
i patana i athina den paleyetai me tipota.......
θα ηθελα μηχανικος μοτο στο χωριουδάκι μου ή εμπορας μοτο
βεβαια σπουδαζω πληροφορικη :-p
Εσύ πολλές ταινίες βλέπεις..........
Όλοι μου έλεγαν (γονεις,καθηγητες)να διαβάσω λίγο παραπάνω για να περάσω σε σχολή ηλεκτρολογιας.
Εγώ δεν ήθελα να τρώω τα χρήματα τής οικογένειας καθ'οτι αν ημουν φοιτητής ακόμα εκεί θα ήμουν.......
Έχω αναλάβει με τον αδερφό μου την οικογενειακή επιχειρηση.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
εγω θα γουσταρα να ειμαι οδηγος βουνου καπου στις αλπεις...
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
μηχανολογος η κηπουρος ηθελα σε πιο wild καταστασεις εμπλεξα τελικα.Αν θα γυριζα πισω......
Μηχανικος ηθελα Μηχανικος εγινα. αν ηταν η πουτανα η κριση τωρα θα ειχα δικο μου συνεργειο σε φαση adrenaline junkies το οποιο ειναι απο τα πιο ωραια μαγαζια εχω δει στο ειδος. μονο λιγο το μπαρ θα εξοπλιζα κι ισως ενα κρεβατι στο παταρι. οποιος δεν το εχει δει απο μεσα μην κοροιδεψει πριν το δει.
Στα ξενοδοχεια ηθελα να δουλευω στα ξενοδοχεια κατεληξα! Ολα καλα λοιπον!