@Vanda ξεχασα εντελως να ρωτησω το φιλο μου για κοστος. Sorry!!!
Παραγγέλνω το δεύτερο μου rallye με a/c κλπ κλπ
Θα έκανε τότε 3-5 μήνες
Στην εβδομάδα επάνω με παίρνουν τηλέφωνο από την αντιπροσωπεία, - έχουμε ένα ίδιο χρώμα, χωρίς a/c ,ακυρωμενη παραγγελία είπαν.
- κράτα το έρχομαι
Πήγα το πήρα, και μετά από 4-5 μηνες όπως το έπλενα, διαπίστωσα ότι το εμπρός αριστερό φτερό ήταν διαφορετικό χρώμα ποίο ανοιχτό, το πήγα σε φίλο λαμαρινα και όντως ήταν αλλαγμένο και ξαναβαμενο, τούς πήρα τηλ και μου είπαν ότι έτσι ήρθε, ότι το χτύπησε ο μεταφορέας - νταλικέρης - και κάτι τέτοια, άκρη δεν εβγαλα.
btw και το δικό μου ΤΑ από κάτω είναι μπλε, και δεν είναι ασταρι....
Mail στη honda europe και japan με φωτο και κοινοποιηση στον σαρακακη και στον συνηγορο του καταναλωτη..... Με φωτο εννοειται.....
πουτσ@@@@@@@@@
οταν παραλαμβανεις υπογραφεις οτι ολα ειναι οκ και τελος
μετα απο 7 χρονια το τεποζιτο μπορει να εχει πιο πολλα χερια χρωμα κι απο αντιτορπιλικο
εχουν πουληθει αυτοκινητα γρατζουνισμενα, χτυπημενα ακομα και πλυμμηρισμενα..............
Και τι σημασία έχει; Μα τι λέτε; Αγοράζεις κούτα κάτι και γισα τον χ-ψ λόγο σου αλλάζουν κάτι. Αν δεν στο πούνε είναι φάουλ! Ας είναι και καλυτερο αυτό που έβαλαν επάνω.
Παιρνεις μια ωραία ένορκη κατάθεση απο αυτόν που σου έφτιαξε το ντεπόζιτο ότι το χρώμα από κάτω ήταν άλλο από αυτό που γράφει η άδεια (μην ξεχνάμε ότι το χρώμα στο ντεπόζιτο δηλώνει και το χρώμα στην άδεια) και κάνεις ένα εξώδικο κι αν δεν έχεις ανταπόκριση, τότε συνεχίζεις με μήνυση.
Ας έχουν περάσει και 200 χρόνια.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
κοίτα να δεις....
αν η χονΔα είναι σοβαρή εταιρεία (που δεν είναι), θα ζητήσει το ρεζερβουάρ για να το ελεγξει..... φίλος με μπεμβέ, σε μηχανική βλάβη στο σασμάν, του το αλλάξανε και το ζήτησε η μπεμβέ στη γερμανία για έλεγχο....
τζι ές δεν έχεις? τι αγχώνεσαι, σώθηκες λέμε....
πουτσ@@@@@@@@@