Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Άρα να το ανοίξω και να το καθαρίσω, να βάλω πάστα, να τσεκάρω το βύσμα τροφοδοσίας και να το δουλεύω πάνω στο τραπέζι. Πάντως το cooler είναι μια κάποια λύση αρχικά αλλά όντως μαζεύει πολύ σκόνη, το βλέπω από το κάτω μέρος του λαπτοπ. Έχει και amd επεξεργαστή και νομίζω ότι ζεσταίνεται ευκολότερα.
Τη μπαταρία να την ξαναβάλω πάνω ;
Αν ξαναμαζέψει στατικό υπάρχει γρήγορος τρόπος να το αποφορτίσω ;
Από χθες πάντως δουλεύει μια χαρά
ΥΓ. Ούτε με το aprilia μου δεν έχω τόσα ηλεκτρικά προβλήματα![]()
Φίλε με AMD V-140 (μονοπύρηνο) βγάζω βράδια και βράδια σε μαγαζιά να παίζω μουσική σαν dj, δεν μου κόλλησε ποτέ, φορτωμένο με κάρτες ήχου, midi κλπ αλλά δεν ανοίγει για σερφάρισμα, ειναι μόνο για αυτή τη δουλειά.... άσε που φλασάρισα το bios σε νεότερη έκδοση να την παλέψει....
Τα HP είναι όντως σκουπίδια γιατί σχεδιαστήκανε στο πόδι χωρίς επαρκή ψύξη.... Σκέψου ενα μοτέρ ferrari σε ενα σασί zastava.... Χαιρετίσματα!
Βάλανε ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε κουτιά και πλαίσια του κώλου, τα χρονίσανε στον θεό (overclocking) για να τρέχουν σφαίρα και μετά λες εσύ "μα γιατί ψήνω λουκάνικα πάνω στο λάπτοπ και εκεί που δουλεύει χαλάει?"
Λογικό είναι εφόσον δεν μπορούν να ψυχθούν όλα αυτά σωστά...
Άμα δείς κάτι γομάρια της toshiba (QOSMIO) παλαιότερα είχαν 3 ανεμιστήρες μέσα, cpu, gpu και πλαίσιο + κάτι φορτιστές ασήκωτους... Για αυτό αντέχουν ακόμα μετά απο τόσα χρόνια!
Το καλύτερο για μένα είναι ότι λέει Lenovo (a.k.a. IBM) και Toshiba.... Σκυλιά!
Επίσης ότι έχει AMD και ATI μακριά....Εκ πείρας αν θέλεις σωστό multimedia και όχι απλά δουλειές γραφείου....
Υ.γ. στατικό δεν μαζεύει όπως το εννοείς, δες πρώτα στην πρίζα σου αν είναι σούκο ο φορτιστής και κάνει γείωση με την γείωση του σπιτιού.
Υ.γ. δούλεψέ το και στο κρεβάτι και στο πούφ και στον καναπέ και όπου θέλεις, αρκεί το κάτω μέρος του να πατάει σε κάτι σκληρό πχ ενα κομμάτι λεπτό ξύλο. Αν είσαι και μερακλής πάρε ηχόπανο πολύ ψιλό που περνάει και ο αέρας πανεύκολα και βάλτο στο κάτω μέρος του λάπτοπ να μαζεύεται εκεί η σκόνη και να την καθαρίζεις.
https://www.youtube.com/watch?v=p64QzGnEkXw
Όχι πως γουστάρω την μανούρα δηλαδή..........
καθείς στο είδος του και στις εμπειρίες του. α να χαθείτε. παλιοπινέζες!![]()
![]()