Γεια σας.Πριν απο λιγο εγραφα στο θεμα για τους καγκουρες.Εβγαζα και γω την....χολη μου για τα "μαλακιστηρια"και την "μαλακια" που τα δερνει.Βγαινω στο δρομο και παρακολουθω τους "μηχανοβιους".Oι πιο πολλοι χωρις κρανος,παρα πολλοι να κανουν θορυβο,αλλοι να κανουν μαλακιες σε στενους-μικρους δρομους και αλλα πολλα,που με κανουν να θυμωνω, ναλεω απο μεσα μου μπινελικια(ποτε δεν εβρισα κανεναν ) και συνεχως να κρινω και να καταδικαζω.Εδω να πω οτι, αυτα που γραφω ,τα λεω με αυτα που βλεπω εδω και 4,5χρονια σε πολη της επαρχιας και τα γυρο χωρια.ΟΜΩΣ μερικες φορες ,καθομαι και σκεφτομαι και λιγο τα δικα μου,οταν οδηγουσα τοτε που ειμουν νεος ,ας πουμε 18-25.Ειμουν παντα αψογος;οχι παντα.Φοραγα κρανος;οχι.Εκανα θορυβο;το yz απο τη φυση του εκανε.Εκανα μαλακιες σε στενα;οχι.Εκανα κοντρες καθε λιγο;της πουτανας(ειδικα οταν πηρα 4κυλινδρο).Και αλλα πολλα,που τα ξερει ο καθενας για την αφεντια του.Λοιπον ,εγω ειμουν και τοσο παρθενα στα νιατα μου;εσυ εισουν τοσο παρθενα;ολοι μας ειμασταν παρθενες;η τωρα που επηξε το μυαλο βλεπουμε τα στραβα στους νεους;