Την καλησπέρα μου σε όλους.
κάπου στο τέλος του 2013 πούλησα το 600αράκι μου, όπου λόγω περιορισμένου χρόνου (μένω μόνιμα εξωτερικό) πήγαμε σε ένα ΚΕΠ κάναμε τις γνωστές υπεύθ. δηλώσεις/εξουσιοδοτήσεις και το θέμα έκλεισε. Την περασμένη εβδομάδα εκτύπωσα τα τέλη κυκλοφορίας για το 2015 όπου (τι έκπληξη) εμφανίστηκε το πουλημένο 600. Από επικοινωνία με τον "αγοραστή" ανακάλυψα ότι η μεταβίβαση δεν έγινε ποτέ (ισχυρίστηκε ότι είχε κάποιο τραυματισμό, ήταν κλινήρης) και ότι θα το κοιτάξει τις επόμενες ημέρες μήπως ξανακάνουμε τις εξουσιοδοτήσεις να το τρέξει. Πέρασε μία εβδομάδα και τώρα έχει εξαφανιστεί, δεν απαντάει στα τηλέφωνα.
Το μπέρδεμα τώρα: για τη μεταβίβαση χρειάζεται ΚΤΕΟ (είχαμε κανονίσει να την περάσει εκείνος με εξουσιοδότηση, δεν έγινε ποτέ) και χαρτί από την εφορία ότι δεν χρωστάω τέλη κυκλοφορίας (που χρωστάω γιατί και να ήθελα δεν το ήξερα για να τα πληρώσω). Για ΚΤΕΟ χρειάζεται ασφαλιστήριο του οχήματος (έχει λήξει βεβαίως) και φυσικά όλα τα παραπάνω κάποιον πρόθυμο να τρέξει σε εφορίες, ΚΤΕΟ, ασφαλιστές, υπουργεία και λ7 για να πληρωθούν όλοι αυτοί.
Τα παραπάνω θα έλεγα ότι κυρίως είναι πρόβλημα του αγοραστή. Προσωπικά με ενδιαφέρει να μην φαίνεται ότι το μηχανάκι είναι δικό μου γιατί τώρα χρωστάω τέλη και έχω ανασφάλιστο όχημα με ότι κινδύνους μπορεί να επιφέρει αυτό.
Ρε συνάδελφοι για πείτε καμία γνώμη πως να το ξεμπλέξω, έχει τύχει σε κανέναν άλλο κατι παρόμοιο?