Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
οι φωλιες ειναι αυτες που ειναι πανω στη δαγκανα και οι μποτες ειναι αυτες που ειναι πανω στο πιρουνι??:rotflmao:
![]()
Ναι ρε, για τις υποδοχές από τις βίδες μιλάω....
![]()
![]()
![]()
οι φωλιες ειναι αυτες που ειναι πανω στη δαγκανα και οι μποτες ειναι αυτες που ειναι πανω στο πιρουνι??:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ναι το καταλαβα αυτο απλα το ειπα για επιβεβαιωση!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειδες μεγαλη διαφορα??Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
κατι σαν αυτο δηλαδη....
οι δαγκανες ειναι ιδιες.
για να γινει σωστο θελει δουλεια
Καλή χρονιά.
Αυτό θα ρώταγα και εγώ.
Αξίζει τον κόπο το ρίσκο και το έξοδο?
Γιατί να πείς οτι βάζω μεγαλύτερο δίσκο να πώ εντάξει.
Αλλά απλά να αλλάξεις δαγκάνα?
Εκτός αν πρόκειται για καμιά καλή σειρά της brebo, αλλά και πάλι... η αν υπάρχει πρόβλημα στα φρένα του Ζ.
Δεν ξέρω πραγματικά, αλλά τουλάχιστον αν μπείς στον κόπο βάλε και μεγαλύτερες δισκόπλακες.
οι δαγκανες καθονται καλα πανω στους μαμα δισκους!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Καλή χρονιά.
Αυτό θα ρώταγα και εγώ.
Αξίζει τον κόπο το ρίσκο και το έξοδο?
Γιατί να πείς οτι βάζω μεγαλύτερο δίσκο να πώ εντάξει.
Αλλά απλά να αλλάξεις δαγκάνα?
Εκτός αν πρόκειται για καμιά καλή σειρά της brebo, αλλά και πάλι... η αν υπάρχει πρόβλημα στα φρένα του Ζ.
Δεν ξέρω πραγματικά, αλλά τουλάχιστον αν μπείς στον κόπο βάλε και μεγαλύτερες δισκόπλακες.
οσο για τις δαγκανες μου εκατσαν απο σποντα!!
δυλαδη ηθελα να παρω τα σωληνακια και πηρα και τις δαγκανες!!
ειδη τις εχω και καθονται πολυ καιρο
και οπως εχω ανεφερει και πιο πανω τους ανταπτορες θα τους φιαξω με τον κολλητο μου οποτε δεν θα εχω σχεδον καθολου εξοδα!!!!
οσο για τα φρενα του z φοραει απο την μανα του διμπιστονες δαγκανες με γληστρα που στην πολυ πιεση χανουν την αποδοση τους!!!!
οποτε μια τετοια αλλαγη ειναι καλη!!!
![]()
![]()
![]()
ειδες μεγαλη διαφορα??
ασχετα με της βασεις οι δαγκανες ειναι απο το εργοστασιο Japan μοντελο.
απο εσθηση ειναι λιγο πιο σκληρα
απο αποδοση ειναι λιγο απολυτα (σε πολη και με μικρες ταχυτητες θελουν προσοχη, ειναι αποτομα) αλλα σε πολλα (για να προλαβω μερικους αυτα τα λιγα που πιανει) εχεις φρενα
και δεν ειναι απλες δαγκανες, αυτη τη σειρα φοραει το 996-998-RSV κλπ
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Gia na po ke ego to diko mou.
Efoson den alazeis diskous, fantzome tote oti oi daganes tha psiloteriazoune, sxedon alla oxi akribos.
An ginete, deneis tin dagana stin pano basi, ke ftiaxeis ena alouminenio sindesmo apo xito komati se freza oso makri xriazete gia na katsie i dagana pano sto disko.
An mporei na ginei afto,i nea dagana se sxesi me tin gnisia tha kathete me ligo diaforeti gonia, os pors tin moukala.
I metatopisi tis neas daganas se sxesi me tin gnisia tha einai mikri, ke oi epipleon kataponisi episis poli mikri opote ta riska gia odigiki paramorfosi poli mikra malon amelitea.
an ginete omos.
kali epitixia.