Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 58

Θέμα: οι παρθενες.

@γαυρε εννοείται live and let live και στα αχαμνα μας αέρας.

Αλλά την συζήτηση στο Παγκαλειο πνευμα του γιατί σας ενοχλεί ο καγκουρας, αφού "μαζί τα κάναμε" δεν την καταλαβαίνω ούτε απολαμβάνω το τσουβαλιασμα. Όχι ότι κατσαρωνει καμμιά βλεφαριδα, απλά μια που λέμε ο καθένας το δικό του, να πω και γω το λίγο μου. Thunderace δεν θα χωρίσουμε κάτι αλλά δεν υπήρξα ποτέ ο μαλάκας που με ενοχλεί σήμερα, οποτε δεν σε νιώθω.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ενταξει τη μ@λακια μας ολοι λιγο-πολυ την καναμε. Το σημαντικο ειναι να το καταλαβαινουμε και να γινομαστε καλυτεροι ανθρωποι.
    Ειδικα οσοι σταθηκαμε τυχεροι και δεν την πατησαμε ή δεν δεχτηκαμε τις συνεπειες.
    Ουδεις "ασφαλτος" οπως ειπε και ενα μεγαλο πνευμα του ελληνικου πενταγραμμου!
    MADE IN JAPAN 日本製

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Δε με θυμάμαι να κάνω μαλακίες που να έχουν αντικτυπο σε άλλους. Πλέον όμως,αρχίζει να συμβαίνει αυτό ---->>> http://www.imdb.com/title/tt0106856/?ref_=nm_knf_i3
    Φίου φίου φι φι φίου

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Να μην βάζετε παραπλανητικους τίτλους στα thread γιατί θα έρθει ο Μικες και θα ψάχνει να βρει ποιοι εχουν κόρες παρθένες...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Να μην βάζετε παραπλανητικους τίτλους στα thread γιατί θα έρθει ο Μικες και θα ψάχνει να βρει ποιοι εχουν κόρες παρθένες...
    και μαλλον δεν θα εχει κι αδικο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    πολύ θα με κρίνουν για αυτό που θα πώ ελάχιστοι με ξέρουν προσωπικά όπως ο Shooter Και ξέρει τι μυαλό κουβαλάω.

Οδηγάω από τα 18 μου ,τίποτα το σπουδαίο μιας και είμαι νέος μπροστά σε εσάς ή γενικότερα σε όσους είναι εδώ μέσα.

Μπορώ να πώ επίσης οτι είμαι το παράδειγμα προς μίμηση όπως είπε ένας αστυνομικός στο τροχαίο που με χτύπησαν (χωρίς να φταίω) .Ο λόγος; Ορίστε που το άγχος κάνει καλό ,πριν καν πάρω την 1η μου μηχανή είχα πάρει ήδη κράνος μπουφάν εξάρτιση πλήρη,όσο και αν περίεργο ακούγεται.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΕΒΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΦΟΡΑ χωρίς κράνος, δεν έχω ανεβάσει 2ο άτομο χωρίς κράνος.

Καλοκαίρι; Ναι,όσο και αν δεν το πιστεύουν μερικοί φοράω μπότες κανονικά και με τον νόμο με φούλ εξάρτιση.Ακόμα ξανα λέω όταν είχα την 1η μου μηχανή που ήταν τo 125CBR.

Στα φανάρια ήμουν απο τους λίγους που φορούσα τόσα, και 2-3 φορές έτυχε να με κοροιδέψουν και να με πούν τι τα φοράς όλα αυτά 125 είναι,λες και με το 125 δεν σκοτώνεσαι ή σπας το κεφάλι σου.Πάντα με το χαμόγελο όμως απαντούσα ,το κάνω για την δική μου ασφάλεια δεν με νοιάζει τι κάνεις "Εσύ" που δεν φοράς κράνος (ήταν μεγάλη σε ηλικία σχετικά αλλά και συνομίλικοι).

Κράζω κάθε φορά όταν βλέπω χωρίς κράνος άτομα , ή όταν βλέπω άτομα με τις πλάκας κράνος λες και κοστολογούν το κεφάλι τους για 20€ ή το καλύτερο ; Στον αγκώνα (για να μην χαλάει το μαλλί).

Στον δρόμο συμπεριρφορά μου είναι άκρως "μαζεμένη" και πριν το τροχαίο ήταν και μετά και τώρα με την μεγαλύτερη μηχανή. Τα καγκουριλίκια μπορείς να τα κάνεις στην πίστα να στρίψεις όσο μπορείς και να μάθεις τα όρια σου όχι στον δρόμο ,γιατί εκεί κινδυνέουν ζωές,ακόμα και η δική σου. (Στην Μοναστήριου Θεσσαλονίκη βάζω 2α και από πίσω χωρίς γκάζι μαζεύω κώλο γιατί πετάει αριστερά δεξιά σαν πλοίο,τόσο γυαλί που είναι ο δρόμος).

Όσα ταξίδια έχω κάνει επίσης φοράω την ολόσωμη μου,δερμάτινη στολή και πάω, αν τύχει να πάρω 2ο άτομο, του φοράω τα άλλα σετ με ρούχα που έχω.

Υπερβολικός ; Ίσως και ναι ,ίσως και όχι.Αλλά είναι δική μου άποψη και δική μου θέληση να προσέχω τον εαυτό μου όσο μπορώ ,και ας λένε οι άλλοι ότι θέλουν.

Μικρό παράδειγμα για να κλείσω,με χτυπάει το τυπάς από το στενό με ΣΤΟΠ ,όπως είχα γράψει σε άλλο θέμα με το παλιό μου μηχανάκι , άσχετα τι έγινε και πως και που κατέληξα και με τα 50 που πήγαινα κτλ. κτλ. οι γιατροί στο νοσοκομείο + ο αστυνομικός που με είπε οτι είμαι παράδειγμα προς μίμηση (έγινε μπροστά σε καφετερίες με πολύ κόσμο και πολλά μηχανάκια που το είδαν το συμβάν), είπαν οτι το πόδι μου θα είχε λάμες και βίδες σε αρκετά σημεία στα οποία απλά; Είχα ένα πρύξιμο,τίποτα άλλο περπατούσα κανονικά.Σκέψου ήταν 125 ... Τα άτομα που ήξερα και με κορόιδευαν για την στολή που φοράω τόσα κτλ. γιατί ήταν και καλοκαίρι , το έραψαν όταν έμαθαν για το τροχαίο με τα 50 και το βούλωσαν γιατί ; γιατί είχα σώσει το πόδι μου.

Συγνώμη για το κείμενο, αλλά ήθελα και εγώ να τα βγάλω λίγο απο μέσα μου και να συμεριστώ αυτό που έγραψες.

Οδιγική παιδεία δεν υπάρχει.

Συμφωνώ μαζί σου 100%. Να προσθέσω ότι σε επαγγελματικό ταξίδι στη Βιέννη, καλοκαίρι με 35+ βαθμούς, οι μοτοσυκλετιστές ήταν ντυμένοι με FULL εξοπλισμό! Δεν είδα άνθρωπο με οτιδήποτε δίκυκλο που δεν είχε εξοπλισμό. Δεν είδα ΕΝΑΝ οδηγό που δεν σεβάστηκε τον ΚΟΚ και τους υπόλοιπους οδηγούς-πεζούς. Έρχονται φίλοι από το εξωτερικό και απορούν με τους ξεκράνωτους και ημίγυμνους μοτοσυκλετιστές.

Δυστυχώς εδώ είμαστε μαγκιά-κλανιά μέχρι να έρθουν τα σκούρα. Σκέφτομαι ότι πληρώνω κάτι βλάκες που θέλουν να θέτουν τον εαυτό τους και κυρίως τους άλλους σε κίνδυνο και σπάζομαι τρομερά. Θα έπρεπε να μην παρέχονται καν δωρεάν νοσήλεια σε κάθε ανεύθυνο και να υπήρχαν τεράστιες ευθύνες στην πρόκληση τροχαίων (από πλημμέλημα σε κακούργημα όπου αυτό στοιχειοθετείται).

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Specialized Προβολή μηνύματος
    Συμφωνώ μαζί σου 100%. Να προσθέσω ότι σε επαγγελματικό ταξίδι στη Βιέννη, καλοκαίρι με 35+ βαθμούς, οι μοτοσυκλετιστές ήταν ντυμένοι με FULL εξοπλισμό! Δεν είδα άνθρωπο με οτιδήποτε δίκυκλο που δεν είχε εξοπλισμό. Δεν είδα ΕΝΑΝ οδηγό που δεν σεβάστηκε τον ΚΟΚ και τους υπόλοιπους οδηγούς-πεζούς. Έρχονται φίλοι από το εξωτερικό και απορούν με τους ξεκράνωτους και ημίγυμνους μοτοσυκλετιστές.

Δυστυχώς εδώ είμαστε μαγκιά-κλανιά μέχρι να έρθουν τα σκούρα. Σκέφτομαι ότι πληρώνω κάτι βλάκες που θέλουν να θέτουν τον εαυτό τους και κυρίως τους άλλους σε κίνδυνο και σπάζομαι τρομερά. Θα έπρεπε να μην παρέχονται καν δωρεάν νοσήλεια σε κάθε ανεύθυνο και να υπήρχαν τεράστιες ευθύνες στην πρόκληση τροχαίων (από πλημμέλημα σε κακούργημα όπου αυτό στοιχειοθετείται).
    Μηπως να το ξανασκεφτεις λιγακι;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Specialized Προβολή μηνύματος

Στο πρωτο σκελος δεν θα διαφωνησω,στο δευτερο ομως εχω μια ενσταση.

Εκτος και αν εσυ

1)δεν καπνιζεις
    2)δεν πινεις
    3)δεν εχεις παραβιασει ποτε φαναρι η στοπ
    4)οδηγας παντα στα νομιμα ορια
    5)δεν εχεις προσπερασει σε διπλη γραμμη
    .
    .
    .
    .
    .

Γαμησε τα Πανο........
    Φανταζεσαι τον βλακα εκτος απο ακρανοτο να ειναι και ανεργος;
    Να μην εχει πληρωσει τον ΕΝΦΙΑ;
    Και να χρωσταει στην τραπεζα κανενα δανειο;
    4πλα θα τον πληρωνω.................
    Ωξο τους αλητες που βουλιαξανε την χωρα..............

Παλαιό μέλος
    Πιτσιρικας δεν φορουσα κρανος.Ακομη και στα χειροτερα μονο ενα σκουφο.Νομιζα οτι επειδη ημουνα προσεκτικος δεν ητανε απαραιτητο.Φυσικα δεν υπηρχε τοτε καμμια ενημερωση για τους κινδυνους και το κρανος ητανε αξεσουαρ των γκαζοφονιαδων.

Μπουφαν και μποτες δεν υπηρχαν.Στην αρχη εβαλα ενισχυσεις σε ενα δερματινο και φορουσα αρβυλα στρατιωτικα.

Σημερα,μετα απο τοσα που εχουνε δει τα ματια μου,πρωτα φοραω μπουφαν,κρανος και μετα καβαλαω.Τα υπολοιπα,παντελονι,μποτες...,αναλογα την αποσταση.

Τοτε καναμε του κεφαλιου μας γιατι δεν ξεραμε.Σημερα για τους νεους οδηγους δεν υπαρχει δικαιολογια,γιατι ξερουν.Εχουνε ενημερωθει σε τετοιο βαθμο,που τους εχει βγει απο τα αυτια η ενημερωση.Θελουνε πολλα κατακεφαλα.Αλλα ακομη περισσοτερα κατακεφαλα,θελουνε οι παλαιοτεροι οδηγοι,που ακομη θεωρουνε μαγκια το να κυκλοφορουν ακρανωτοι και με τις σαγιοναρες.Δεν μπορουν να φανταστουν ποσο κακο κανουνε στα νεα παιδια.Η το γνωριζουνε,αλλα δεν τους καιγεται καρφι.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Γαμησε τα Πανο........
    Φανταζεσαι τον βλακα εκτος απο ακρανοτο να ειναι και ανεργος;
    Να μην εχει πληρωσει τον ΕΝΦΙΑ;
    Και να χρωσταει στην τραπεζα κανενα δανειο;
    4πλα θα τον πληρωνω.................
    Ωξο τους αλητες που βουλιαξανε την χωρα..............
    Ωξο ρεεεεεε.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Στο πρωτο σκελος δεν θα διαφωνησω,στο δευτερο ομως εχω μια ενσταση.

Εκτος και αν εσυ

1)δεν καπνιζεις
    2)δεν πινεις
    3)δεν εχεις παραβιασει ποτε φαναρι η στοπ
    4)οδηγας παντα στα νομιμα ορια
    5)δεν εχεις προσπερασει σε διπλη γραμμη
    .
    .
    .
    .
    .

Θα σου πω σε αυτά που ρωτάς. Δεν κάνω τίποτα από αυτά που γράφεις, εκτός του ότι καπνίζω τον καπνό των άλλων όταν θέλω να βγω έξω να διασκεδάσω (μια που ω γνωστόν, ο Έλληνας δεν περιορίζει με ΤΙΠΟΤΑ την ελευθερία του τσιγάρου!). Πέραν αυτών που ρωτάς και που δεν έχουν καμία, μα καμία σχέση με το τι πρέπει να γίνει, θα πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι οι πράξεις μας έχουν και κάποια συνέπεια πάνω μας και στους άλλους. Κάνεις (κάνω) μαλακία; Θα πληρώσεις (πληρώσω)! Οι κακές πράξεις πρέπει να πληρώνονται. Όταν θα με πατήσει η "κυρία" που μιλά στο τηλέφωνο και γράφει στο νινί της την αρτιμέλεια μου εν γνώσει της, νομίζεις ότι θα νοιώσω καλύτερα αν ακούσω το επιχείρημα: "εσύ δεν οδηγάς μερικές φορές ενώ μιλάς στο κινητό;".

Στα νοσήλεια το ξέρω, είναι σκληρό αλλά όταν ο άλλος εν γνώσει των συνεπειών, επιμένει να κάνει το κομμάτι του, ας αναλάβει και τις συνέπειες. Δεν υπάρχει δυνατότητα κάθε πολίτης να έχει δίπλα του ένα προσωπικό τροχονόμο να τον συγκρατεί από το να κάνει βλακείες.

Στο άλλο που γράφω, κυκλοφορεί ο πα-τέρας με σαγιονάρα κι ένα παιδάκι μπροστά στην καρίνα του σκούτερ. Εγώ θα τον ξεβράκωνα (δίπλωμα, σκούτερ) και θα τον πήγαινα μέσα για κακούργημα προς το παιδί του.

Ο άνεργος, ο άπορος, ο ηλικιωμένος να μην πληρώνουν τίποτα. Η παιδεία δωρεάν και άριστη. Αλλά κι εγώ που τυχαία και δόξα τω Θεώ έχω μια δουλειά, δεν μπορώ να πληρώνω τους κηφήνες πολιτικούς και τους μαλάκες ασυνείδητους.

Παω να τυπωσω μια φορολογικη ενημεροτητα και ερχομαι...........................

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Παω να τυπωσω μια φορολογικη ενημεροτητα και ερχομαι...........................
    Θα τα πουμε σε καμμια βδομαδα?

Specialized καταλαβαινω λιγο πολυ τι λες ,αλλα δεν μπορω να αφησω τον αλκοολικο χωρις περιθαλψη,γιατι ξερει οτι θα την χρειαστει αλλα αυτος το βιολι του.
    Ουτε τον αλλο που του λεει ο γιατρος οτι ,αν δεν κοψει το τσιγαρο θα καταληξει στο νοσοκομειο.

Για τον σαγιοναρατο η αυτον που μιλαει στο κινητο και οδηγει,υπαρχει νομος (και καλα κανει).Ας εφαρμοστει.

Το θεμα του νηματος ειναι "οι παρθενες".Ας το αφησουμε να προχωρησει.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παρθένες ή μη, αφήστε τα άλλα και πείτε μου τι βλέπετε σε αυτή τη φωτό που δεν θα δείτε ΠΟΤΕ σήμερα σε μια τέτοια παρέα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	10421458_846544682064119_6850148672737006634_n.jpg 
Προβολές:	56 
Μέγεθος:	79,7 KB 
ID:	326976

Η φωτό είναι απο το ιντερνετ, δεν έχω το copyright της, και δεν εχω αδεια να την αναδημοσιεύσω. Αν κάποιος αναγνωρίσει τον εαυτό του ή είναι ο δημιουργός της και δεν επιθυμεί να είναι αναρτημένη εδω, παρακαλώ να με ειδοποιήσει να την αφαιρέσω.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. Η μητέρα και οι τρεις παρθένες
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2008, 07:22
  4. Πως επιλεγονται οι moderator????