νομιζω ολοι καταλαβαν οτι δεν ειμαι λεφτας. εσυ ακομα το πιστευεις???? και γιατι δεν προτεινες το smc αλλα το XR μαλιστα σαν πρωτη επιλογη??? κομπλεξισμος μηπως?????
νομιζω ολοι καταλαβαν οτι δεν ειμαι λεφτας. εσυ ακομα το πιστευεις???? και γιατι δεν προτεινες το smc αλλα το XR μαλιστα σαν πρωτη επιλογη??? κομπλεξισμος μηπως?????
το βρηκες!! εχω κομπλεξ με τα ΚΤΜ...
νομιζω δεν καταλαβαινομαστε...
τους λογους που του προτεινα σαν πρωτη επιλογη το XR τους γραφω στο προηγουμενο ποστ...
εχει να κανει με τις προτεραιοτητες που εβαλε ο ιδιος ο ενδιαφερομενος...αντε αλλη μια μπας και γινει κατανοητο...
αφου λεει δεν τον ενδιαφερει η εμφανιση τοσο...
αφου θελει η συντηρηση του να μην τον απασχολει σε κοστος και συχνοτητα...
αφου δεν εχει σαν πρωτη προτεραιοτητα την δυναμη...
μπορει να ειναι και μ@λακιες αυτα που λεω...αλλα αυτη ειναι η αποψη μου...
και δεν ειναι οτι δεν του το προτεινα καθολου το smc...του το προτεινα σαν 3η επιλογη...ελεος δλδ...
ας το παρει ο ανθρωπος να τελειωνουμε...σιριαλ κατηντησε...
ελα να τον βοηθησω κιολας...
Παίδες, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Το μηχανάκι το έκλεισα τελικά. Ολα οκ. SMC 690. Το οδήγησα κάμποση ώρα όλα μια χαρά, λίγες χαλαρές βόλτες να το συνηθίσω γιατί είναι πριονάκι και νομίζω ότι δεν θα χω πρόβλημα. Ωραίο, δυνατό και ευέλικτο έστω κι αν δεν κόβει πολύ το τιμόνι. Το μόνο μείον είναι η σέλα, που αν είσαι και λίγο ογκώδης, γίνεται κουραστική. Ισως είναι το μόνο πράγμα που θα αλλάξω αν βρω καμιά καλή ευκαιρία και τιμή στα μαγαζιά που φτιάχνουν-βελτιώνουν σέλες με gel ή δεν ξέρω τι άλλο.
Καλοριζικο και καλοπιωτο το οπλο....πολλα και απροβληματιστα χλμ να κανετε παρεα!
Αν ειναι και καλοσυντηρημενο εκανες την καλυτερη αγορα.
Καλορίζικος ο ταλιμπαν.Να το χαρείς.
Φίου φίου φι φι φίου
Την καλυτερη επιλογή έκανες! Καλοτάξιδο και να το χαρείς οσο δεν πάει
Να σται καλά μάγκες... Αυτό θα είναι και το τελευταίο μου μηχανάκι σε αυτό το στυλ καθότι πλησιάζουμε και τα 40 σιγά σιγά, και το είχα άχτι πολλάαααααα χρόνια. Αυτό που ψάχνω τώρα είναι κανά καλό και φτηνό μαγαζί για σέλα... Δεν ξέρω αν πρέπει να φτιάξω (χαλάσω) της μαμάς, γιατί αν σε 2 χρονάκια ας πούμε το πουλήσω, μπορεί ο άνθρωπος που θα το πάρει να θέλει τη μαμά σέλα. Οπότε λέω μπας και υπάρχει κανάς σελάς εξ αρχής η' να βρω μια ίδια μεταχειρισμένη και να του τη παω να τη φτιάξει.
Τι παίζει ? ξέρουμε ?
Photos θα σηκώσω απογευματάκι![]()
Στα power parts της ΚΤΜ κοιταξες μη τυχον και υπάρχει κατιτίς;