Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: Υπότιτλοι σειρών,ταινιών κτλ κτλ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Ούτε εγώ έχω κάτι με τα παιδιά που κάνουν μεταφράσεις, αλλά δεν εξαιρούνται κριτικής επειδή τις κάνουν εθελοντικά.
    Όχι, δεν εξαιρούνται κριτικής. Αν μεταφράσουν κάτι λάθος (όπως πχ τα rounds και τα clippers που λέει κι ο sniper), καλό είναι να τους επισημαίνεται.

Επίσης, καλό είναι όταν κάνεις κριτική, να την κάνεις ως εξής:
    • «Φιλαράκι που έφτιαξες τον υπότιτλο, έχεις κάνει αυτά τα λάθη εκεί κι εκεί. Πάρε αυτό το διορθωμένο .srt να δεις πως θα έπρεπε να το κάνεις για την άλλη φορά» ή
    • «ρε φιλαράκι, στην ταινία/σειρά αυτή δεν πάει ο χαβαλές. Να, σου διόρθωσα το .srt, δες την ταινία με αυτό, δεν είναι καλύτερη έτσι;»

Όσο δεν ανεβάζετε δικό σας .srt, ούτε κριτική δικαιούστε να κάνετε ούτε παράπονα, γιατί απλά δεν συμμετέχετε. Να το κάνω πιο λιανά, δεν υπάρχετε καν, δεν σας υπολογίζει κανείς, δεν σας έδωσε κανένας τίποτα. Απλά βρήκατε κάτι κάτω και το μαζέψατε. Άμα δεν σας αρέσει, αφήστε το κάτω ξανά και συνεχίστε.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

@Γάδαρε, πολύ σωστά τα λες (και δε σε κοιτώ στα δόντια )

Για τους υπόλοιπους γκρινιάρηδες όμως:

Ας ξεμπερδέψουμε μερικά πραγματάκια.

Η κριτική, ακόμη και στο τζάμπα πράγμα, είναι και δεκτή και αναγκαία, αλλιώς το τζάμπα πράγμα
    δεν θα βελτιωθεί. Βασικό αυτό.

Το τζάμπα είναι πολύ σχετικό. Καλά μας τα είπε κάποιος για το android, αλλά και το τζάμπα iOS 8 μια χαρά καταπληκτικό είναι.
    Έλα μου που πρέπει να πάρω ένα iPhone 4s και πάνω για να το 'φχαριστηθώ (μέχρι το 9 που θα θέλει πάλι
    νέα συσκευή). Που είναι το τζάμπα;

Οι "άλλοι" οι μεταφραστές από γούγλη, δεν παύουν να είναι τραγικοί ώρες ώρες. Συμφωνώ ότι κακώς δημοσιεύουν τα ευτράπελά τους
    που δεν έχουν μια σωστή φράση σε ολόκληρο κείμενο.
    Το ιντερνετ όμως είναι ΓΕΜΑΤΟ με σκουπίδια. Ένα φίλτρο δεν το βάζετε από μόνοι σας, να μην κατεβάζετε σκουπίδια;
    Ότι νάναι;
    (παράδειγμα εκείνο το ανίερο γαματο τζι αρ, που ότι σκουπίδι ήθελες εκεί το έβρισκες, με αποτέλεσμα άλλες
    σελίδες προσεγμένες και στα όρια του νόμιμου που μπορούσαν να σε βοηθήσουν να βρεις υπέροχα και σπάνια
    πράγματα κλείσανε από μόνες τους προκειμένου να μπλέξουνε)
    Αν δηλαδή μπείτε σε ένα μαγαζί που δίνει δωρεάν (για προώθηση ίσως) το οτιδήποτε, αν αυτό το δώρο
    είναι ελαττωματικό, χαλασμένο, άχρηστο, εσείς θα το πάρετε και μετά θα κάνετε παράπονο;
    Για το τζάμπα;

Υπάρχουν βέβαια κανονισμοί και νόμοι για το τι επιτρέπεται να κυκλοφορήσει στην αγορά, αλλά αυτοί οι
    κανονισμοί και οι νόμοι είναι οι ίδιοι που απαγορεύουν το απλό και αυτονόητο "δάνεισμα" μεταξύ μας.
    Αντί λοιπόν να εστιάσουμε στο πως θα βοηθήσουμε τον "πιτσιρικά" που δεν ξέρει να βάλει 5 λέξεις στη σειρά
    να μάθει, τον κράζουμε και τον λέμε άχρηστο και απαιτούμε να παραδώσει άριστο επαγγελματικό προϊόν.
    Αυτόν που ξοδεύει το χρόνο του ΤΖΑΜΠΑ.

Μου θυμίζει τη φάση που πας στο φιλαράκι να κάνει το σέρβις στο τζάμπα και αν κάνει μια μλκ απειρίας, τον υποτιμώ
    και τον βρίζω λέγοντάς του ότι είναι άχρηστος και κακώς τον άφησα να αγγίξει το αργαλείο μου.

Έχουμε χάσει κάθε μέτρο, αυτό μόνο έχω καταλάβει.

Λυπάμαι, πραγματικά λυπάμαι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    .
    Δεν είναι καν θέμα σωστού λάθους, αυτό το είπα και στο πρώτο μου ποστ. Είναι θέμα αισθητικής και φυσικά αφού δεν μ'αρέσει, δεν το χρησιμοποιώ.
    Από κει και πέρα μια χαρά μπορώ να λέω ότι θέλω.
    Είναι ένας στο δρόμο και μοιράζει δωρεάν cd με την μουσική του και αφού πάω σπίτι και την ακούσω, του λέω ότι δεν μου αρέσει γιατί παίζει τα τραγούδια των blind guardian με κλαρίνο. Θα πρέπει να του ηχογραφήσω και γω ένα cd αλλιώς να μην κάνω κριτική;
    Τελευταία τροποποίηση από Joyrider; 12/11/2014 στις 10:38.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από darkwing Προβολή μηνύματος
    Άμα το πάμε έτσι δεν θα έπρεπε να έχουμε απαιτήσεις από την Google που δίνει δωρεάν το android.
    Μεγαλη πλανη, το Android δεν ειναι τσαμπα.
    Ενας κατασκευαστης για να βαλει android σε ενα smartphone-tablet πρεπει να πληρωσει περιπου 35.000€ στην google για καθε σειρα προιοντων (πχ galaxy S3) και 1,5€ για καθε συσκευη της σειρας. Καντε τωρα τους πολλαπλασιασμους για να δειτε ποσο "τζαμπα" ειναι

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Προ ημερών βρέθηκα σε φιλικό σπίτι.Βάλαμε να δούμε μια ταινία η οποια δυστυχως για εμας είχε και Ρωσσική γλώσσα μέσα.Ο υποτιτλιστής σε αυτά τα σημεία ήταν άφαντος.Και ειναι σε group μεγάλης ομάδας.Μπζόφος λοιπόν.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Ψάξατε για άλλους υπότιτλους;

Εάν ήτανε "καμμένοι" οι υπότιλοι θα μπορούσατε να κατεβάσετε άλλο αρχείο

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Δεν μπήκε στον κόπο το παληκάρι.Οτι έβγαλε το μαγικο πλήκτρο D του media player classic.
    Οχι πες μου τωρα γιατι μου θυμισες τους καμμένους υπότιτλους;
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Εμ ρε φίλε....πάρτε μια νόβα να τελείωνετε...

Θέλει ψάξιμο η δουλειά αλλά όταν μάθεις που να πατάς και τι να κάνεις, κατεβάζεις αρίστης ποιότητας ταινίες με τους κατάλληλους υπότιτλους και είσαι αρχηγός

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Γιαυτό έχουμε καεί στο xbmc (μέχρι να μας χτυπήσουν την πόρτα). Και ταινίες σε ότι ποιότητα σηκώνει η σύνδεση (μέχρι και 3D) και αυτόματο κατέβασμα υποτίτλων.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Καλοπουλα αυριο Σαββατο καφεδακι κτλ κτλ
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2007, 16:48
  2. Προβατο-απορια Μαντρια κτλ κτλ
    από KeLeYTiS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2006, 11:36
  3. ΣΟΥΖΕΣ...ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ..ΚΤΛ..ΚΤΛ....
    από tati στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2006, 19:46
  4. Μην βλασφημειτε τα θεια κτλ. κτλ. κτλ.
    από AFTER στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2006, 10:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF