Δεν το είχα δοκιμάσει,δεν ξέρω.
Για πες να μαθαίνω...
Δεν το είχα δοκιμάσει,δεν ξέρω.
Για πες να μαθαίνω...
Δεν είχα ποτέ τδμ
αλλά απ' ότι ξέρω τους βάζουν ζάντες από το ρ6, το τελευταίο με συμβατικά μπροστινα. 17" τροχούς με δυνατοτητα έως 180 πίσω λάστιχο. Το αν χάνει ή κερδίζει δεν το ξέρω αλλά σίγουρα στρίβει πολύ καλύτερα και πρακτικά βάζεις ότι λάστιχο θέλεις.
Γενικά ελατήρια στο μπροστινό, ζαντες, πιο κοντό γρανάζομα με αλυσίδα 520, και εξατμίσεις και το μηχανάκι βελτιώνεται πάρα πολύ σε όλα του.
Καλά για θόρυβο δεν το συζητάω....
Ευχατιστω πολυ για τις απαντησεις. Τωρα ελπιζω να μαζευτει σιγα σιγα το budget και να βρεθει και το καταλληλο 900αρακι.
Όχι και 900αρακι
Κοτζάμ 900αρα!!!!
Καλησπέρα! Ειχα το 850 πριν πάρω τον τίγρη.μου τσιμπούσε λαδακι αρκετό ,κατα τα αλλα δεν μου έβγαλε τπτ άλλο .το ειχα 4 χρονια.για μενα παρε το 900
Διαβάζιντας το thread.. είμαι σε δίλημα! ohlins ή WP που είναι και πιο φθηνές; (πρώην κάτοχος ΧΤ-άρα WP=θεός). Για πείτε ρε παληκάρια...
Η διαφορά τους γύρω στα 30 ευρώ αν κατάλαβα καλά.. (αγορά).
ps. Στο θέμα του φίλου... Έχω το 900 (μοντ. ΄08)... All around!!!!! Δεν έχει το τρελλό γκάζι, αλλά αυτό για μένα είναι καλό. Μου συγχωρεί πολλές μλκίες!!!!! Και μ΄αρέσει! Είναι πολύ ισορροπημένο μηχανάκι.
Και αν το βελτιώσεις με σύνεση... αλήτικο (με την καλή έννοια). θα το ευχαριστηθείς!!!!
Τελευταία τροποποίηση από slzr; 14/11/2014 στις 03:15.
WP τα είχα και στο ΙΧ και στο υπηρεσιακό
νοπ! ακομα εχω το γκανι
κοτα!
https://www.youtube.com/watch?v=2XiYUYcpsT4![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...