Δημοσιεύθηκε αρχικά από
PetranGR
πολύ θα με κρίνουν για αυτό που θα πώ ελάχιστοι με ξέρουν προσωπικά όπως ο Shooter Και ξέρει τι μυαλό κουβαλάω.
Οδηγάω από τα 18 μου ,τίποτα το σπουδαίο μιας και είμαι νέος μπροστά σε εσάς ή γενικότερα σε όσους είναι εδώ μέσα.
Μπορώ να πώ επίσης οτι είμαι το παράδειγμα προς μίμηση όπως είπε ένας αστυνομικός στο τροχαίο που με χτύπησαν (χωρίς να φταίω) .Ο λόγος; Ορίστε που το άγχος κάνει καλό ,πριν καν πάρω την 1η μου μηχανή είχα πάρει ήδη κράνος μπουφάν εξάρτιση πλήρη,όσο και αν περίεργο ακούγεται.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΕΒΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΦΟΡΑ χωρίς κράνος, δεν έχω ανεβάσει 2ο άτομο χωρίς κράνος.
Καλοκαίρι; Ναι,όσο και αν δεν το πιστεύουν μερικοί φοράω μπότες κανονικά και με τον νόμο με φούλ εξάρτιση.Ακόμα ξανα λέω όταν είχα την 1η μου μηχανή που ήταν τo 125CBR.
Στα φανάρια ήμουν απο τους λίγους που φορούσα τόσα, και 2-3 φορές έτυχε να με κοροιδέψουν και να με πούν τι τα φοράς όλα αυτά 125 είναι,λες και με το 125 δεν σκοτώνεσαι ή σπας το κεφάλι σου.Πάντα με το χαμόγελο όμως απαντούσα ,το κάνω για την δική μου ασφάλεια δεν με νοιάζει τι κάνεις "Εσύ" που δεν φοράς κράνος (ήταν μεγάλη σε ηλικία σχετικά αλλά και συνομίλικοι).
Κράζω κάθε φορά όταν βλέπω χωρίς κράνος άτομα , ή όταν βλέπω άτομα με τις πλάκας κράνος λες και κοστολογούν το κεφάλι τους για 20€ ή το καλύτερο ; Στον αγκώνα (για να μην χαλάει το μαλλί).
Στον δρόμο συμπεριρφορά μου είναι άκρως "μαζεμένη" και πριν το τροχαίο ήταν και μετά και τώρα με την μεγαλύτερη μηχανή. Τα καγκουριλίκια μπορείς να τα κάνεις στην πίστα να στρίψεις όσο μπορείς και να μάθεις τα όρια σου όχι στον δρόμο ,γιατί εκεί κινδυνέουν ζωές,ακόμα και η δική σου. (Στην Μοναστήριου Θεσσαλονίκη βάζω 2α και από πίσω χωρίς γκάζι μαζεύω κώλο γιατί πετάει αριστερά δεξιά σαν πλοίο,τόσο γυαλί που είναι ο δρόμος).
Όσα ταξίδια έχω κάνει επίσης φοράω την ολόσωμη μου,δερμάτινη στολή και πάω, αν τύχει να πάρω 2ο άτομο, του φοράω τα άλλα σετ με ρούχα που έχω.
Υπερβολικός ; Ίσως και ναι ,ίσως και όχι.Αλλά είναι δική μου άποψη και δική μου θέληση να προσέχω τον εαυτό μου όσο μπορώ ,και ας λένε οι άλλοι ότι θέλουν.
Μικρό παράδειγμα για να κλείσω,με χτυπάει το τυπάς από το στενό με ΣΤΟΠ ,όπως είχα γράψει σε άλλο θέμα με το παλιό μου μηχανάκι , άσχετα τι έγινε και πως και που κατέληξα και με τα 50 που πήγαινα κτλ. κτλ. οι γιατροί στο νοσοκομείο + ο αστυνομικός που με είπε οτι είμαι παράδειγμα προς μίμηση (έγινε μπροστά σε καφετερίες με πολύ κόσμο και πολλά μηχανάκια που το είδαν το συμβάν), είπαν οτι το πόδι μου θα είχε λάμες και βίδες σε αρκετά σημεία στα οποία απλά; Είχα ένα πρύξιμο,τίποτα άλλο περπατούσα κανονικά.Σκέψου ήταν 125 ... Τα άτομα που ήξερα και με κορόιδευαν για την στολή που φοράω τόσα κτλ. γιατί ήταν και καλοκαίρι , το έραψαν όταν έμαθαν για το τροχαίο με τα 50 και το βούλωσαν γιατί ; γιατί είχα σώσει το πόδι μου.
Συγνώμη για το κείμενο, αλλά ήθελα και εγώ να τα βγάλω λίγο απο μέσα μου και να συμεριστώ αυτό που έγραψες.
Οδιγική παιδεία δεν υπάρχει.