Γεια σας
εχω ενα jialing 125 σαν το innova ειναι πατειναρη παρόλο που του αλλαξα δισκακια φλαντζα ελατηρια κ καμπανα και εξακολουθει να πατειναρη
κανεις καμια βοηθεια;
Γεια σας
εχω ενα jialing 125 σαν το innova ειναι πατειναρη παρόλο που του αλλαξα δισκακια φλαντζα ελατηρια κ καμπανα και εξακολουθει να πατειναρη
κανεις καμια βοηθεια;
Ρύθμιση στο βιδάκι του συμπλέκτη έχεις κάνει;
Βρίσκεται στο καπάκι του συμπλέκτη, δεξιά όπως είσαι πάνω στο μηχανάκι.
Ρύθμισέ το έτσι ώστε ούτε να πατινάρει ούτε να κάνουν πολύ θόρυβο οι ταχύτητες όταν μπαίνουν.
λαδια εχει δισκακια αλλαξα αλλα παλι πατειναρη εχω κανει και Ρύθμιση στο βιδάκι του συμπλέκτη
Βάλε δισκάκια Honda και πέτα τα κινέζικα, αν έβαλες κινέζικα.
Γραναζι παιζει να εχει φαει? ή ουτε καν? Φιλε το εχεις κανει dragster ή τις πατας καρφωτες?
enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..endu ro..enduro..enduro..enduro..
γιατι που ειναι το περιεργο? εχω ενα γειτονα που ειχε jialing 125 και ειχε κουρεψει τα γραναζια.. α και μια μπιελα ειχε ενα θεματακι..
Που να ξερω ρε αδερφε τι το κανει το μηχανακι? εχω δει της παναγιας τα ματια στα κακομοιρα τα παπακια
enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..enduro..endu ro..enduro..enduro..enduro..