Έχει κανείς; Το νοικιάζω, μαζί και με τον χειριστή αν έχετε θέμα να το αποχωριστείτε..
Αν όχι, το έχετε ψάξει καθόλου; Μικρό, φτηνό, να μπορεί να τα βάλει με τα περιστέρια απέναντι θέλω..![]()
Έχει κανείς; Το νοικιάζω, μαζί και με τον χειριστή αν έχετε θέμα να το αποχωριστείτε..
Αν όχι, το έχετε ψάξει καθόλου; Μικρό, φτηνό, να μπορεί να τα βάλει με τα περιστέρια απέναντι θέλω..![]()
safety doesn't happen by accident
όντως τα περιστέρια είναι ένα θέμα --> https://www.youtube.com/watch?v=BNCoaKE4S7M
Γουατς δε προμπλεμ;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Πάρε τον Αριστείδη...
ξέρει από πτηνά
Travel, Grow, Share
Αεροβόλο;![]()
Να εχει και καμερα οπωσδηποτε.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Τι σας κάνανε τα περιστέρια ρε λεβέντες και τα βάλατε μαζί τους;
Κι αυτά να ζήσουνε θέλουνε.
Αυτός ο Βαντας δεν σηκωνει κουτσουλια στο σπαθί του...
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Υπάρχει σιλικόνη απωθησης περιστεριών αβλαβης. Στα χρωματοπωλεια.
Η απέναντι κυρία προφανώς απεφάνθη ότι πρόκειται για απειλούμενο είδος και αποφάσισε να τους κάνει φωλίτσα στο μπαλκόνι. Σε μένα δεν έρχονται γιατί έχουν φάει τέτοιες πατζουριές που τις θυμούνται ακόμα, οπότε βολεύτηκαν εκεί και πλέον αφοσιώθηκαν στη διαιώνιση του είδους.
Κάθε μέρα με το που (με) ξυπνάνε, αρχίζουν το γουυυυ γουυυυ γουυυυ γουυυυ γουυυυ (ασταμάτητα όμως) γουυυ γουυυυ, το οποίο ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ μπορεί να με στείλει στο τρελοκομείο. Το ακούω μέσα από ωτασπίδες, κάτω από μουσική.. αν ήμουν στο ενοίκιο θα είχα μετακομίσει.
Δεν θέλω να τα σκοτώσω βέβαια. Αλλά ΑΝ είχα αεροβόλο στο σπίτι, δεν ξέρω πού θα είχα φτάσει γιατί έχω πρόβλημα με κάποιους ήχους και όταν με πιάνει δεν το πολυελέγχω.
Ο Αριστείδης ασχολείται ακόμα με γλάρους ή πήρε καμιά προαγωγή; Αν έφτασε στα γεράκια, θέλω ένα!
Τζελ, σπρέι και λοιπά απωθητικά δεν λύνουν το πρόβλημα, αφού πρόκειται για το απέναντι σπίτι (στα 7-8; μέτρα-ακάλυπτος-(=ηχείο)), όπου είναι καλοδεχούμενα.
safety doesn't happen by accident
1. Πας στο τοπικό παιχνιδάδικο
2. Αγοράζεις ένα τέτοιο
3. Βρίσκεις μια νταβραντισμένη γάτα
4. Προσαρμόζεις τη γάτα πάνω στο ελικόπτερο
5. Κατευθύνεις το ελικόπτερο με την μονταρισμένη γάτα πάνω στα ανυποψίαστα θύματα
Αποτέλεσμα
καθαρισες με τα περιστέρια , έχεις και ενα ελικόπτερο για να παίζεις και σου έμεινε και η γάτα
![]()
Τηλεφωνο στον sniper.
Problem solved.
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!