Καλημέρα παίδες!!!
Καλά τι κίνηση είναι αυτή σήμερα !!!!
Δε μπορώ να καταλάβω, μόλις βρέχει λίγο ξεχνάνε πως να οδηγούν! Από Καλλιρόης μέχρι και Μαρούσι όλα τα αυτο. ήταν σχεδόν σταματημένα.
Πάλι καλά ου έκανα και 1 ώρα για να φτάσω![]()
Καλημέρα παίδες!!!
Καλά τι κίνηση είναι αυτή σήμερα !!!!
Δε μπορώ να καταλάβω, μόλις βρέχει λίγο ξεχνάνε πως να οδηγούν! Από Καλλιρόης μέχρι και Μαρούσι όλα τα αυτο. ήταν σχεδόν σταματημένα.
Πάλι καλά ου έκανα και 1 ώρα για να φτάσω![]()
και από μένα...
Καιρός σκ@#ά;;;; μπααααα
μια χαρα δροσιστική βροχούλα για να ξυπνάμε πρωινιάτικα.....
![]()
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ κι από μένα.
Αυτός ο καιρός είναι ιδανικός για τους "χωματερούς" με τα τρακτερωτά της Μεσογείων και της Κηφισίας.
Μπας και δουν τα μηχανάκια τους λίγο χώμα (κι εγώ μέσα σ’αυτους είμαι)
![]()
![]()
![]()
<< This space for rent >>
kalimera....
ti tha ginei me ton cafe pou legame xtes????
tha mas kathisei spiti i vroxi?
...αλλά όπως είπε και ο φίλτατος Teo, εδώ βρέχει από τι ώρα δεν ξέρω. Πάντως όταν σηκώθηκα και βγήκα στο μπαλκόνι να δω την κοκκινομάλα, αυτή ήταν ήδη μούσκεμα... Και ήταν άσχημη βρεγμένη.
Κρίμα και είχα πολλά σχέδια για βόλτα στην αγορά και τέτοια...
Δε γαμ.....αι λέω 'γω; Θα μείνω μέσα να λιώσω σήμερα με Max Payne 2 πάλι. Κι όταν κάνει καλό καιρό πετάγομαι Αθήνα να πάμε για κείνον τον καφέ, συνάδελφε monstermind!
Παράτα τη βροχή και βγάλε ήλιο, μ' ακούς!!!
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Nothing is Impossible!
Καλημέρα παλιάνθρωποι!
Κι όπως έχουμε ξαναπεί....τα σύνεφα και η βροχή είναι μια χαρά!Οι πόλεις θέλουν γκρέμισμα
Always made to mean nothing
εγώ πάντως έτσι που είδα τον ουρανό το πρωί πορώθηκα - γαμώ τους ουρανούς ήταν
έδειχνε σαν κάτι... μεγάλο, ρε παιδιά
έκανε την τυπική διαδρομή λίγο διαφορετική
(αφού μέχρι να φτάσω ιππόδρομο δεν πρέπει να πέρασα τα 120 και κοίταγα γύρω γύρω... τα έργα κλπ... ήταν συνεφιασμένα φωτεινή, συνεφιασμένα καθάρια... για πόλη)
Δηλαδή τις άλλες μέρες πάς πάνω από 120???? με τι; αγόρασες μηχανή; :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
εγώ πάντως έτσι που είδα τον ουρανό το πρωί πορώθηκα - γαμώ τους ουρανούς ήταν
έδειχνε σαν κάτι... μεγάλο, ρε παιδιά
έκανε την τυπική διαδρομή λίγο διαφορετική
(αφού μέχρι να φτάσω ιππόδρομο δεν πρέπει να πέρασα τα 120 και κοίταγα γύρω γύρω... τα έργα κλπ... ήταν συνεφιασμένα φωτεινή, συνεφιασμένα καθάρια... για πόλη)![]()
κάτσε περίμενε... κάπου εδώ στο κάτω συρτάρι πρέπει να είναι το γαργαλιστίρι
ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΜΟΥ......
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΛΥΝΑ ΤΟ ΧΡΕΠΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ
ΚΑΦΕΤΙ ΣΚΑΤΙΙ
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑΑΑΑΑΑ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΜΟΥ......
Εννοείτε αυτό![]()
Μια χαρά;Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
Καλημέρα παλιάνθρωποι!
Κι όπως έχουμε ξαναπεί....τα σύνεφα και η βροχή είναι μια χαρά!Οι πόλεις θέλουν γκρέμισμα
Αυτήν την στιγμή που γράφω σταζω από όλα τα πρωινάμου δρομολόγια και μου λες μια χαρά;
Θα μας τρελάνεις άρχοντα των παλιανθρώπων...
Πάντως κάνει ωραία ατμόσφαιρα!
![]()
![]()
![]()
Αν το δεις ρομαντικά, η βροχή ξυπνά τις μυρωδιές.
Αν το δεις παλιανθρωπίστικα πολύς κόσμος γουστάρει όταν φτάνει στο σημείο να στάζει.
Αν το δεις milaberίστικα.... ας φόραγες αδιάβροχα να γούσταρες!
Always made to mean nothing
Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
Αν το δεις milaberίστικα.... ας φόραγες αδιάβροχα να γούσταρες!![]()
![]()
![]()