Μια αξιοπρεπης αυτονομια ειναι μαγκες, μην το κανουμε και θεμα. Ασε που αυτη συμβαινει μια στο τοσο οταν παμε χαλαρα (με μαξ 140 και όχι μεση 140 - μαθετε επιτελους τι σημαινει μεση ταχυτητα).
Εν ολιγοις, ενα μετριο μηχανακι ειναι, το εχει παρει ο καθε βλαχοκαγκουρας και το εχει κανει συνωνυμο της ακρανομαγκιας, μηχανακι που στριβει δυσκολα και θελει με το καλημερα ενα σκασμο λεφτα να το στησεις αξιοπρεπως (ζαντες, τροχο, λαστιχα, αναρτησεις και εξατμισεις).
Και όλα αυτα για να σου βγαζει λιγοτερα αλογα απο αντιστοιχα μηχανακια με αποτέλεσμα να τρωνε οι κατοχοι τους κατι τσαγια και να μενουνε με την απορια.
Όταν δε, βγηκε το 1050 της "Τ". ολη η καγκουριλα μετακομισε σε αυτο...
Τεσπα, οπως ολοι ξερουμε, αμα εχεις φαει κολλημα με ενα μηχανακι δεν αλλαζεις γνωμη και κρατας μονο όσα καλα σου γραφουν (αυτοι που το έχουν).
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ευχαριστώ SHOOTER045.
Επειδή το είχα μέχρι πρόσφατα για τη βόλτα μου, δεν έχω βγάλει πάνω από 220-230χλμ μ' ένα γέμισμα. Πάνω από τις 4000 στροφές καίει..
Οπωσδήποτε θ΄αλλάξεις ζελατίνα γιατί θα σε φάει ο αέρας. Υπάρχουν πολλές και σε καλές τιμές.
Και ελπίζω να μην το έχεις στον δρόμο, γιατί τα κλέβουν (όχι απαραίτητα ολόκληρα).
Εδώ φίλε διαφωνώ μαζί σου. Είναι πολύ μεγαλύτερο το ποσοστό αυτών που το έχουν για καθημερινή μετακίνηση και τις βόλτες τους το ΣΚ από τους κάγκουρες. Το μηχανάκι είναι τίμιο για αυτά που σου προσφέρει.
Αν θέλει κάποιος να στρίβει, παίρνει άλλο μηχανάκι!![]()
Τελευταία τροποποίηση από slzr; 14/11/2014 στις 13:58.
Ωραια στημενο δεν θα το ελεγα,ισοροπημενο ισως,οσο για το γκαζι ναι ειναι αξιοπρεπες.Τωρα για ταξιδι δεν εχει ασχημο και η οικονομια σε μετρια επιπεδα.Αν τα βαλεις κατω δεν ειναι οτι καλυτερο,αλλα αυτοι που το πηρανε δεν το πηρανε για τους παραπανω λογους.Το πηρανε γιατι το γουσταρανε.
Αν σου αρεσει παρτο και θα το ευχαριστηθεις.Ειναι καλη μηχανη.
Μέτριο σε πολλά αλλά τίμιο το 900 αν ξέρεις τι ψωνίζεις ... βλάβες δεν έχει βγάλει (αντίθετα με το 850)
κάντο παντως μια βόλτα πριν ψωνίσεις ... μια φορά καβάλησα ενα που ειχε ενα φίλος που πηγαιναμε μαζί στο Βόλο (εγώ με το ΧΧ και αυτός με το TDM ) ... σκατζάραμε στη διαδρομή τα μηχανάκια
ε με 150 και πάνω έτρωγα το ξύλο της αρκούδας ... μιλάμε για πολύ ξύλο όμως και είχε after market ζελατίνα ψηλότερη ... του λέω μετά καλά πως το οδηγείς αυτό το πράμα ;;; μια χαρά μου απάντησε (αλλά αυτός ήταν και 1,70)
Όντως..
Τελευταία τροποποίηση από slzr; 30/11/2014 στις 00:34.
Η φυσικη θεση ενος TDM. Διπλα σε καφετέρια :a39:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μηχανακι για να κανεις τα παντα μαζι χωρις να του ζητας να ξεπερασει αυτο που ειναι.Πολη,διαδρομες ταξιδι ολα μπορει.Τωρα αν μερικα ορθια οντα εχουν ασελγησει σε αυτη την μηχανη οπως και σε αλλες η εχουν συμπεριφορα εντελως νεοελληνικη δεν αποτελει σημειο κριτικης για τα υπερ και τα κατα.Αθραυστο φυσιολογικη καταναλωση δεν στριβει οπως καποιοι θα ηθελαν δεν εχει τις επιδοσεις που θα καψουν ασφαλτο,Σε καμια περιπτωση βεβαια δεν ειναι για διπλα στην καφετερια,αν σκεφτεσαι κατι τετοι κρατα τα λεφτα σου και μαζεψε και αλλα και παρε ενα ss.
Σαν πρώην TDMακιας έχω να πω ότι το μηχανάκι είναι παρεξηγημένο, τα κάνει όλα και τα κάνει καλά όχι άριστα, καλά.
Αν κάποιοι μετά το καραφτιαγμενο Glx πήραν TDM και χαλάνε κόσμο δεν φταίει το μηχανάκι.
Οποιοδήποτε ss θα το περάσει στις ευθείες και στις παρατεταμένες,στην πόλη και στην κίνηση τσαγακι.
Το ίδιο και στο ταξίδι. Ένα ss θα είναι μπροστά αλλά το tdm θα είναι τίγκα φορτωμένο, γιατί αντέχει φορτωμα και γιατί χωράει φιρτωμα ΑΝΕΤΑ.
Δεν μπορεί τόσα χρόνια που κυκλοφορεί και τόσοι που τόσοι που το είχαν- έχουν να είναι χαζοί. Νισάφι ποία δεν το γουστάρουν καποιοι γιατί δεν το είχαν ποτέ,ειπαμε την κακή φήμη την έβγαλαν κάποιοι ανεγκέφαλοι, όχι κάποια ανεγκέφαλα μηχανάκια
Τελευταία τροποποίηση από SHOOTER045; 15/11/2014 στις 21:14.