Θα ηθελα να ασχοληθω με τον βιομηχανικο σχεδιασμο, τον οποιο σπουδασα ξοφαλτσα,
ειδικοτερα ομως με την αυτοκινητοβιομηχανια οπως και την μοτοβιομηχανια.
Γραφιστας πλεον και ονειροπολος κατσαβιδακιας.![]()
Θα ηθελα να ασχοληθω με τον βιομηχανικο σχεδιασμο, τον οποιο σπουδασα ξοφαλτσα,
ειδικοτερα ομως με την αυτοκινητοβιομηχανια οπως και την μοτοβιομηχανια.
Γραφιστας πλεον και ονειροπολος κατσαβιδακιας.![]()
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
Ηθελα να κανω βολτες με την μηχανη,δεν ηθελα να κανω τιποτα,ημουν κλασσικος τεμπελης,αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα,και αναγκαζομαι να δουλευω 30 χρονια και θα δουλευω τουλαχιστον για αλλα 10 μεχρι να παρω συνταξη.Η λεξη δουλεια προερχεται απο την αρχαια λεξη δουλ-ει-α.![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Ειναι αναλογα πως το βλεπει ο καθενας...
Ο ενας αισθανεται δουλος και το λεει δουλεια, ο αλλος αισθανεται οτι παραγει εργο και το λεει εργασια και υπαρχει και ο τριτος που προσφερει στο συνολο και το λεει λειτουργημα....
σκλαβιά είναι ούτως ή άλλως, μη το αναλύουμε και πολύ...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Το κακο για μας τους -δυτικους- ειναι οτι αντι να καλυτερευουν εργασιακως τα πραγματα σε ολο τον δυτικο κοσμο και κυριως στην Ευρωπη , χειροτερευουν λογω της παγκοσμιοποιησης και καλυτερευουν στις αναπτυσσομενες χωρες.Το δε κωμικοτραγικο της καταστασεως ειναι οτι ενω ηθικα η οικονομικο-κοινωνικη παγκοσμοιοποιηση ειναι σωστη διοτι τρωει ψωμακι και ο τριτος κοσμος και αναπτυσσεται κοινωνικα και οικονομικα ,οι μεγαλυτεροι πολεμιοι της ,ειναι τα αριστερα εργατικα κομματα ,ενω ηθικα και κοινωνικα για λογους ισοτητας θα επρεπε να ειναι υπερ.![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Μιλούσα που λες με έναν φίλο μηχανόβιο που είναι φορουμάκιας και αυτός όταν μπορεί ,αλλά στα gs και τυγχάνει να είναι...
γιατρός και διευθυντής στην μεγαλύτερη ΜΕΘ της Ελλάδας !
Όταν τον ρώτησα για πιο λόγο δεν προτιμά να πάει κάπου ήσυχα και χαλαρά μιας και μπορεί να το κάνει,μου είπε..
''Είσαι τρελός?εμείς είμαστε τα ΟΥΚ! Και να μην μας πληρώσουνε πάλι εδώ θα είμαστε!"
Εγω θα ηθελα να εχω λεφτα πολλα για να μην με νοιαζει, να αγοραζα ενα ξυλινο σκαρι, και να πηγαινα καθε μερα για ψαρεμα. Στο γυρισμο να χαριζα οτι επιανα. Και σε καμια περιπτωση δουλεια γραφειου. Λεφτα ομως δεν εχω, και τελικα εγινα λογιστης...να τρωω στη μαπα τη καθε μ@κια του εκαστοτε υπουργου. Δεν παραπονιεμαι ομως. Τουλαχιστον βγαινει το ψωμι.
Εγώ για Γεωλόγος ξεκίνησα αλλά στην πορεία τα πλάνα μου άλλαξαν. Με το που τέλειωσα τη θητεία μου (2008) και βγήκα στην αγορά εργασίας, ο κλάδος μου είχε ήδη μπει σε περίοδο ύφεσης. Έτσι και εντελώς τυχαία ασχολήθηκα με τις πωλήσεις, που τελικά με κέρδισαν και παραμένω σε αυτές μέχρι και σήμερα...![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Οδηγός supersport!!!!
Εισοδηματιας.![]()
Δικηγόρος ήθελα να γίνω, δικηγόρος έγινα.
Επειδή όμως θέλω να βρίσκω λύσεις και να μη βαλτώνουν οι υποθέσεις (αρκεί βέβαια να το θέλουν και τα μέρη) έγινα και διαμεσολαβητής.
Έχω δουλέψει σε δύο από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες της Αθήνας και πλέον εδώ και ένα περίπου μήνα έχω ανοίξει το δικό μου γραφείο.
Αν δεν μου καθόταν η Νομική, η δεύτερη επιλογή μου ήταν η αρχαιολογία.