Αναμφιβολα...συμφωνω σε οσα λετε αλλα καταρχας δεν εχω τη δυνατοτητα να ανεβω σε χρηματα εκτος αν βρω καποιον που θα μπορεσω να αφησω ενα υπολοιπο 30% και να το εξοφλησω με γραμματια πραγμα δυσκολο....θεωρω πιο αξιοπιστο κατι απο εναν εμπορο με καλη φημη απο το να παρω απο εναν ιδιοτη...τον ιδιοτη το θεωρω κατι σα παντρια ...ενω τον εμπορο αραβωνα ...
Θα μου αξιζει αν με κραξεις...αλλα δε μου αρεσει εμφανισιακα...και θρλω κατι σε μεγαλυτερο "σκαφος"
Απο ανορθωτες πηνια μεχρι και ραγισμενα πλαισια.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
στον εμπορο φτανει ο κατιμας που δεν μπορει να πουληθει απλα με μια αγγελια για διαφορους λογους
οπως γινεται στις περισσοτερες περιπτωσεις στους μεσιτες με τα σπιτια
ακομα κι αν ο εμπορος πεσει σε κατι καλο θα το δωσει αμεσα σε γνωστο
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
9/10 μηχανάκια που υπαρχουν σε εμπορους με υποπτα χιλιόμετρα δεν είναι υποπτα.... είναι πειραγμενα....
Υπαρχει αυτή τη στιγμη στο καρ μηχανη που την εχει αγγελια ταυτόχρονα ο ιδιοκτητης και ο εμπορος.... ο ενας γραφει 60κατι και ο άλλος 30κατι.....
Βρηκα μηχανη γνωστου με μαλλον 65χιλ χιλιόμετρα (δευτερο χερι οποτε υποθετω ότι ο πρωτος δεν ειχε γυρισει τα χιλιόμετρα), την οποια ειχε πληρωσει (σε εμπορο Suzuki Θεσ/κης) και ειχε ριξει τα χιλιόμετρα στα 24, να πωλειται με 22......
Εν τελει καλυτερα απο ιδιωτη ε??Μετα απο τοση συζητηση δεν ειπε ουτε ενας εναν καλο εμπορο στη θεσσαλονικη...θα το παρω σαν υπονοουμενο ...χαχααχ