ο ηλιακος για να πετυχει αυτο που θελεις να αποφυγεις χρησιμοποιει 4 τεραγωνικα μετρα ειδικους συλλεκτες για 150 κιλα νερο
εσυ εχεις 10 τονους
κανε μια ερωτηση εκει που πουλανε δεξαμενες ή σε καποιον που ηδη εχει για να βεβαιωθεις
ο ηλιακος για να πετυχει αυτο που θελεις να αποφυγεις χρησιμοποιει 4 τεραγωνικα μετρα ειδικους συλλεκτες για 150 κιλα νερο
εσυ εχεις 10 τονους
κανε μια ερωτηση εκει που πουλανε δεξαμενες ή σε καποιον που ηδη εχει για να βεβαιωθεις
δικιο εχεις και καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω!αν ηταν ετσι το καλοκαιρι θα βαζαμε μια δεξαμενη και θα καναμε ζεστα μπανακια!χαχαχα!μια ερωτησουλα παντως εκει που πρεπει θα λυσει το προβλημα!ευχαριστω για το ενδιαφερον!
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
εχω πλαστικη δεξαμενη ενος τονου σε χωραφι για ποτισμα και την χτυπαει ολη μερα ο ηλιος.
ακομη και αργα το απογευμα να παω να τραβηξω νερο ειναι αρκετα δροσερο.
και εγω περιμενα να βραζει αλλα με διαψευσε.
Είναι τόσο μεγάλη η ποσότητα του νερού που δεν πρόκειται ποτέ κατά την διάρκεια της ημέρας να φτάσει παραπάνω από 20-25 βαθμούς, ακόμη και τις ημέρες με καύσωνα.
Για βάψιμο ψάξτο καλά γιατί το χρώμα είναι χημικό και δεν θα ήθελες να έχει καμία σχέση με το νερό της δεξαμενής.
Στέγαστρο μην βάλεις, τσάμπα χρήματα για τον πρώτο λόγο που ανέφερα.
η δεξαμενη θα ειναι κλειστη απο πανω?
αν μπαινει φως μεσα ζεσταινεται αρκετα
Οι σωληνωσεις σου θα εχουν συνεχη ροη; Αν οχι πρεπει να ειναι υπογειες. Η δεξαμενη οπως ειπαν και οι απο πανω σε σε 7ωρες δεν προκειται να φτασει τους 45 βαθμους. Μπορεις να βαλεις καποιο μονοτικο υλικο για peace of mind. Αλλα σιγουρα οι σωληνωσεις αν ειναι εκτεθημενες στον ηλιο εστω και τμηματικα θα φτασουν πολυ κοντα στη θερμοκρασια που θελεις να αποφυγεις