καλα υπαρχουν συνθηκες στον δρομο που δεν το μαζευεις με την καμμια , εκτος αυτου λογω πιθανοτητων ειναι προτιμοτερο να εχεις μια σιγουρια παραπανω οταν την χρειαστεις παρα να εξαντλεις το ταλεντο σου σε περιπτωσεις που απλα αν εχεις abs σε σωζει και ακομα και αν το ταλεντο σου κοιταζει αλλου αδιαφορα την δεδομενη στιγμη , εδω μεχρι κι ο σπαιντερμαν με φουλ αραχνοαισθηση , στην στραβη που και που την παταει![]()
"Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
"baby life's too short" ...........
http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk
καλο το καρμπυρατερ για το παπι μου...
για την μοτο θελω ψεκασμο...σε καλυψα;;;
συγκρινουμε τα μοτο τζιπι,τους οδηγους αυτους,την ασφαλτο του φιλιπ αιλαντ,των σερρων,της πατρας τους γυαλοδρομους και τον μπαρμπα μπριλιο που πηρε ενα μοτορι για να δουμε αν τελικα ειναι καλο το abs....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Πραγματική μαρτυρία.
'Όταν ήμουν έφηβος ακουγα χεβι μέταλ μουσική,φορουσα σκουλαρίκια,στενά παντελόνια,είχα μακριά μαλλιά,εβριζα τους γονείς μου και έβριζα τα Θεία.Η ζωή μου τότε ηταν μόνο θυμός και οργή στους γύρω μου μέχρι που μια ημέρα συνέβη το θάυμα του κυρίου μποςκαι είδα τα πράγματα καθαρά.Καβάλησα μια μηχανή με α μπα ες και ω γιες γιες σταμάτησα να είμαι γιε γιες.'
:a17::a41:
Φίου φίου φι φι φίου
αυτο το <<θελω abs μονο μπροστα για να κανω τσαλιμια με τον πισω>> μου θυμιζει τα χρονια που βαζαμε χαρτονια στις ακτινες των ποδηλατων για να
κανουν θορυβο
το αλλο με τον <<καλο οδηγο που δεν χρειαζεται abs ποτε και πουθενα>> ειναι σαν τον πιτσιρικα που μου ελεγε το πρωι οτι εκανε ρεκτιφιε με γυαλοχαρτο και μετα το εργαλειο πηγαινε πενα
Μιας και εξαντληθηκε το θεμα....
Για θερμενομενα γκριπ , κουβερτουλες αλλα βεσπα , και μονιμα γαντια στα γκριπ θα πειτε τιποτα να μαθαινουμε η οχι...???![]()
Στο ποστ σου #93 και #98 ρώτησες "Τί συγκρίνουμε?" κι άρχισες να κάνεις συγκρίσεις ανάμεσα σε πίστες του motogp σε δικούς μας δρόμους κλπ, όχι για να καταδείξεις το γιατί δε χρειάζεται ή γιατί δεν έχουν βάλει ABS στους αγώνες. Αλλά για να τονίσεις γιατί πρέπει να βάλουμε εμείς.
Εγώ όταν αναφέρθηκα στους αγώνες κλπ τόνισα τους λόγους για τους οποίους (απ'όσο μπορώ να υποθέσω) δε χρειάζεται/βλάπτει το να βάλουν ABS στους αγώνες. Όχι για να τονίσω το εάν πρέπει να βάλουμε εμείς.
Αυτό θέλω να πω.
Υπάρχει διαφορά σε αυτό που λέω και σε αυτό που λες.
Τέσπα, δεν τρέχει και τίποτα.
ε καλα ειναι δυνατον ο παγκοσμιος ελληναρας μεσα στην κινηση στους κωλοδρομους της αθηνας με τη γλιτσα γαρνιτουρα απο τη βροχη να θελει abs και να τον πουνε αδερφη?![]()
παλια καβαλαγαμε μηχανες γιατι ηταν challenge να μεινεις επανω τους. ηταν προκληση να μην πεσεις και αδρεναλινη η μυρωδια του κινδυνου (ακομα και του θανατου).
περνωντας τα χρονια ομως το να καβαλας μηχανη εγινε τρεντουρα, και καπως ετσι απο αλητες, τσαντακιδες, μηχανοβιοι καταντησαμε γιαπηδες, μαμοθρεφτοι που για να πανε 4 χλμ πρεπει να βαλουνε την τελευταια λεξη της μοδας σε αξεσουαρ και αν ειναι δυνατον οι μηχανες να μην πεφτουν ουτε σταματημενες χωρις σταντ, ειναι επιθυμητο. βρηκαμε και σαν δικαιολογια για την θεση μας τον κινδυνο (η τους ασχημος δρομους η την κακη οδηγικη κουλτουρα η οτι βρηκαμε προχειρο ρε παιδι μου) και δεσαμε τη μαγιονεζα.
οχι οτι θα αλλαξει κατι αλλα μηπως τελικα να παιρνατε πραγματι κτελ? η ενα σμαρτακι ρε αδερφε. καμπριο κι ολας για να νιωθετε και τον αερα ελευθεριας! η στο κατω-κατω δε πα να γαμηθειτε?
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...