φιλε και παλια κλειναν πληγες με πυρομενα σιδερα οχι τωρα σαν αδερφες με ραμματα και χαπια και ηρεμιστικα...και οι αντρες παλια βγαζαν τα δοντια με ταναλιες...και ο τομ χανκς στο ναυαγο με παγοπεδιλο και πετρα...αλλα τι να κανεις εχουμε γινει λιγο γκει τωρα δεν ειναι ολοι βαρβατοι πλεον...
Αδερφε για χαλάρωσε λίγο...!!!
Πρωτοκαβάλησα μηχανή το 1976 όταν εσύ όχι απλώς δεν υπήρχες αλλά ούτε η ιδέα σου δεν είχε σχηματιστεί ακόμα!!!!
Και όντως παλιά ήταν κάπως άγρια τα πράματα αλλά κάθε τεχνολογική εξέλιξη ήταν καλοδεχούμενη ειδικά όταν αφορούσε την ασφάλεια.
Αν θεωρείς λοιπόν μαμόθρεφτο κάποιον που σκέφτεται την ασφάλειά του και την τύχη της οικογένειάς του, αφού έχει θρηνήσει φίλους και συγγενείς από μοτό, λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει περιθώριο συζήτησης...
ΥΓ. Ευχαριστούμε για τις ευχές στο τέλος...
αλλο η εξελιξη που ειναι καλοδεχουμενη και αλλο το να θεωρεις οτι η ελειψη της σε κανει ανικανο να ζεις.
εγω να χαλαρωσω ρε μαστορα? που επειδη θελεις να απολαυσεις την συνταξη σου μας ειπες να μην βρεθουμε στον δρομο σου αμα δεν εχουμε abs και το τεκμηριωσες επειδη λεει εισαι χειρουργος και οταν εσυ καβαλησες εγω δεν ημουν ουτε υγρο στα @@ του πατερα μου?
αν δεν θεωρεις λοιπον εσυ με την σειρα σου οτι ο παραλογισμος δεν αφηνει περιθωρια συζητησης μεινε με τις ευχες στο τελος και με φειδω τα βολια ε! τελειωνουν.
υ.γ. καποιος που αναλαμβανει τους ασθενεις μετα το νυστερι σου
ε ηταν ρε κωστα. δεν βγηκε τυχαια η εκφραση σκοτωστρα. τα rd 350 για παραδειγμα ειχαν γκαζι αλλα δεν ειχαν φρενα. βεβαια κανενα μηχανακι ουτε τοτε ουτε τωρα απο μονο του δεν σε σκοτωνε. απλα μου την εχει βιδωσει που επειδη εχουμε γεμισει αμπαλους προσπαθουνε ολοι να αναπληρωσουνε την ασχετιλα τους με την τεχνολογια και βαφτιζοντας το αυτο εξελιξη περιμενουνε να τσαρουχωνουνε τα φρενα και το μηχανακι να σταματαει. οοοοοοχι καργιολακι!!!! αφου εβρεξε και η προσφυση ειναι για τον πουτσο στους ελληνικους μπουρδελοδρομους μην ανοιξεις σαν να μην ειχε ριξει ψιχαλα. πηγαινε με τα ποδια κατω και με το 110% της προσοχης σου στην οδηγηση. δεν θα χρειαστει να εχεις abs για να μην τσακιστεις. αλλα οχι. μαθαμε τωρα.
οποτε τραβατε παρτε mp3 που εχουνε 3 ροδες, η γουρουνες καλυτερα και αφηστε τους υπολοιπους να οδηγουμε μοτο.
εχω γραψει στην αρχη την αποψη μου για το abs. απο κει και περα με τρελανε ο αφορισμος και η ειρωνια. αυτα.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
μαλιστα...δεν ειναι εξελιξη οτι εχεις πολυ καλυτερες πιθανοτητες σε ενα φρενο πανικου να μη φας τα μουτρα σου και 2-3 μηνες απο τη ζωη σου σε αναρωση...
φυσικα! επισης εξελιξη θα ειναι μολις αντιληυθουν οι σενσορες της μοτο οτι εγειρες πανω απο 50 μοιρες να βγαινουνε οι βοηθητικες για να μην βροντηξουμε. οποτε για να μην τα πολυλογουμε ας παρει ο καθενας ενα σμαρτακι. στα φρενα πανικου ακομα και αν σκασεις πανω στον αλλο δεν θα παθεις την ζημια που θα παθαινες αν ησουν με μηχανη. και με ζωνες και αεροσακους....ουυυυυ!!!! παμε για συγκρουομενα!!!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ναι φυσικα παμε για συγκρουομενα...αμα ειναι να γλιτωσεις καποιον ακρωτηριασμενο στην οικογενεια σου η καποιον θανατο...εσυ προτιμα την βαρβατιλα χαρντκοριλα της τουμπας και του αιματος...
ελεος ρε μερικοι γαμωτο
φιλε εγω αμα βγει μοτο που δε πεφτει θα παιζω ρωσικη ρουλετα για να νιωθω λιγο αδρεναλινη
υγ:ειπαμε υπαρχει κριση και στα παραιατρικα επαγγελματα, μη ψαχνεις πελατες με αθεμιτο τροπο ομως![]()
Aσχετο, αλλα το smartaκι και ειδικα το cabrio ειναι πολυ επικινδυνο και ειδικα στις εθνικες.
Αϊντε χαλαρωστε! Παρτε και ενα λελουδο:![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Παίδες χαλαρώστε. Κάθεστε πίσω από την ασφάλεια ενός υπολογιστή και ανταλλάσετε βαριές κουβέντες.
Η τεχνολογία εξελίσσεται για το καλό μας. Η Μοτοσυκλέτα δεν θα γίνει πιο ξενέρωτη εξαιτίας του abs.
Ο μοτοσυκλετιστής πάντα θα είναι μοτοσυκλετιστής με τις συγκινήσεις του και με τα όλα του.
Το abs μπορεί κάποτε να προσέθετε αρκετό βάρος και να μην ήταν πολύ αποδοτικό.
Πια όλο το σύστημα είναι ελαφρύ και είναι καλύτερο από ποτέ!
Ποιός δεν θα ήθελε να έχει το καινούριο abs της Bosch που σου επιτρέπει να φρενάρεις πλαγιασμένος στη στροφή και να βγαίνεις αλώβητος;
Σίγουρα το σημαντικότερο είναι ο οδηγός να επενδύσει στις ικανότητές του αλλά κανείς δεν είναι τέλειος πόσο μαλλον οι συνθήκες στους δημόσιους δρόμους.
Ναι δίκιο έχεις αλλά ας κρατήσουμε τους τόνους χαμηλά.
Ωραίο θρεντάκι, μη το γαμήσουμε.