Σελίδα 3 από 121 ΠρώτοΠρώτο 123456781353103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    WTF ! Αν δε κάνεις λάθος σε σύνταξη και αν δε νυστάζω πολύ, είναι πολύ μπερδεμένο αυτό που έγραψες, λογικά ή κάπου μπερδεύομαι ή κάπου μπερδεύεσαι
    βασικα και εγω δεν καταλαβα τι εγραψα!:rotflmao:
    ειμαι μπερδεμενος κι εχω κουραστει με αυτη την ιστορια..
    υποστηριζεις τους μπατσους εισαι φασιστας..υποστηριζεις την αλλη πλευρα
    εισαι αναρχοαπλυτος..ε!δεν ξερω κουραστηκα..υποστηριζω την λυση να ενωθουμε
    ολοι οσοι υποφερουμε και να τους πλακωσουμε ολους να τελειωσει το θεμα!!
    (τους πολιτικους)ανεξαρτητα!τι εισαι αριστερος-δεξιος και η αστυνομια μαζι..
    γινεται?
    νομιζω το εχει πει κι ο Παυλαρας..
    http://youtu.be/pHJDmG9ncxg
    φωλια η βουλη για πουλια..
    Τελευταία τροποποίηση από Μικe777; 19/11/2014 στις 00:32.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Εξουσία. Επειδή γουστάρω σου κλέβω το εμπορευμά σου κι άμα αντισταθείς σε βαράω και στο ξύλο. Άθλιοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Ματατζης.... ισως η μονη αποστομοτικη απαντηση στη φραση "καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη"

Δέκα ματατζίδες οπλισμένοι σαν αστακοί εναντίον ενός μεροκαματιάρη ανθρώπου.

Γαμώ το κερατό μου γαμώ

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    -εχουμε φωτογραφιες με ενστολους με διακριτικα φασιστων αλλα αυτο ειναι τυχαιο.
    -εχουμε φωτογραφιες με ασφαλιτες με σακιδια με μολοτοφ αλλα μας γελανε τα ματια μας.
    -εχουμε βιντεο και φωτο με ενστολους που παρασερνουνε με τα μηχανακια τους ειρηνικους διαδηλωτες αλλα δεν ειναι αυτο που νομιζουμε.
    -εχουμε φακελωμενους μπατσους σε αγαστη συνεργασια με φασιστικες, ακροδεξιες, παρακρατικες οργανωσεις αλλα δημοκρατια εχουμε.
    -εχουμε μπατσους να πουλανε προστασια,ναρκωτικα,νταβατζιλικια αλλα πως να τα βγαλεις περα με εναν μισθο.
    -εχουμε πεσιματα σε ειρηνικες πορειες αλλα ειναι προληπτικα μετρα.
    -εχουμε πεσιματα απο χρυσαυγιτες σε ματατζηδες αλλα ο ομοιος στον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα, κορακακας κορακου ματι δεν βγαζι κ.ο.κ. οποτε δεν ανοιγει ρουθουνι.
    -εχουμε την εικονα του μουλου ζητα που ενω εχουνε συλλαβει εναν πιτσιρικα που εκανε το θανασιμο αμαρτημα να καψει την σημαια, παει απο πισω και του συνθλιβει τα @@ αλλα αυτο ειναι τροπος διαπαιδαγωγησης
    -εχουμε αντιφασιστικη μοτοπορεια να την χτυπανε τα μπασταρδα της δελτα χωρις να εχει γινει το παραμικρο και να τρομοκρατουνται 30 συλληφθεντες στην γαδα οτι θα δωθουνε τα ονοματα στις τ.ο. της χ.α. αλλα αυτο ειναι ελλειψη της δυναμης των μπατσων που καπου πρεπει να αποτανθουνε για βοηθεια.
    -εχουμε ζαρτηνιερες να κοπανανε φοιτητες. αλλα μαλλον ηταν της γεωπονικης και το πειραμα επλασε φυτο που δερνει.
    -εχουμε εναν γερμανο φοιτητη που νομιζε οτι τον δειρανε. τελικα επεσε γλαστρα απο τον 2ο οροφο.
    -εχουμε και 10 μαλακες που κλεψανε τα νερα απο το περιπτερο και το σπασανε και κατι τρεχει στα γυφτικα.

κατσε να δεις τι αλλο εχουμε.....Α! ΝΑΙ!

ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΒΡΗΚΑ!!!

http://www.amnesty.org.gr/wp-content...ves_report.pdf

δεν χρειαζεται να γραψω τις ευχες μου. τις αντιλαμβανεστε. εχουν να κανουν με ασθενειες.
    Ορισμένες φορές νομίζω ότι είμαι στο indymedia όχι στο ΜΟΤΟ.Τελος πάντων
    Είπες την μαγική λέξη
    < κόρακας κορακου ματι δεν βγάζει >
    Φωτογραφίες και βίντεο καταστροφών και βανδαλισμων ?
    Και αν υπάρχουν είναι ελάχιστα και είναι λέτε - λένε χαλκευμενα
    Βίντεο που καηκανε αθώοι στην ΜΑΡΦΙΝ γιατί δεν υπάρχει? Ήταν μπασταρδα ε? Υπηρέτες του κεφαλαίου και των αφεντικών. Οι νεκροί αστυνομικοί και οι τραυματίες? Καλά να πάθουν ε?
    Στην πυρά και αυτοί. Δεν μπαίνω στον κόπο να ψάξω σχόλια για αυτά που κάνουν σε αστυνομικόυς. Υπάρχουν δεκάδες και το ξέρεις και εσύ και όλοι.
    Όσο για τις ευχές για αρρώστιες έχω πάρει δεκάδες αν σε ευχαριστεί, τα πραγματικά ευχαριστώ ήταν περισοτερα.
    Και τους καρκίνους και λοιπές ευχές, τα αφηνω για τους μπαχαλακηδες.
    Δεν αντέχεις και δεν αντέχετε την άλλη άποψη, η καλοσχηματισμένη δική σας γνώμη δεν επιδέχεται κριτικής.
    Δεν υποστηρίζω, εγώ πρώτος κατακρίνω αλλά αυτό το μονόπλευρο γαμώτο ε είναι πολύ.
    Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να μου κάνεις αναφορά, τιμωρία, βαθμό ποινής, μπαν.
    Όπως την άλλη φορά ( θυμάσαι ) γιατί όμως να μην τιμωρείται η προσωπική επίθεση ενός Μοντ σε ένα μέλος, ενώ το αντίθετο τιμωρείται?
    Μπαχαλακηδες υπάρχουν παντού. Σούταρε με ρε δημοκράτη και εμένα και κάθε αντίθετη φωνή, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσεις την δική σου φασιστική αντίληψη περί έκφρασης ιδεών.
    Το καλύτερο θα ήταν να ξυπνησεις και να δεις ότι δεν υπάρχει μόνο άσπρο μαύρο. Αντέχεις?

shooter μπαινεις σε θεση αμυνας χωρις να χρειαζεται!
    η μαρφιν που κολλαει καθε φορα δεν το εχω καταλαβει;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Οι νεκροί αστυνομικοί και οι τραυματίες?
    Θυμισέ μου, πότε έχει δολοφονηθεί αστυνομικός από διαδηλωτές;

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ......
    Και βίντεο να είχαμε που να αρπάζουν και να αποκεφαλίζουνε περιπτεράδες, ψιλικατζήδες, μπακάληδες κλπ σαν άλλοι Τζιχαντιστές, και πάλι θα είχαμε κάποιους να έχουν κολλήσει τη βελόνα στο ποίημα με τον ταξιτζή και τον ταρίφα, στον αστυνομικό και τον μπάτσο, στο ότι δεν είδαμε τί τους έκανε ο περιπτερομπακαλοψιλικατζής πριν το βίντεο του αποκεφαλισμού και τους οδήγησε σε αυτή την πράξη.

Ακόμα και σήμερα υπάρχει κόσμος που κάνει διαχωρισμό στους μπάτσους και στους αστυνομικούς.

Μάλλον η παιδεία φταίει.
    Δεν ξεκινήσαμε από τα βασικά.

Το πρώτο βήμα πήγε να το κάνει ο Πανούσης θέλοντας να φέρει 3 ξεχωριστές κλούβες δίπλα δίπλα, με τα 3 είδη ζώων μπας και καταλάβει ο κόσμος επιτέλους ότι είναι άλλο ο μπάτσος, άλλο το γουρούνι, άλλο ο δολοφόνος.

Δεν έπιασε ούτε αυτό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της YianPep
    sygnomi gia ta greeeklish den 'paizei' to alt swift
    me olo to sebasmo stin apopsi tou kathe symforoumiti....ftanei re palikaria
    eleos me tis of topic antiparatheseis ..galatiko xorio re gamoto
    metaksy tou asprou kai tou maurou exei pollous tonous tou gkri .o kathenas krinei me ta biomata kai tis prokatalipseis tou .
    ena komati na xalarosoume..http://youtu.be/sKsTE9v5HVc
    rempetiko me blues,ola mporoun na tairiaksoun

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Κάλλιο να νομίζεις εσύ ότι είσαι στο indymedia παρά εμείς οι ρέστοι στο policenet. Με το συμπάθειο κιόλας.

Είπες την μαγική λέξη
    Υπάρχουν.
    Αυτή είναι η "μαλακία".
    Ότι ενώ υπάρχουν και φαίνεται το μεγαλύτερο ποσοστό των βανδαλισμών από πού προέρχεται όλοι κάνουν τους τυφλούς.

Βίντεο που καηκανε αθώοι στην ΜΑΡΦΙΝ γιατί δεν υπάρχει? Ήταν μπασταρδα ε? Υπηρέτες του κεφαλαίου και των αφεντικών.

Γιατί δεν υπάρχει βίντεο της Μαρφίν μάλλον πρέπει να ρωτήσεις προς άλλη κατεύθυνση. ΥπΕρεσιακιά.
    Εκτός κι αν έχει μείνει κανένα DVD ξεχασμένο σε κανένα Α.Τ. για να το βλέπουν και να καμαρώνουν τα κατορθώματά τους.

Οι νεκροί αστυνομικοί και οι τραυματίες? Καλά να πάθουν ε?
    Οι ποιοί?

Στην πυρά και αυτοί. Δεν μπαίνω στον κόπο να ψάξω σχόλια για αυτά που κάνουν σε αστυνομικόυς.
    Ναι όντως.
    Μην μπεις καλύτερα γιατί δεν έχουμε και χαρτομάντηλα.

Για όλα τα υπόλοιπα δακρύβρεχτα για τις ευχές και τις κατάρες και τα "ανοίχτε τα μάτια σας και τα μυαλά σας, είπε το όργανο κι έπιασε το γκλοπ για να τους τα ανοίξει ο ίδιος", ουδέν σχόλιο.

Α, και πού'σαι.
    Άμα θες τράβα μου μια αναφορά.
    Ποτέ δεν ξέρεις. Πολλούς τους έχει φάει η σιγουριά τους εδώ μέσα.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristos x Προβολή μηνύματος
    shooter μπαινεις σε θεση αμυνας χωρις να χρειαζεται!
    η μαρφιν που κολλαει καθε φορα δεν το εχω καταλαβει;;
    Ούτε οι ζαρτινιερες κολλάνε στο σήμερα, αλλά κουβέντα να γίνεται

Ούτε οι ζαρτινιερες κολλάνε στο σήμερα, αλλά κουβέντα να γίνεται
    πως δεν κολλανε, τοτε "χτυπησε πεφτοντας πανω τους" ο αληταμπουρας ενω σημερα "αφησαν ενα 20ευρω τα παιδια" αλλα ο περιπτερας δεν το ηθελε.... ειναι και τα δυο το λιγοτερο γελοιες δικαιολογιες.

edit:και αν θες μ ακους, μην προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα, μην αποδεικνυεις οτι κορακας κορακου ματι δεν βγαζει. Για την μαρφιν καταλαβαινω που το πας αλλα ειναι η κλασσικη μπαλα στην εξεδρα για να ξεφυγει η συζητηση απο το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σχετικο με αστυνομικη βια....
    Τελευταία τροποποίηση από xristos x; 19/11/2014 στις 01:33.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Κάλλιο να νομίζεις εσύ ότι είσαι στο indymedia παρά εμείς οι ρέστοι στο policenet. Με το συμπάθειο κιόλας.

Υπάρχουν.
    Αυτή είναι η "μαλακία".
    Ότι ενώ υπάρχουν και φαίνεται το μεγαλύτερο ποσοστό των βανδαλισμών από πού προέρχεται όλοι κάνουν τους τυφλούς.

Γιατί δεν υπάρχει βίντεο της Μαρφίν μάλλον πρέπει να ρωτήσεις προς άλλη κατεύθυνση. ΥπΕρεσιακιά.
    Εκτός κι αν έχει μείνει κανένα DVD ξεχασμένο σε κανένα Α.Τ. για να το βλέπουν και να καμαρώνουν τα κατορθώματά τους.

Οι ποιοί?

Ναι όντως.
    Μην μπεις καλύτερα γιατί δεν έχουμε και χαρτομάντηλα.

Για όλα τα υπόλοιπα δακρύβρεχτα για τις ευχές και τις κατάρες και τα "ανοίχτε τα μάτια σας και τα μυαλά σας, είπε το όργανο κι έπιασε το γκλοπ για να τους τα ανοίξει ο ίδιος", ουδέν σχόλιο.

Α, και πού'σαι.
    Άμα θες τράβα μου μια αναφορά.
    Ποτέ δεν ξέρεις. Πολλούς τους έχει φάει η σιγουριά τους εδώ μέσα.
    Νεκροί υπάρχουν από στοχευμενες επιθέσεις,μπορει να μην ήταν σε πορείες αλλά υπάρχουν,τραυματιες ένα σωρό. Αλλά εμείς είμαστε αναλώσιμοι ε? Δεν έγινε τίποτα.
    Συσχετισμός του Μοτο με το policenet δεν παίζει, πόσα φίλια ποστ υπάρχουν για την μια πλευρά και πόσα για την άλλη
    Πάμε στο επόμενο
    Απάντησα επί τού συγκεκριμένου για κατάρες για κατάρες και ανταπέδωσα, δεν το είπα για να συγκινηθεί ούτε για να κλάψει κανένας, και δεν κρατάω μαγνητοφωνακι για να κρατάω κατάρες και ευχαριστώ.
    Αναφορές και τέτοια δεν κάνω, δεν έχω λόγο ούτε μαζεύω μπόνους.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Είπες την μαγική λέξη
    Βίντεο που καηκανε αθώοι στην ΜΑΡΦΙΝ γιατί δεν υπάρχει? Ήταν μπασταρδα ε? Υπηρέτες του κεφαλαίου και των αφεντικών. Οι νεκροί αστυνομικοί και οι τραυματίες? Καλά να πάθουν ε?
    Στην πυρά και αυτοί. Δεν μπαίνω στον κόπο να ψάξω σχόλια για αυτά που κάνουν σε αστυνομικόυς. Υπάρχουν δεκάδες και το ξέρεις και εσύ και όλοι.
    Όσο για τις ευχές για αρρώστιες έχω πάρει δεκάδες αν σε ευχαριστεί, τα πραγματικά ευχαριστώ ήταν περισοτερα.
    Και τους καρκίνους και λοιπές ευχές, τα αφηνω για τους μπαχαλακηδες.
    Δεν αντέχεις και δεν αντέχετε την άλλη άποψη, η καλοσχηματισμένη δική σας γνώμη δεν επιδέχεται κριτικής.
    Δεν υποστηρίζω, εγώ πρώτος κατακρίνω αλλά αυτό το μονόπλευρο γαμώτο ε είναι πολύ.
    Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να μου κάνεις αναφορά, τιμωρία, βαθμό ποινής, μπαν.
    Όπως την άλλη φορά ( θυμάσαι ) γιατί όμως να μην τιμωρείται η προσωπική επίθεση ενός Μοντ σε ένα μέλος, ενώ το αντίθετο τιμωρείται?
    Μπαχαλακηδες υπάρχουν παντού. Σούταρε με ρε δημοκράτη και εμένα και κάθε αντίθετη φωνή, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσεις την δική σου φασιστική αντίληψη περί έκφρασης ιδεών.
    Το καλύτερο θα ήταν να ξυπνησεις και να δεις ότι δεν υπάρχει μόνο άσπρο μαύρο. Αντέχεις?
    για την μαρφιν...γιατι να μην ηταν αυτοι? ------>https://twitter.com/Fidi_ass/status/...53943197958144

*****edited by ggs*************

για την προσωπικη επιθεση σε σχεση με τους ειρωνικους χαρακτηρισμους περι ντεμεκ δημοκρατη και φασιστικης αντιληψης, και την καρτα που ειχες φαει οταν ημουνα μοντ τον λογο εχουνε οι νυν μοντς συμφωνα με τους κανονες του φορουμ.
    Τελευταία τροποποίηση από ggs; 19/11/2014 στις 09:55.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Καλέ μου φίλε SHOOTER045, θα ήθελα να σου πω δυο τρία πραγματάκια και σε παρακαλώ να πιστέψεις πως δεν σου τα λέω με κακή πρόθεση.

Προφανώς όταν κάποιος κατηγορεί ομαδικά συναδέλφους, νοιώθεις το καθήκον να τους υπερασπιστείς δίνοντας και την οπτική γωνία της «άλλης πλευράς» παρουσιάζοντας τις δυσκολίες και αυτού του επαγγέλματος. Κατά μια άποψη είναι αναμενόμενο, γιατί έχεις κοινές εμπειρίες και βιώματα με αυτούς. Ίσως κάποιος να τους ξέρεις και προσωπικά και να τους εκτιμάς κιόλας. Κάποτε το έκανα κι εγώ, μετά κατάλαβα πως τις περισσότερες φορές οι «απέξω» παίζει πολύ σοβαρά να είχαν δίκιο.

Επίσης προφανώς, θα ήταν εντελώς ανόητος όποιος ισχυριζόταν πως το επάγγελμα του αστυνομικού (τουλάχιστον αυτού που δεν αράζει όλη μέρα σε ένα γραφείο) είναι ένα εύκολο επάγγελμα.
    Υπάρχουν περιπτώσεις όμως. που κάποιος δεν αξίζει δικαιολόγησης και ελαφρυντικών. Και αυτή (μεταξύ και άλλων) είναι μια τέτοια περίπτωση.

Στέκομαι στη 1η φράση σου, «Φυλάμε οποιον ψηφίζεται εσεις». Καταλαβαίνω το ευρύτερο νόημα της φράσης, αλλά και μόνο από αυτές τις τέσσερις λέξεις φαίνονται τα εξής:
    • «Εμείς» είμαστε κάτι άλλο από αυτό που είσαστε «εσείς». Μπορεί να μη γίνεται επίτηδες, αλλά είναι αλήθεια πως ο κόσμος χωρίζεται σε φράξιες έτσι αυτόματα. Εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι, εμείς οι ολυμπιακοί, εμείς οι στρατιωτικοί, εμείς οι αριστεροί κτλ. Αυτό συνήθως δεν είναι και πολύ σοβαρό πρόβλημα. Σοβαρό αρχίζει να γίνεται όταν συμβαίνει σε συγκεκριμένες φράξιες και αυτή των αστυνομικών είναι μία από αυτές. Μπορεί να φαίνεται άδικο, αλλά για κάποιους κάποια λάθη απλά απαγορεύονται. Και αυτό γιατί τότε ξεχνάτε πως η δουλειά δεν είναι «να φυλάτε όποιον ψηφίζουμε εμείς», αλλά
    • «να φυλάτε εμάς ακόμα και από αυτούς που ψηφίσαμε», κάτι που μάλλον κανείς δεν θυμάται πια.

Θα γίνω λίγο ακόμα σκληρότερος λέγοντας πως δεν είναι τυχαίο αυτό το φαινόμενο. Μιλάμε για μια δουλειά συνήθως επικίνδυνη, με χάλια ωράρια, μηδενική πια κοινωνική αποδοχή και με μόνο καλό το σταθερό (αλλά χαμηλό) μισθολόγιο. Πόσοι νομίζεις πως μπαίνουν σε αυτή τη δουλειά από μεράκι; Ένας στους είκοσι; Στους τριάντα; Οι άλλοι σίγουρα γιατί έχουν κάποιο μέσο ή γιατί δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι καλύτερο.
    Χαμηλό επίπεδο εργαζομένων=χαμηλό επίπεδο υπηρεσιών, το ξέρεις. Και δεν το πάω στο θέμα «εκπαίδευση», το πάω στο τι ήταν ο καθένας πριν μπει στη σχολή.

Επίσης είναι και η δουλειά. Η δουλειά σε σκληραίνει, το ξέρεις αυτό. Ο γιατρός μπορεί να βλέπει πληγές που να κάνουν τους γύρω να πέφτουν κάτω σαν τις κότες και να είναι απόλυτα ψύχραιμος. Είναι οι δουλειά του, έχει δει και χειρότερα. Έτσι και μερικοί άλλοι, δεν το θεωρούν και τίποτα να ρίξουν και καμία ψιλή στη δουλειά. Και αυτοί έχουν δει και χειρότερα.
    Αυτό όμως δεν μπορεί να είναι δικαιολογία. Το ότι πρέπει να γίνεις ζώο για να σταματήσεις το ζώο ισχύει, αλλά πληρώνεσαι για να μπορείς να το κάνεις μόνο τότε.

Και γιατί στην καθημερινότητά τους οι περισσότεροι είναι μια χαρά παιδιά; Θα σου πω και γι αυτό. Γιατί ο πραγματικός χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται μόνο σε δύο περιπτώσεις:
    • Όταν χρωστάει λεφτά ή του χρωστάνε λεφτά
    • Όταν ασκεί εξουσία

Ο οποιοσδήποτε από εμάς όταν δεν είναι σε μια από τις δύο παραπάνω καταστάσεις, είναι μια χαρά άτομο (εκτός αν είναι ψυχοπαθής).

Θα ολοκληρώσω με άλλη μια δική σου φράση, την «Τα σκυλιά έχουν και αναγνωρίζουν ένα αφεντικό,αν το ξέρεις». Επειδή ξέρω πως αυτό που θα πω εσύ θα το καταλάβεις, κάποιος παλιά είπε πως κανείς δεν μπορεί να έχει δυο αφέντες. Ή τη δουλειά του ενός θα κάνει ή του άλλου. Η επιλογή είναι δικαίωμα του καθενός μας φυσικά, αλλά ότι σπέρνει ο καθένας θερίζει.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Σελίδα 3 από 121 ΠρώτοΠρώτο 123456781353103 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF