Σελίδα 4 από 121 ΠρώτοΠρώτο 1234567891454104 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Σαρδαναπαλος Το avatar του/της sotostzav
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Νεκροί υπάρχουν από στοχευμενες επιθέσεις,μπορει να μην ήταν σε πορείες αλλά υπάρχουν,τραυματιες ένα σωρό. Αλλά εμείς είμαστε αναλώσιμοι ε? Δεν έγινε τίποτα.
    Θες να μου εξηγησεις λιγο τις στοχευμενες επιθεσεις?Δηλαδη τι,συγκρινεις τον οποιοδηποτε που θα κατεβει στον δρομο για να διαδηλωσει-διαμαρτυθει με εγκληματιες που σκοτωσαν συναδελφους σου?Κανενας ανθρωπος δεν ειναι και δεν πρεπει να θεωρειται αναλωσιμος..Αλλα απο τη στιγμη που εχεις αναλαβει αυτη την δουλεια,ξερεις πως ειναι μεσα στους κινδυνους που κρυβονται σ'αυτην το να ερθεις αντιμετωπος με καποιον που οπλοφορει και δεν θα διστασει να χρησιμοποιησει το οπλο του εναντιον σου.Αυτος ο καποιος ομως σιγουρα δεν θα βρεθει σε μια διαδηλωση η σε μια πορεια.Οποτε προσεχε λιγο το πως εξισωνεις τα λεγομενα σου..
    Here I am,on the road again.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Είδα ενα comment που γράφει..

H αληθεια ειναι οτι ο αστυνομικος πηγε να του χαρισει ενα κατοσταευρω γιατι τον λυπηθηκε που εξαιτιας των περιστατικων
    επεσε ο τζιρος.Αλλα αυτος επειδη ηταν αναρχικος δεν ηθελε και ο αστυνομικος αναγκαστηκε να τον δειρει γιατι λεει
    πρεπει να φερουμε αναπτυξη,πως θα φερουμε αναπτυξη αν οι πολιτες δεν δεχονται την βοηθεια μας?
    Για αυτο ειμαστε εδω εμεις οι αστυνομικοι,για να βοηθαμε.
    Μου χει τυχει και μενα προσωπικα να βλεπω να θελουν να δωσουν λεφτα και αγαπη στους διαδηλωτες
    αλλα αυτοι λενε οτι θελουν το κακο της χωρας και πηγαινουν και πεφτουν πανω στα γκλομπ τους με ολη τους την δυναμη.
    Τι να πω,μονο οι αστυνομικοι εχουν μεινει σ'αυτη την χωρα να κραταν την αξιοπρεπεια μας ψηλα.

http://www.megatv.com/megagegonota/a...pubid=34161004 Προφητης!!Και ομως η εξηγηση δεν απεχει και πολυ,μονο που αντι για κατοσταευρω ειπαν οτι αφησαν στον παγκο εικοσαευρω.... τα υπολοιπα ....ως ανω
    το τραγικο ειναι οτι οτι οι μπαλουρδοι δεν καταλαβαν οτι η εκταση δεν δοθηκε γιατι..... εκλεψαν τα νερα αλλα ξηλοφορτωσαν τους παρευρισκομενους αδικως και εκαναν ανω κατω την περιουσια του ανθρωπου

Banned
    Και οι μολότοφ όπλα είναι δεν χτυπάνε στοχευμενα αλλά είναι όπλα, όταν θα φας καμιά έλα να μιλήσουμε.
    Αλλά έχεις δίκιο τζάμπα μιλάω πείτε μόνοι σάς .
    5 βαθμοί ποινής!!!!
    Για εξύβριση μελών!!!!
    Έλα ρε μπορείτε και καλύτερα,σιγουρα όμως δεν είπα περισοτερα από όσα εισέπραξα και απευθυνοντουσαν προς εμένα.ελαμψε πάλι η αντικειμενικότητα.
    Βρήκα το ΜΟΤΟ ψάχνοντας ιδέες για το Bandit μου,ποτε σοβαρά, ποτε αστεία, ππερνούσε ο καιρός,αλλα σε κάποια το πράγμα βρωμουσε και βρωμάει.Και εγώ δεν μπορώ να μένω αμέτοχος και να τα τρώω στην μάπα.Ευχαριστω που μου δώσατε τον επίλογο κακόμοιροι μάγκες τού πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Πιστευα οτι μπορω να αντεξω σχεδον τα παντα,αλλα την στιγμη που διαβασα οτι το μοτο θυμιζει indymedia,αποφασισα οτι η κακη συνηθεια μου να μπαινω μια φορα στο τοσο πρεπει να κοπει μαχαιρι.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Για το πως η σημερινή σύνθεση του δικαστηρίου αποφάσισε από ένα βίντεο (για άλλη μία φορά) ότι οι μπάτσοι κλέβουν νερά και ξυλοφορτώνουν τον περιπτερά μας δείχνει πόσο εύκολα κατευθύνεται η κοινή γνώμη. Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο να φωνάζει προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις και εκτοξεύει κατηγορίες που ως συνήθως προηγήθηκαν του κουμπιού start rec
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Quiz

Τι διαφορα εχει το παρον thread απο αυτο με τον ροσσι που χαλασε τα μοτοτζιπι;
    πουτσ@@@@@@@@@

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    καλα ενταξει το συγκεκριμενο βιντεο ειναι λιγο ................ ε .......... πως να το πω .......... τους τσιγκλισαμε λιγο , εγινε η μανουρα και τσουπ παρε και την κατηγορια για κλεμενα νερα και βανδαλισμους απο τα ματ στο περιπτερο οκ , δεν ξερω τι παιχτηκε αλλα μαλλον τα ματ ηταν η "ευκολη λεια" αυτη την φορα , για να μην παρεξηγηθω μπορει οντως να ειναι αληθινο αλλα κατι δεν μου κολλαει

καλα για αστυνομικη βια δεν χρειαζονται βιντεο , οποιος την εχει ζησει καταλαβαινει και γνωριζει πολλα , οπως επισης και οτι η ιδια η ελληνικη κοινωνια επιθυμει να ειναι μαντρομενη και οι "νοικοκυραιοι" να προστατευονται με χιλιαδες αστυνομικους - εφορμιστες - "προστατες" , αν ηταν διαφορετικα τα πραγματα θα ειχαμε κυβερνηση με συνασπισμο της αντιεξουσιαστικης παλης και των λυκων των εξαρχειων με κυβερνητικη εδρα την βιλα

αυτο που δεν μπορω να καταλαβω στο φορουμ ειναι γιατι καθε φορα να φτανει μια συζητηση σε τετοιο σημειο ,

ο σουτερ να πρεπει να υπερασπιζεται καθε ανεγκεφαλο που υπηρετει στο ιδιο σωμα με αυτον αλλα ειμαι σιγουρος οτι τιποτα παραπανω δεν τον συνδεει και να του την πεφτουν μελη ενω γνωριζουν τη δουλεια κανει λες και θελουν να εκτονωσουν ολη τα αντιεξουσιαστικα τους αποθημενα σε ενα μελος του φορουμ που τυγχανει να ειναι αστυνομικος

ναι οκ παιδια δικιο εχετε , αλλα κι ο σουτερ δεν ειναι ο στοχος και ενταξει αν υπερασπιστει και σε καποια θεματα το σωμα που υπηρετει δεν ειναι εντελως παραλογο , δειχτε και οι υπολοιποι λιγη ανοχη , εχουμε και αστυνομικους μελη στο φορουμ οκ τι να κανουμε και τελος παντων εφοσον καποιοι ειναι κατα της αστυνομικης βιας υποτιθεται οτι εχουν και καποιες περαιτερω ευαισθησιες που θα επρεπε να βοηθουν να εξελιχθει η συζητηση ομαλα , ανθρωπινα και πολιτισμενα
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    καλα ενταξει το συγκεκριμενο βιντεο ειναι λιγο ................ ε .......... πως να το πω .......... τους τσιγκλισαμε λιγο , εγινε η μανουρα και τσουπ παρε και την κατηγορια για κλεμενα νερα και βανδαλισμους απο τα ματ στο περιπτερο οκ , δεν ξερω τι παιχτηκε αλλα μαλλον τα ματ ηταν η "ευκολη λεια" αυτη την φορα , για να μην παρεξηγηθω μπορει οντως να ειναι αληθινο αλλα κατι δεν μου κολλαει

καλα για αστυνομικη βια δεν χρειαζονται βιντεο , οποιος την εχει ζησει καταλαβαινει και γνωριζει πολλα , οπως επισης και οτι η ιδια η ελληνικη κοινωνια επιθυμει να ειναι μαντρομενη και οι "νοικοκυραιοι" να προστατευονται με χιλιαδες αστυνομικους - εφορμιστες - "προστατες" , αν ηταν διαφορετικα τα πραγματα θα ειχαμε κυβερνηση με συνασπισμο της αντιεξουσιαστικης παλης και των λυκων των εξαρχειων με κυβερνητικη εδρα την βιλα

αυτο που δεν μπορω να καταλαβω στο φορουμ ειναι γιατι καθε φορα να φτανει μια συζητηση σε τετοιο σημειο ,

ο σουτερ να πρεπει να υπερασπιζεται καθε ανεγκεφαλο που υπηρετει στο ιδιο σωμα με αυτον αλλα ειμαι σιγουρος οτι τιποτα παραπανω δεν τον συνδεει και να του την πεφτουν μελη ενω γνωριζουν τη δουλεια κανει λες και θελουν να εκτονωσουν ολη τα αντιεξουσιαστικα τους αποθημενα σε ενα μελος του φορουμ που τυγχανει να ειναι αστυνομικος

ναι οκ παιδια δικιο εχετε , αλλα κι ο σουτερ δεν ειναι ο στοχος και ενταξει αν υπερασπιστει και σε καποια θεματα το σωμα που υπηρετει δεν ειναι εντελως παραλογο , δειχτε και οι υπολοιποι λιγη ανοχη , εχουμε και αστυνομικους μελη στο φορουμ οκ τι να κανουμε και τελος παντων εφοσον καποιοι ειναι κατα της αστυνομικης βιας υποτιθεται οτι εχουν και καποιες περαιτερω ευαισθησιες που θα επρεπε να βοηθουν να εξελιχθει η συζητηση ομαλα , ανθρωπινα και πολιτισμενα
    Η πιο λογική φωνη που ακούστηκε ως τώρα. Η αλήθεια είναι οτι είναι όλοι τεταμενοι και η κατάσταση στην κοινωνία είναι οριακή. Λύση (πραγματική) δεν ξέρω αν υπαρχει...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kerasaki Προβολή μηνύματος
    Για το πως η σημερινή σύνθεση του δικαστηρίου αποφάσισε από ένα βίντεο (για άλλη μία φορά) ότι οι μπάτσοι κλέβουν νερά και ξυλοφορτώνουν τον περιπτερά μας δείχνει πόσο εύκολα κατευθύνεται η κοινή γνώμη. Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο να φωνάζει προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις και εκτοξεύει κατηγορίες που ως συνήθως προηγήθηκαν του κουμπιού start rec
    Να φανταστώ επίσης ότι ο Δελτας που στέκεται έξω από το μαγαζί και βρίζει κάποιον ενώ στη συνέχεια πετάει κροτου λάμψης είναι μεταμφιεσμενος παπάς, λέει το Χριστός Ανέστη και πετάει βεγγαλικά για να γιορτάσει την ανάσταση του θεανθρωπου?

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    καθε μα καθε φορα που γινεται μια διαδηλωση, αν αυτη παραειναι ειρηνικη για τα γουστα του κρατους, αμολαει τα ΜΑΤ να την χαλασουνε κανοντας ενα σκασμο τραμπουκισμους!
    υπαρχουν ενα σωρο βιντεο και φωτο γι αυτο καθως και κατα καιρους εχει αποδειχθει περιτρανα η γκαφα της αστυνομιας σε πολλες περιπτωσεις!

κατα συνεπεια φιλε σουτερ θα ηταν πιο αντρικιο να παραδεχτεις οτι "ναι ρε παιδια τα ΜΑΤ ειναι τραμπουκοι και κομπλεξικες αδερφαρες, τι να κανουμε, δεν ειναι ομως ολα τα σωματα ετσι" παρα να προσπαθεις γυναικουλιστικα να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.. κριμα και ειχα καλη εικονα για σενα... με απογοητευσες...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Να φανταστώ επίσης ότι ο Δελτας που στέκεται έξω από το μαγαζί και βρίζει κάποιον ενώ στη συνέχεια πετάει κροτου λάμψης είναι μεταμφιεσμενος παπάς, λέει το Χριστός Ανέστη και πετάει βεγγαλικά για να γιορτάσει την ανάσταση του θεανθρωπου?

Εσένα πρέπει να σε πάρουν στις δημόσιες σχέσεις της αστυνομίας, έχεις την απαραίτητη φαντασιοπληξία

Επίσης, παίδες, μην τα κάνουμε όλα ίσωμα, ναι; όλοι ξέρουμε ότι σε ΟΛΑ τα επίπεδα υπάρχουν σωστοί και μ@λ@κες, δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε εδώ ούτε να την πέφτουμε σε άλλα μέλη που και έχουν βοηθήσει και δεν έχουν σχέση με την υπόθεση που συζητείται εδώ.....
    Τελευταία τροποποίηση από Bowleno; 19/11/2014 στις 07:37.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Μερικές απορίες γιατί γράφηκαν τέρατα.
    Από πότε ισχύει το "βίντεο στο γιουτουμπ ορ νεβερ χαπενντ" ;
    Οι προσωπικές μας μαρτυρίες και βιώματα τόσα χρόνια δηλαδή ακυρώνονται; πως μπορώ ξεχάσω (μιας και δεντο εχω σε βίντεο) το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είδα με τα μάτια μου να ανεφοδιαζει διμοιρία ΜΑΤ στο Σύνταγμα με δακρυγόνα/κρότου/κιοτιαλλοκερατομαςπεταγαν εκείνο το διήμερο του Ιούνη πριν δύο χρόνια;

Επίσης,όρισε κάποιος τον σουτερ δικηγόρο της αστυνομίας και δεν το καταλάβαμε;
    Αυτή η συνεχής προσπάθεια να μας πει ότι δεν είδαμε δεν ξέρουμε καταλάβαμε λάθος,προσωπικα υποτιμά τη νοημοσύνη μου.
    Οποιος δεν αντέχει την κοινή γνώμη,ας μην εκθέτει εαυτόν σε αυτή.
    Για όσο τουλαχιστον μας επιτρέπεται να έχουμε γνώμη...

Είναι λυπηρό-στα μάτια μου- που πολύς κόσμος ακόμα δίνει δίκαια και άλλοθι στους αλήτες.
    Ειλικρινά τι άλλο πρέπει να συμβεί για να πάρετε τα χαμπαρια σας κάποιοι;
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Το περιστατικό του βίντεο δε θα το σχολιάσω,το να στήνουμε λαικά δικαστήρια στα forum κάθε φορά που προκύπτει κάτι τέτοιο και να ψάχνουμε τον ένοχο,δεν έχει νόημα. Θα σταθώ μόνο στο ότι μερικοί χάνετε την μπάλα με τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Το να λές κάποιον "γουρούνι που μιλάει" επειδή είναι αστυνομικός ας πούμε είναι αντιφασιστική και δημοκρατική στάση; Ή το να αποκαλείς μπαχαλάκια κάποιον επειδή δεν συμφωνεί με την αστυνομική βία; Λίγος σεβασμός στον συνάνθρωπο ρε παιδιά δεν βλάπτει

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    ρε παιδια μαλλον το συγκεκριμενο βιντεο ειναι φολα , δεν δικαιολογω τα ματ ή την αστυνομικη βια , αλλα απαντω για να ειμαστε και ον τοπικ , ειχαν την ευκαιρια αυτοι που τραβουσαν βιντεο για μια "καλη" βιντεοσκοπημενη σκηνη και την εκαναν , τα ματ την πατησαν , απλα

προσωπικα δεν χρειαζομαι κανενα βιντεο για να γνωριζω τι σημαινει αστυνομικη βια , το κορμακι μου το τροφαντο το ξερει μια χαρα , δεν επεκτεινομαι γιατι θα με στοχοποιησω χωρις λογο

απο ' κει και περα οπως ειπα και προηγουμενως ζουμε σε μια κοινωνια που εχει επιλεξει να αστυνομευεται , δεν υπαρχει λιγη ή πολλη αστυνομευση , υπαρχει μονο αστυνομευση , υπαρχει σωμα που ειναι επιφορτισμενο με την επιβολη του νομου , την καταστολη και την διαφυλαξη της κρατικης και ιδιωτικης περιουσιας , εφοσον λοιπον δεν ζουμε σε μια ιδεατη αυτοδιοικουμενη ελευθερη απο την κεντρικη εξουσια κοινωνια οπως προτεινουν οι θεωρητικοι του αναρχισμου ή αλλα κοινωνικοπολιτικα συστηματα θα υπαρχουν παντα αστυνομικοι που θα αστυνομευουν τους πολιτες , θα προστατευουν την εξουσια και θα επιβαλουν τον νομο και την ταξη , απλα πραγματα , αν δεν μας αρεσει θα πρεπει μαζικα ολη η κοινωνια αλλα και καθε πολιτης εξατομικευμενα να αποφασισουν οτι θα ζουν σε μια αλλη πραγματικοτητα ,

με βασει λοιπον τα παραπανω ο σουτερ υπηρετει νομιμα σε ενα σωμα αποδεκτο απο την κοινωνια μας και ορισμενο απο τον νομο και διοικουμενο απο τους εκλεγμενους αντιπροσωπους των πολιτων , ειναι ενα σωμα που υπηρετει το συστημα που εχουμε αποδεχτει να ζουμε , αρα το να τον βριζουμε μονο και μονο για το επαγγελμα του ειναι εντελως ατοπο ,

τι περιμενουμε δηλαδη τωρα απο τον σουτερ ? να μπει και να βριζει τους υπολοιπους αστυνομικους , εχει γραψει σε προηγουμενα θεματα οτι καταδικαζει και δεν συμφωνει με τους συναδελφους του που παρανομουν κτλ αλλα δεν φανταζομαι οτι θα εβριζε τις μανες συναδελφων , θα τους ελεγε αδερφες κτλ , προσπαθει να δικαιολογησει καποιες καταστασεις γιατι προφανως αισθανεται οτι οι βρισιες πανε για ολο το σωμα και παιρνει κι αυτον η μπαλα , ενω δεν ειναι τετοιος ανθρωπος ,

οπως σοφα εχει πει και ο κοροβεσης στα νιατα του - σκοτωσε τον μπατσο που ' χεις μεσα σου - με το να "πυροβολουμε" τον σουτερ δεν αλλαζουμε τα πραγματα , δημιουργουμε ενα επι πλεον "θυμα" το οποιο τυγχανει να ειναι μοτοσυκλετιστης και μελος ενος φορουμ που θελω να πιστευω οτι τα μελη του εχουν και πεντε ευαισθησιες παραπανω ως ανθρωποι και δεν ψαχνουν το αιματοκυλησμα με το παραμικρο
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Banned
    Παλια που πηγαινα πορειες με την ομαδα (φουλ φανατιλα, 12ωρο σε πουλμαν κλπ)
    σε ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ σταση που ειχε περιπτερο/εστιατοριο/Μινι Μαρκετ
    πεφτανε ολοι πανω και το ψειριζανε απο τσιγαρα/παγωτα/αναψυκτικα/τσιγαρα.

Αλλα στο moto.gr ολοι εχουν τελειωσει στις καλογριες και δεν τα ξερουν αυτα...

Πρωτοφανες, ανηκουστο, κλπ...κλπ...κλπ..

Αντε παιδια, και του χρονου ....

Σελίδα 4 από 121 ΠρώτοΠρώτο 1234567891454104 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF