Τελευταία τροποποίηση από kostaspetrou; 19/11/2014 στις 13:30.
μλκ!τι θυμηθηκες ρε φιλε!!
που ρε πουστη μου του λεω..
http://youtu.be/CD-Z7y3YevA
![]()
Το δικο μου τοπικ για τον πληρη εξοπλισμο κλειδωσε πιο γρηγορα
Παντα ηθελα να το πω vol 2
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
εχω φιλους αστυνομικους οικογενειαρχες και ξερω οτι ειναι ενα πολυ δυσκολο και κοκαπληρωμενο επαγγελμα που δεν θα επιθυμουσα να κανω για πολλους λογους
οι ματατζηδες ομως ειναι αλλη ιστορια
μαλλον οι επιλογη ανθρωπων με παραξενο ψυχολογικο υποβαθρο σε συνδυασμο με στοχευμενη εκπαιδευση δημιουργει αυτο το ειδος <<αντρα>> που αρματωμενος με κρανος ασπιδα γκλοπ δακρυγονα κλπ ορμαει να σαπισει στο ξυλο γεροντακια με μπαστουνι, κοπελιτσες με ανταυγειες και γενικοτερα ανθρωπους πιο αδυναμους και ελαφρυτερα οπλισμενους
μπορεις να φραξεις τον δρομο να εμποδισεις να απαγορευσεις και ακομα να συλλαβεις χωρις να χτυπησεις
το αντρικο ενστικτο που λεει οτι δεν χτυπαμε πιο αδυναμους απο εμας σε αυτους εχει γινει delete
το πιο σωστο!ειναι αυτο κι αφου αυτοι καποια μπινια πηγαν να κανουν
και δεν εκαναν καταγραφη και μυνηση ας χασουν και την δουλεια τους
να μαθουν αλλη φορα να ειναι πιο προσεκτικοι..0.50λ μια ζωη ολοκληρη..
και δεν κανω πλακα γιατι κι αυτοι αν τυχον ειχες βουτηξει ενα νερακι..
και πιθανον και να σου εκανε μυνηση ο περιπτερας..ελατε κυριε..![]()
Καλά είστε σοβαροί ? Ασχολείστε με το αν πλήρωσαν οι μπάτσοι ή όχι ?
Μάγκες τα πράγματα είναι πολύ απλά μη μπερδεύεστε...
1. Η απρόκλητη αστυνομική βία στις πορείες / διαδηλώσεις έχει παραγίνει... Εικόνες ΜΑΤατζήδων να βαράνε αλύπητα κοπέλες, παππούδες και λοιπό κόσμο έχουμε δει πολλές φορές δυστυχώς...
2. Εν έτει 2014 αποδεχόμαστε ως κοινωνία τους βασανισμούς κρατουμένων... Ασχέτως του αδικήματος, κάθε κρατούμενος είναι άνθρωπος και έχει δικαιώματα.
3. Φυσικά μην ξεχνάμε και τις εν ψυχρώ δολοφονίες από μπάτσους που δυστυχώς είδαμε πρόσφατα...
Όλα αυτά γίνονται με άνωθεν εντολές, αλλά μην έχουμε αυταπάτες...
Ο μπάτσος δεν είναι άμοιρος ευθυνών, ούτε είναι το λαικό παιδί που δουλεύει για το μεροκάματο...
Όποιος επίσης τρέφει αισθήματα "συναδελφικής" ή οποιασδήποτε άλλης αλληλεγγύης για αυτά τα ζώα ας κάνει την αυτοκριτική του και μη μας ζαλίζει τα @@.
Μια σωστή δουλειά δεν μπορούν να κάνουν ώστε να μην υπάρχουν εάν και εφόσον και επιχειρήματα από όλες τις πλευρές ;
Πας στο περίπτερο ''σηκώνεις'' όλα τα νερά ,βρίζεις τον περιπτερά και εάν αντισταθεί στα προηγούμενα τον σπας στο ξύλο
ή πας στο περίπτερο ,ζητάς τσάντα για να βάλεις τα νερά , πας στο περιπτερά με 50άρικο , αυτός δεν έχει να χαλάσει , πας απέναντι να κάνεις ψιλά , του δίνεις το ακριβές αντίτιμο , σε ευχαριστεί ,τον ευχαριστείς και εύχεστε και οι δύο καλό υπόλοιπο ημέρας.![]()
...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............
KαταλαβαινετΕ γιατι πραμα συζητατε?
Τελευταία τροποποίηση από Pan (dvs); 19/11/2014 στις 14:07. Αιτία: Ε
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Την ίδια απορία έχω και εγώ. Αλλα θα μου πεις εδω βλέπουν ενα βίντεο η έχουν την ''ενημέρωση'' απο την τηλεόραση
για το τι γίνεται σε μια πορεία όποια ναναι και αυτη. Μάλλον δν πεινάσαμε αρκετά σαν λαος για να υπάρξει συμμετοχή σε
μια πορεία και αν δε γουστάρουμε κάποιο μπλοκ να ακολοθήσουμε τουλάχιστον μην περιμένουμε απο τον καναπέ λύση