Σελίδα 9 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959109 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Εχω το ιδιο χεσμενους τους ματατζηδες με τους μπαχαλακιδες και τους δηθεν αγωνιστες με τα 6ψηφια ποσα στην τραπεζα.
    Η λογικη εχει παει περιπατο χρονια τωρα, αδυνατο να καταλαβω πως τιμας την μνημη καποιου σπαζοντας και ρημάζοντας περιουσιες και υποδομες μιας χρεοκοπημένης χωρας.
    Μαλλον εχει χρεοκοπήσει και η λογικη και το φιλοτιμο μαζι με την οικονομια.
    Για τους λοιπους, καλο σφαξιμο....οπως ειπα...στα μπ@λ@κια μου.
    Εχω πολυ σοβαροτερα προβληματα να λυσω και να ασχοληθω.Τουλαχιστον ειμαι ειλικρινής με τον εαυτο μου.
    (νομίζω ότι κάνω λάθος που το επιχειρώ, αλλά δε βαριέσαι)

Φίλε,
    Θέτω κάποια ερωτήματα και αν θες να απαντήσεις.

1) Ποιος τύπος με 6ψηφια νούμερα, ήταν προχθές στην πορεία; Νομίζεις ότι κάποιος με 6ψηφιο στην τράπεζα καίγεται να κατέβει και να διακινδυνέψει διάφορα ή μήπως καίγεται να μεγαλώσει το μπαγιόκο; Μεγαλώνει το μπαγιόκο κανενός αν κατεβαίνει σε πορεία; Και αν ναι πόσοι είναι αυτοί οι τυχεροί σε σχέση με το σύνολο των διαδηλωτών;

2) Ποιες υποδομές και ποιες περιουσίες σπάστηκαν προχθές; Παρακαλώ με ακρίβεια

3) Πόσα σπασμένα κεφάλια είχαμε προχθές; Ποιος έσπασε τα κεφάλια αυτά και με τι δικαιολογία;

4) Ήσουν εκεί να δεις πως συγκεκριμένα μπλοκ, οργανωμένα/συντεταγμένα/με σαφή πολιτική θέση και πανό που την εξέφραζε (συνεπώς καθόλου ανώνυμοι δεν ήταν) φάγανε κατά μέτωπο επίθεση από την υπερεσία, ενώ ασκούσαν το δικαίωμά τους (για να το πω και τυπικά) ; Σου φαίνεται προβληματική αυτή η εικόνα ή όχι και γιατί; Το επόμενο βήμα υποψιάζεσαι ποιο είναι;

5) Ποια λογική έχει χρεοκοπήσει;

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Εχω το ιδιο χεσμενους τους ματατζηδες με τους μπαχαλακιδες και τους δηθεν αγωνιστες με τα 6ψηφια ποσα στην τραπεζα.
    Η λογικη εχει παει περιπατο χρονια τωρα, αδυνατώ να καταλαβω πως τιμας την μνημη καποιου σπαζοντας και ρημάζοντας περιουσιες και υποδομες μιας χρεοκοπημένης χωρας.
    Εχω πολυ σοβαροτερα προβληματα να λυσω και να ασχοληθω.Τουλαχιστον ειμαι ειλικρινής με τον εαυτο μου.
    Ξεχνάς μάλλον οτι υπάρχει και το παρακράτος και η δουλειά του ειναι αυτη με το να καταστρέφει, είτε για να αποπροσανοτολιστεί
    η κοινή γνώμη είτε εξυπηρετεί αλλα συμφέροντα. Μην μου γενικεύεις τις μεγάλες πορείες με έναν που θα φορέσει μια κουκούλα και
    θα κάνει το κομάτι του γιατί δν έχει καμια σχέση με τους χιλιάδες άλλους που θα πανε να τιμήσουν τους νεκρούς και θα φάνε και ξύλο
    απο τον κάθε Μπαλόυρδο επειδή έχει τέτοια εντολή..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Η λογικη εχει παει περιπατο χρονια τωρα, αδυνατώ να καταλαβω πως τιμας την μνημη καποιου σπαζοντας και ρημάζοντας περιουσιες και υποδομες μιας χρεοκοπημένης χωρας.
    Αν θες,λύσε μου μια απορία. Αν πάλι δε θες,κάνε λίγο ακομα χώρο στα μπ@λ@κια σου.
    Εσύ εχθές,ημέρα μνήμης για την επέτειο του Πολυτεχνείου, είδες διαδηλωτές να σπάνε/ρημάζουν την περιουσία κανενός;;;
    Εσύ,που όπως δηλώνεις,κουβαλάς και μια σχετική εμπειρία, δεν έχεις ακούσει ποτέ και τίποτα για τους εντεταλμένους παρακρατικούς(και όχι μόνο) προβοκάτορες;

Γιατί η λογική που λες ότι εχει πάει περίπατο, μου φαίνεται ότι τον περιπατο τον κάνει παρέα με αυτή την ισοπεδωτικά αφελή και εξισωτική "λογική" που μας λανσάρεις.
    τωρα αν εσύ θες να νομίζεις ότι είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου,δικαίωμα σου ειναι. Όπως και το να πιστεύεις σε ροζ μονόκερους.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Αν θες,λύσε μου μια απορία. Αν πάλι δε θες,κάνε λίγο ακομα χώρο στα μπ@λ@κια σου.
    Εσύ εχθές,ημέρα μνήμης για την επέτειο του Πολυτεχνείου, είδες διαδηλωτές να σπάνε/ρημάζουν την περιουσία κανενός;;;
    Εσύ,που όπως δηλώνεις,κουβαλάς και μια σχετική εμπειρία, δεν έχεις ακούσει ποτέ και τίποτα για τους εντεταλμένους παρακρατικούς(και όχι μόνο) προβοκάτορες;

Γιατί η λογική που λες ότι εχει πάει περίπατο, μου φαίνεται ότι τον περιπατο τον κάνει παρέα με αυτή την ισοπεδωτικά αφελή και εξισωτική "λογική" που μας λανσάρεις.
    τωρα αν εσύ θες να νομίζεις ότι είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου,δικαίωμα σου ειναι. Όπως και το να πιστεύεις σε ροζ μονόκερους.
    Γιαννη σχεδόν ταυτόχρονα τα ίδια γράψαμε

είμαστε εκτός λογικής απο ότι φαίνεται...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    είμαστε εκτός λογικής απο ότι φαίνεται...
    3 άτομα ταυτόχρονα βγηκαμε εκτός λογικης βάλε και τον arles

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    ρε παιδια γενικως απαντησε ο ανθρωπος! !
    Τωρα για το προχθεσινο, μη λεμε τα αυτονόητα...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

ΓκάηΦωκς, επειδή τα οπτικά ερεθίσματα δίνουν πιότερο νόημα σε αυτά που προσπαθούμε με λέξεις να περιγράψουμε, βάζω και μια επεξηγηματική φωτό (για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν,μονιμα)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ασφαλιτες.jpg 
Προβολές:	268 
Μέγεθος:	50,9 KB 
ID:	327255

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Καλησπερα.Επειδη βλεπω οτι γνωριζετε απο νερα και ψυγεια,ποιο να διαλεξω για να αλλαξω τα υγρα στο thunderace;

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων origifnal.jpg‎  
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    αυτό δε καίει λάδια ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    αυτό δε καίει λάδια ?
    Ναι.Αφου πλεον δεν μετραω ποσα χιλιομετρα με βγαζει ενα γεμισμα ρεζερβουαρ,αλλα ποσο με βγαζει μια αλλαγη λαδιων

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Οποτε απεχω λιγες ωρες απτο μοτο βρισκετε ευκαιρια να γινεται νταβαντουρι;;;;
    Ειδα στην αρχη οτι ειπωθηκε το ποιους φυλανε οι μπατσοι,αυτους που ψηφιζουμε κλπ.
    Εμας που σας πληρωνουμε,ποιος θα μας φυλλαξει;αστυνομια λεγεται η υπηρεσια(ακομα τουλαχιστον).καταλαβετε κυριοι μπατσοι οτι δεν γεννηθηκαμε με εχθρα εναντιον σας,απλα φροντιζετε συχνα πυκνα να μας δινετε μικρες η μεγαλυτερες αφορμες.
    Για το βιντεακι τι να πω;;;ντροπη οχι επειδη ειναι ενστολοι μονο,αλλα οτι σαν φιλοτιμο δεν εχετε ιχνος.
    Κατι τελευταιο.καποιος παραπανω ειπε οτι πως τιμειται η μνημη των νεκρων και των αγωνιστων της 17 νοεμβρη με μανουρα,σπασιματα κλπ.
    Διαφωνω 1000% με καθε μορφη βιας,ειμαι υπερμαχος της ειρηνης.ποσοι απο εμας κατεβηκαμε στην πορεια να τους τιμησουμε;;
    Μηπως αν αντι για 10000 κοσμο πχ κατεβαιναμε 50000 δεν θα δινοταν εμφαση σε λιγοτερα επεισοδια που γινονταν;μηπως ριχνουν χημικα πολυ ευκολα τα οργανα της ταξης;
    Το πιο λυπηρο ειναι οτι την δευτερα κατα τις 7 που κατεβαινα κεντρο,σε μια αλυσιδα καφε ηταν τιγκα γεματη πιτσιρικαδες στην εφηβια,εκει που το ειμα βραζει,που εισαι φουλ επαναστατικος.λυπηθηκα πραγματικα.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

έχουμε σοβαρά θέματα να λύσουμε ως κοινωνία...
    και αυτά είναι κυρίως θέματα ΔΙΧΑΣΜΟΥ...

Όλοι έχουν άποψη για όλα, όλοι φοράνε τα χρωματιστά γυαλιά τους πριν δουν μια υπόθεση, και τη βλέπουν! κόκκινη, γαλάζια, πράσσινη, ροζ...
    Ακόμα η Ελληνική Κοινωνία δεν έχει καταλήξει αν υπήρξαν θύματα μέσα στο πολυτεχνείο ή όχι... Ή πολλοί νομίζουν ότι με το Πολυτεχνείο έπεσε και η χούντα...
    Λες και ο ένας σχεδόν χρόνος μετά, με τον προδότη Ιωαννίδη που με την ανευθυνότητά του και τον τυχοδιωκτισμό του έφερε τον Αττίλα, δεν υπήρξε ποτέ... Τον Ιωαννίδη που εγκαταστάθηκε με τις ευχές των Αμερικάνων και των Εβραίων...

Από τη μια λοιπόν έχεις τον σκινχεντ φουσκωτό με μπογιατισμένο τομάρι εθνικιστή, και από την άλλη τον αξύριστο, με αμπέχονο και ταγάρι, αιώνιο φοιτητή-αριστεριστή, ή ιδεάτη "σοσιαλιστή" πρώην βολεμένο, να αναλύουν τις θεωρίες τους περί της πορείας της Ελλάδος μέσα από το δικό τους πρίσμα και στη μέση όλοι οι υπόλοιποι που γεμίζουν τις καφετέριες, κάνουν απλήρωτες υπερωρίες στη δουλειά τους, τρέχουν στα γυμναστήρια, ή χρεώνουν μέχρι το ταβάνι τις πιστωτικές τους... Και όλα αυτά λίγα μέτρα ή χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας όπου μπορεί να γίνονται μάχες, οδομαχίες.... και η ζωή συνεχίζεται.
    Το χετε σκεφτεί το πόσο στον κόσμο τους/μας ειναι/μαστε όλοι? Προσωπικά το ζησα... έφαγα δακρυγόνο στη μούρη, κόντεψα να ποδοπατηθώ, και επιστρέφοντας κομμάτια σπίτι μου, πέρναγα από τις καφετέριες και έβλεπα γεμάτα μαγαζιά να παρακολουθούν μπάλα, να πίνουν καφέ κλπ... λίγα μέτρα μακρυά.

Και από πάνω όλοι αυτοί που κερδίζουν. Στις πλάτες μας. Ασφαλείς στις βίλες τους και στις οφσόρ τους...

Έτσι είμαστε.... Διχασμένοι σε όλα μας!
    Για το μπουκαλάκι ο λόγος? Τί σημασία έχει???? Κι όμως διχασμός κι εδώ!

ΝΑΙ, μπορεί να πλήρωσαν οι ματατζήδες και να αρνήθηκε να πάρει το εικοσάρικο.
    ΔΕΝ φερθήκαν όμως σύμφωνα με το νόμο, αποδεικνύοντας ότι όργανα του νόμου είναι ένα τσούρμο καταπιεσμένα παιδάκια που τα ξαμολύσανε και τους είπαν σπάστε τα, ο μπαμπάς (κράτος) είναι από πίσω, και δεν είναι τελικά εκπαιδευμένοι, ώριμοι λειτουργοί του Νόμου...
    ΑΝ είναι όλοι έτσι? ΟΧΙ..! ευτυχώς!
    και ναι, πιθανόν να είναι και προβοκατόρικο το στήσιμο του βίντεο από τον περιπτερά, όμως δεν αναιρεί ότι τα ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ δυνάμεις καταστολής, σύγχρονοι πραιτωριανοί και τους αξίζει δημόσια και συνειδητή απέχθεια και απομάκρυνση από την κοινωνία, ως αντίδραση προς τις φρικαλεότητές που έχουν διαπράξει απροκάλυπτα μέχρι τώρα...
    Και μετά από αυτούς, θα το πω και θα το ξαναπώ: ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ. Αυτοί που βάζουν τη σφραγίδα τους για να μένουν ατιμώρητοι οι παραβάτες του νόμου, για να συγκαλύπτονται απάτες, και βιαιοπραγίες, εγκληματικές ενέργειες εναντίον μας... Αυτοί επίσης που βρίσκονται πάντα στην αίθουσα επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ και βρίσκονται εκεί για να προσωποποιούν τον νόμο, και να επιβλέπουν τα όργανα του νόμου αν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Αυτοί που δίνουν τις εντολές, "τσακίστε τους". Αυτοί που υπογράφουν τις αποφυλακίσεις των μπαχαλάκηδων. Αυτοί για τους οποίους τα κανάλια σιωπούν. Αυτοί των οποίων οι μισθοί επανήλθαν προχθες σε προ κρίσης επίπεδα. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ. Που πρέπει να είναι υπεράνω βουλευτών, συμφερόντων, επιχειρηματιών, φίλων και γνωστών. Που πρέπει να είναι ο ΝΟΜΟΣ. Και όμως είναι απόντες.

Κι εμείς ακόμα είμαστε χωρισμένοι και δικάζουμε... Οι από δω και οι από κει....
    Χαιρετίσματα στους απέναντι...!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    Μηπως αν αντι για 10000 κοσμο πχ κατεβαιναμε 50000 δεν θα δινοταν εμφαση σε λιγοτερα επεισοδια που γινονταν;μηπως ριχνουν χημικα πολυ ευκολα τα οργανα της ταξης;

Και μισο εκατομυριο να μαζευτει παλι στα επεισοδια θα δωθει η εμφαση. (εχει συμβει) ....γιατι; για να καταληξουν ,10000,1000 κλπ , για να φοβαται ο κοσμος και τον φοβο του να τον κανει "φιλοσοφικες αναζητησεις" και δικαιολογιες....

Σελίδα 9 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213141959109 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF