Οσο για τα περι διχασμου και να ειμαστε ενωμενοι και τα περιφημα δυο ακρα ,ημαρτον δεν μπορω αλλο αδωνι,βουλτεψη και θοδωρακη!! καιγεται ο εγκεφαλος μου με τη ροη της σκεψης τους που υιοθετει μερος της κοινωνιας πλεον!
Οσο για τα περι διχασμου και να ειμαστε ενωμενοι και τα περιφημα δυο ακρα ,ημαρτον δεν μπορω αλλο αδωνι,βουλτεψη και θοδωρακη!! καιγεται ο εγκεφαλος μου με τη ροη της σκεψης τους που υιοθετει μερος της κοινωνιας πλεον!
Τελικα το θεμα ειναι οτι τα ματ για μια φορα ακομα πουλησαν τσαμπουκα σε ανθρωπο που απλα δουλευε την βαρδια του και εγινε ολο αυτο το επεισοδιο.......Στο φιναλε, τι φταιει ο περιπτερας να βαλει την ζημια απο την τσεπη του?
Ο κλασικος Αδωνης, αναφερει σε εκπομπη οτι ειναι μαζι με τους αστυνομικους και οτι το βιντεο ειναι μονταρισμενο
Η πλακα ειναι πως ο Αδωνης & ο καθε Αδωνης εχει 6000 το μηνα στην τσεπη του, την στιγμη που οι δημοσιοι εχουν 700-800!!
Το θεμα κλασικα εχει περασει σε ενορκη εξεταση...:a13:
Τα ιδια και τα ιδια... το εχουμε ξαναδει το εργο!
προσέχουμε για να έχουμε!...
[QUOTE=stam2;2533851] ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ. Που πρέπει να είναι υπεράνω βουλευτών, συμφερόντων, επιχειρηματιών, φίλων και γνωστών. Που πρέπει να είναι ο ΝΟΜΟΣ. Και όμως είναι απόντες.QUOTE]
Πιστεύω πώς είναι πάντα παρόντες.............
Σε κάθε λαμογιά, σε κάθε πουστιά, σε κάθε απατεωνιά...........
Γιά να τσιμπήσουν κι' αυτοί το κατιτίς τους...........................
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Αν εδώ καταλήγαμε στο ότι καταδικάζουμε τη βία απ'όπου κι αν προέρχεται τα πράγματα θα ήταν καλύτερα... όσο εθελοτυφλούμε στο να διαχωρίζουμε την αριστερή βία από τη δεξιά... είμαστε για τα ανάθεμα....
Είσαι πολίτης και κάνεις πορεία και σπας ότι βρεις μπροστά σου, τρώς ξύλο από μπάτσο ---> κομπλέ
Είσαι πολίτης και κάνεις πορεία, δουλεύεις σε περίπτερο, είσαι περαστικός χωρίς να ενοχλείς κάποιον και τρώς ξύλο από μπάτσο --->μπινιά
Είσαι μπάτσος και λειτουργείς εντός του νόμου και τρως ξύλο ---> μπινιά
Είσαι μπάτσος και λειτουργείς εκτός του νόμου και τρως ξύλο ---> κομπλέ
Φυσικά και δεν καταδικάζω τη βία απ όπου κι αν προέρχεται. Εκτός απ την αριστερή και τη δεξιά βία, υπάρχει και η δικαιολογημένη και η αδικαιολόγητη.
Και αν υποστηρίζεις ότι δεν υπάρχει δικαιολογημένη βία (εκατέρωθεν) τότε ....ε δεν πειράζει, διαφωνούμε, δεν θα πλακωθούμε κιόλας![]()
ετσι για να κλεισω σ'αυτο το θεμα ,
χωρις να ειμαι σιγουρος θεωρω οτι περιπου οπως τα περιγραφει ο zid εγιναν τα πραγματα , δηλαδη στην προκειμενη τα ματ δεν ειχαν σκοπο να κλεψουν τα νερα, γελαω γιατι προφανως τους ξαφνιασε η αντιδραση του περιπτερα , αλλα εστω και για σπασιμο απο τα ματ εγινε η ολη η ιστορια που ξεκινησε απο τους ιδιους βεβαια , κατασταση - σπασιμο τσαμπουκα στην πλατεια - κτλ και εννοειται ο περιπτερας δεν επρεπε να εχει αυτη την αντιμετωπιση , αλλα ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα ειναι που γινεται τετοιο πεσιμο στα εξαρχεια απο τα ματ απλα τωρα την πληρωσε και ο περιπτερας , για τα εξαρχεια συγκεκριμενα αν θελετε την γνωμη μου , την θεωρω απο τις ασφαλεστερες περιοχες της αθηνας , οταν λειπουν ομως τα ματ
προσωπικα ποτε δεν παω χυμα σε πορειες , ειμαι προετοιμασμενος καταλληλα γιατι θεωρω πολυ πιθανο οτι θα μαζεψω ξυλο και παντα βρισκομαι σε δυνατα και οργανωμενα μπλοκ , τα ματ για ' μενα την δουλεια τους κανουν , βαρανε γερα και ομαδικα και καταστελουν τις πορειες , σε αντιθεση με την ασφαλεια που το ξυλο που πεφτει εκει ειναι πιο περιτεχνο και συνοδευεται με εξευτελισμους κτλ , δεν μπαινω σε λεπτομερειες δεν υπαρχει λογος , αλλα οπως λενε και τα μωρα "οι μπατσοι σε βαρανε πονανε και πονας ποτε δεν σε ξεχνανε και εσυ δεν τους ξεχνας"
οτι αφορα την συμμετοχη σε πορειες και διαδηλωσεις , μην αισθανεστε ενοχοι αν μια πορεια δεν ειναι ειρηνικη , δεν ειναι απαραιτητο παντα οι πορειες να ειναι ειρηνικες , αλλα αν προκειται να ασκηθει βια απο τους διαδηλωτες να ειναι ως αμυνα ή στοχευμενη σωστα , εχουν ερθει τα πανω κατω σε αυτη την χωρα και ακομα απορω πως θεωρει ο κοσμος οτι με ειρηνικο μονο τροπο θα ανατραπει η κατασταση , διαδηλωνει ο λεγομενος "χυλος" , μεμονωμενοι που περιπου ξερουν γιατι ειναι εκει αλλα δεν ειναι σιγουροι και αδυναμα συντεχνιακα μπλοκ ευαλωτα στις επιθεσεις των ματ , μην μασατε και μην αισθανεσθαι ενοχοι , αν σε κοπανανε , κοπανας , αν θες να αλλαξεις τα πραγματα πρεπει να παλεψεις και να ματωσεις καποιες φορες δεν ειναι κακο ,
οσο για τον συμφορουμιτη σουτερ , χωρις να τον ξερω θεωρω οτι ενα ατομο που συμμετεχει τοσο ενεργα στο φορουμ σε ολα τα θεματα , που δεν εχει κρυψει την ταυτοτητα του και προφανως εχει βοηθησει και καποια μελη ειναι αδικο να να μην του εχει δοθει η ευκαιρια μια φορα ακομα και αν ειναι λαθος και δεν συμφωνουμε μαζι του παντα να πει αυτα που εχει να πει , να αφησουμε να προχωρησει η κουβεντα ομαλα και να συμφωνησουμε ή να διαφωνησουμε πολιτισμενα σαν ανθρωποι , αντιθετα πεφτουν βροχη οι διαφορες φρασεις , αστον να γραψει , κανε υπομονη να δεις που θα βγει η κουβεντα , το φορουμ ουτε η βικτωρια ουτε τα εξαρχεια ειναι , ουτε και η γαδα ,
τι να πω καλο κουραγιο σε ολους και μετα τα κρουασαν παμε για νεο συνθημα , αυτη την φορα με νερα![]()
"Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
"baby life's too short" ...........
http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk
Μην αναλαμβάνεις ευθηνές που δεν σου ανήκουν, μην υπερασπίζεσαι ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. Απ όσα γράφεις εδώ μπορώ να σου πω ότι υπάρχουν πολλοί που δεν είναι συνάδελφοι σου...
Ότι κι αν πιστεύεις.
Αυτό στο υπογράφω μετά από πολλά χρόνια δουλειά στο κέντρο της ΑΘήνας.
-για την μαρφίν και για τους εμπρησμούς θα σου πω από κοντά-
ανανήψαντας
Για παράδειγμα στην υπόθεση του Ιλία Καρέλι (Αλβανός βαρυποινήτης που σκότωσε τον υπάλληλο φυλακών) πολλοί βγήκαν να υποστηρίξουν τον Αλβανό με την υπόνοια ότι ο υπάλληλος δήθεν πουλούσε ναρκωτικά η δεν του ενέκρινε την άδεια απλώς και μόνο επειδή βλέπουν στολή και ΦΤΗΝΟΥΝ (ακόμη και εδώ μέσα) από την άλλη όταν σκότωσαν τον Αλβανό όλοι καταδίκασαν όλους τους υπαλλήλους λίγες μέρες αργότερα χωρίς κανείς και στις δύο μέρες να ΓΝΩΡΙΖΕΙ τα πραγματικά γεγονότα. Είναι ηλίθιος για μένα όποιος πέρνει θέση χωρίς να γνωρίζει τι έχει πραγματικά συμβεί.
Άλλο παράδειγμα το βίντεο της ζαρτινιέρας που ξεκάθαρα φαίνεται ο ξυλοδαρμός ενός ανθρώπου ο οποίος ότι και να έχει κάνει δεν πρέπει να τύχει αυτής της συμπεριφοράς.
Όλα αυτά τα περιστατικά χρησιμοποιούνται από τα ΜΜΕ για να διαμορφώσουν τις γνώμες των ηλιθίων....
ΑΠΛΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ... τα πράγματα έχουν αλλάξει από άλλες εποχές πολύ, δεν έχουν γίνει τέλεια ούτε ζούμε μία ουτοπία αλλά ξαναλέω... ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.
Υ.Γ. Το συγκεκριμένο βίντεο δεν το έχω δει, μιλάω γενικά.
Άδωνης: Έπρεπε να συλλάβουν τον περιπτερά (Video)
http://youtu.be/77EaXOZ8CWc
![]()
ανανήψαντας
Συνοψίζω την άποψη μου και δεν επανέρχομαι
Σας ευχαριστώ που μου κάψατε το φαρμακείο το 12 κατά την υπογραφή του 2ου μνημονίου.
Σας ευχαριστώ που ενώ έτρεχα να πάω στο μαγαζί μου εσείς συλλάβατε εμένα,
με σπρώξατε, με βρίσατε, με ειρωνευτήκατε και ευτυχώς δεν προλάβατε να με δείρετε γιατί έσκασαν οι αναρχικοί και την κάνατε.
(κι εσύ ψιλέ με το ΤΔΜ που ξέρω ότι διαβάζεις εδώ μέσα, ναι για εσένα το γράφω και σ έχω πράγματι φωτογραφία)
Σας ευχαριστώ πραγματικά....
Και ξέρετε γιατί?
Γιατί ο γιός μου έφυγε εξωτερικό και γλύτωσε από σας.
Γιατί εκεί που πήγε κανένας δεν τον είπε ξένο και δεν κινδυνεύει να πέσει πάνω σας...
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Περιμένω την ημέρα που θα διαπιστώσετε τι ακριβώς κάνουν τα χημικά που ρίχνετε και από τι πέθανε ο Λουκάνικος
Ως τότε
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ
Δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα πια.
Δεν μ ενδιαφέρει
![]()
ανανήψαντας
Εγώ πάλι δε βλέπω πλέον τι νόημα έχει μια πορεία στο κέντρο της Αθήνας, πόσο μάλιστα αν είναι ειρηνική. Αυτά τα στερεότυπα σπάνε μαγαζάκια της γειτονιάς νόμιζα πως μόνο στο Mega ακούγονταν... Αν μαγαζάκια λέμε τα Zara και την Alpha Bank Ok πάω πάσο. Φυσικά υπάρχουν ηλίθιοι ούγκανοι που δρουν σαν καιροσκόποι για το ξεκαύλωμα τους, αλλά είναι τόσο λίγοι και η ζημιά που κάνουν είναι τόσο μικρή που νομίζω πως δεν έχει νόημα να αναφέρεται κανείς. Παρόλα αυτά ακόμα και αυτοί κάπου κάπου το τρώνε το δαχτυλάκι τους (ίσως να έπρεπε να είναι κωλόχερο) από κόσμο με συγκεκριμένα πολιτικά χαρακτηριστικά. Δε θα μπω σε καμία αντιπαράθεση, δεν έχει νόημα άλλωστε, σε φόρουμ για μοτοσακό είμαστεΚαι επίσης γνωρίζω νομίζω τους ταξικούς εχθρούς μου. Να σας πω την αλήθεια πάντως μπορεί να μην είμαι από τους τύπους που θα την έπεφταν σε κάναν τροχονόμο στο δρόμο αλλά πολύ το χαίρομαι όταν τον πίνουν μερικοί ένστολοι σε καμιά πορεία, αυτή η μεταβίβαση του φόβου από τα μάτια του κόσμου στα μάτια της εξουσίας είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνει κανείς που σέβεται τον εαυτό του. Μπορεί να μην είναι με ξύλο, μπορεί να είναι με μηνύσεις, με στρίμωγμα, με ρίψη ευθύνης, με μια ιδέα, ένα κείμενο, αλλά πρέπει να γίνεται αν θέλουμε να έχουμε έστω και μια ελπίδα.