Σελίδα 12 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516172262112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    ......το καταφεραν..
    Big Brother..
    την μοτοσυκλετα ολοι την αγαπαμε!και ευτυχως που ακομα δεν το
    εχουν ανακαλυψει πως θα μας το κοψουν κι αυτο!
    Ποιοι ειναι αυτοι ;;

Ρε παιδια καπου εχει μπερδευτει το πραγμα. Συναδελφοι ολοι οι μοτοσυκλετιστες γιατι εχουμε την ιδια αγαπη και διατρεχουμε τους ιδιους κινδυνους και ολους τους χαιρεταμε στο δρομο αλλα ....αυτο και τιποτα περισσοτερο. Μηχανη οδηγανε και ο ψωμιαδης,ο πολυδωρας και εγω δεν ξερω ποιος αλλος ,μολις κατεβουν απο τη μηχανη (δεν λεω βγαλουν το κρανος γιατι δεν φορανε συνηθως) οχι απλα δεν εχουμε τιποτα κοινο.... ουτε το χερι δε θελω να μου πιασουν! Αυτα οσο αφορα την μοτοσυκλετιστικη αλληλεγγυη.
    Οσον αφορα το θεμα μας και εγω και ο ματατζης υπαλληλοι ειμαστε,Αυτος ειναι που δεν το ξερει και το ξεχναει οταν βρικομαστε.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις και αυτό το θέμα.
    Ξανά τσακωμοί, ξανά χαρακτηρισμοί, ξανά φασαρία και πορδές που δε βάφουν αυγά για να συνεχίσουμε να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας και να συνεχιστεί η κατηφόρα.
    Τσουβαλιάσματα εκατέρωθεν, και στη μέση οι mods admins που αφού δεν είναι robot αλλά άνθρωποι με δικές τους απόψεις κάποιον θα αδικήσουν αναγκαστικά. Είτε γιατί άλλα μέλη είναι πιο φιλαράκια, είτε πιο κοντά στις απόψεις τους. Κάθε φορά τα ίδια, και κάθε φορά καποια πλευρά θα αδικηθεί, τιμωρηθεί δυσανάλογα με τα όσα έχει γράψει.
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση την πέσατε στο shooter που λόγω επαγγέλματος είναι ο αδύναμος κρίκος. Μπορεί ούτε εγώ να συμφωνώ με όσα λέει για το περιστατικό όμως ούτε γουρούνι ματατζής είναι, ούτε ψυχάκιας ΔΕΛΤΑΣ που γουστάρει να παίρνει εντολές να δημιουργεί εσκεμμένη φασαρία/πρόκληση στα Εξάρχεια για να ξεκινήσουν οι αντιδράσεις και τα μπάχαλα και να πυροδοτηθεί μια κατάσταση που βολεύει και δικαιολογεί τα λεφτά τους.
    Παρόλαυτά ακόμα και αν έγραψε πράγματα είναι η άποψή του, και σχεδόν κανένας δε τη σεβάστηκε. Αντίθετα εισέπραξε πολλά που δεν ταίριαζαν και που δυστυχώς δεν αξιολογήθηκαν αντίστοιχα ως αρνητικά από τη Δ.Ο. γιατί η κατάσταση είναι εις βάρος της γνώμης του.

Και γω συμφωνώ λοιπόν οτι το βίντεο κατά πάσα πιθανότητα λέει την αλήθεια από μόνο του και οτι ποτέ δεν άφησαν λεφτά στο γκισέ. Άλλωστε 10χρόνια που κινούμαι στα Εξάρχεια ξέρω πολύ καλά αν κλούβα ματατζήδων ξεφόρτωσε συναδέλφους-"μπαχαλάκηδες" στη Ζαίμη για να κάψουν τη Στουρνάρη με υπογραφή αναρχοάπλυτων. Ή ποιός έβαλε φωτιά στη Marfin. Ή ποιους όντως διαλέγουν για αυτά τα σώματα καταστολής με το χαμηλότερο IQ, με τη μηδενική παιδεία σε απομακρυσμένα χωριά και που η ζωή στη στάνη δεν εξασφαλίζει το σίγουρο μεροκάματο.

Να πω μόνο οτι άσχετα του τι πιστεύω εγώ, εσείς, ο shooter το μόνο που μένει είναι η διάσπαση, ο διαχωρισμός, ο κοινωνικός ρατσισμός και αποκλεισμός της 1 ομάδας από της υπόλοιπες και έτσι οι από πάνω επιτυγχάνουν το διαίρει και βασίλευε. Αν τα χαμε βρει μεταξύ μας ποιος θα είχε ανάγκη κάποιον να κάνει κουμάντο, όχι απλά να οδηγεί, μιλάω για κουμάντο, νταβατζιλίκι.

Τελικά μένει το 0 στο πηλίκο. 0 του χάους και της απροθυμίας να σταματήσει οτιδήποτε εποικοδομητικό να κλειστούμε ο καθένας στο σπιτάκι του να αποφεύγουμε τις διενέξεις για να έχουμε την ησυχία μας.

Δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα του θέματος. Άδικο γιατί μερικούς σας γνωρίζω από κοντά, άλλους τηλεφωνικά, άλλους μόνο ενδοφορουμικά και λυπάμαι με αυτά που διαβάζω. Φανατίζεστε εκατέρωθεν, βάζετε πάνω από όλα το προσωπικό σας εγωισμό και αντιλήψεις και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γ@μηθούν.

Φυσικά δεν έχω αυταπάτες. Αυτά που βλέπω έξω στο δρόμο είναι στη γειτονιά μου, είναι στη καφετέρια που θα πιω καφέ, στη ταβέρνα που θα φάω, στο οποιοδήποτε μαγαζί μπω να αγοράσω κάτι. Οι ίδιοι άνθρωποι με τη διαφορετικότητά τους αλλά και οι περισσότεροι με το επίπεδο που εκφράζεται και σε αυτό το θέμα.

Εκφυλιστήκαμε, χάσαμε ταυτότητα, χάσαμε ηθικές αξίες, χάσαμε τα πάντα. Αφού οι περισσότεροι βολευόμαστε να ζούμε μέσα σε αυτό το χάος, ας σκάσουμε και ας κολυμπήσουμε μέσα στα σκατά μαζί με αυτούς που τα φεραν.

Δε ξέρω αν γυρνά ποτέ αυτό το πράμα. Ξέρω μόνο οτι είναι ντροπή για όλους και οι χαμένοι είμαστε όλοι.

Μαζι σου σε ολα απλα αν προσεξεις τη συζητηση κανεις δεν ειπε κατι για τον shooter μεχρι που ξεκινησε να προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικιολογητα.Μονος του ομως μπηκε μπροστα νοιωθωντας "συναδερφικο" καθηκον... εθελοτυφλωντας ποιος ειναι το θυμα και ποιος ο θυτης.
    Το λεω οσο πιο διακριτικα μπορω...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristos x Προβολή μηνύματος
    Μαζι σου σε ολα απλα αν προσεξεις τη συζητηση κανεις δεν ειπε κατι για τον shooter μεχρι που ξεκινησε να προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικιολογητα.Μονος του ομως μπηκε μπροστα νοιωθωντας "συναδερφικο" καθηκον... εθελοτυφλωντας ποιος ειναι το θυμα και ποιος ο θυτης.
    Το λεω οσο πιο διακριτικα μπορω...
    μπήκα αργά και είδα αρκετά ποστ με διορθώσεις σβησμένα κλπ. αλλά ότι πρόλαβα να δω είναι οτι ακόμα και την άποψή του να είπε ο shooter σαν άτομο στις κουβέντες του δεν κακοχαρακτηρίζει ή ειρωνεύεται. Το απέναντι στρατόπεδο λοιπόν θα έπρεπε να σεβαστεί και όχι να ρίξει λάδι στη φωτιά για το αν κάνει καλά που παίρνει το μέρος τους. Και γω διαφωνώ με τον shooter αλλά μην συμπεριφερόμαστε με τον ίδιο τρόπο που κοροϊδεύουμε.

Τα ματ ειναι ο στρατος κατοχης της...δημοκρατιας..
    Δεν χρειαζοταν να γινει αυτο το επεισοδιο η οτιδηποτε αλλο για να καταλαβουμε οτι μας εχουν δεμενους απο παντου.
    Ολοι οσοι τολμουν να σηκωσουν αναστημα η κραυγη διαμαρτυριας καταστελλονται.
    Ο ρολος της αστυνομιας ειναι ο ιδιος σε καθε δικτατορια ιστορικα,ετσι και τωρα,δεν εχει αλλαξει τιποτα.
    Ουτε εγωισμοι ουτε θεμα αντιληψης ειναι,ολοι βλεπουμε τι συμβαινει καθε μερα,και ποιοι ειναι οι αληθινοι τρομοκρατες.

Τελευταία τροποποίηση από taisteal; 20/11/2014 στις 04:11.

Ναι ρε tai μαζί σου. Το άναρχο, άκομψο, για να μην πω τίποτα περισσότερο, πέσιμο στο shooter όμως γιατί; Το παλικάρι δε ζει Αθήνα για να ξέρει τι γίνεται καθημερινά και δεν είναι και υποχρεωμένος να ξέρει, να μαθαίνει τα εσωτερικά του κλάδου του σε όλα τα επίπεδα και ομάδες.
    Αυτή τη γνώμη έχει και αντί να μιλήσουμε όμορφα με παραδείγματα ντοκουμέντα, αρχίζουμε τις ειρωνίες και τα χωσίματα.

Αν δεν ξέρει κάποιος καλό είναι να μην μιλάει. 77 σελίδες σε pdf παραδείγματα πόσο πια
    .....

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Εγω προσωπικα με τον σουτερ δεν εχω καποιο προβλημα.εχω πει σε παλιοτερο θεμα οτι δεν χρειαζετσι να υπερασπιζεται ντε και καλα την ελ ας.σαφως υπαρχουν μπατσοι και αστυνομικοι αλλα οταν βλεπεις αυτα τα αισχη που κανουν,καμια φορα χωρις την παραμικρη αφορμη,ε λογικο δεν ειναι να μην τους πας μια;;;
    Ειμαι βαζελος.ξερω πολλους γτπ βαζελους.
    Ειμαι διανομεας.ποσες φορες εδω μεσα τους εχουμε κραξει;τι θα πρεπει να κανω;να αρπαζομαι με οποιον τους βριζει;
    Ειμαι μοτοσυκλετιστης.εδω να δεις ποσους μιναρηδες εχω γνωρισει.
    Δεν θα κατσω να αππλογουμαι για τετοια χαρακτηριστικα.δεν υπαρχει λογος..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    (νομίζω ότι κάνω λάθος που το επιχειρώ, αλλά δε βαριέσαι)

Φίλε,
    Θέτω κάποια ερωτήματα και αν θες να απαντήσεις.

Ποιος τύπος με 6ψηφια νούμερα, ήταν προχθές στην πορεία; Νομίζεις ότι κάποιος με 6ψηφιο στην τράπεζα καίγεται να κατέβει και να διακινδυνέψει διάφορα ή μήπως καίγεται να μεγαλώσει το μπαγιόκο; Μεγαλώνει το μπαγιόκο κανενός αν κατεβαίνει σε πορεία; Και αν ναι πόσοι είναι αυτοί οι τυχεροί σε σχέση με το σύνολο των διαδηλωτών;
    ενας μονο...πολλοι...
    Μαρακι...αγαπημενο..
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	damanaki__article.jpg 
Προβολές:	242 
Μέγεθος:	53,1 KB 
ID:	327295
    Κρίτων Αρσένης

Όνομα:	Kriton_Arsenis.jpg 
Προβολές:	238 
Μέγεθος:	25,8 KB 
ID:	327296
    Μπιστης

Όνομα:	nikos-mpistis-arxeio.jpg 
Προβολές:	236 
Μέγεθος:	25,9 KB 
ID:	327297
    Μιμης Ανδρουλακης
    Πανος Γερμανος κλπ...

Τι ψαχνεις να βρεις....

Καποιοι κυνηγουν δαιμονες....
    Προτιμω οτι περιμενω στην ζωη, να το κερδιζω με τα χερια και την δουλεια μου...αν περιμενα απο πορειες, πολιτικες/πολιτικους, κομματα, οργανωσεις και λοιπες παπαριες ακομη θα μιζεριαζα σε καποια γωνια...

Θες αλλαγες...ξεκινα απο τον εαυτο σου...κανε το σωστο και ΙΣΩΣ κατι γινει.
    Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια της χαλιμας με χορευτριες(pole dancing κατα προτιμηση να εχει και λιγο ενδιαφερον)

Παλαιό μέλος
    Αν δεν ξέρει κάποιος καλό είναι να μην μιλάει. 77 σελίδες σε pdf παραδείγματα πόσο πια
    .....
    Η έκθεση όντως είναι αποκαλυπτική. Μέχρι που βίασαν μετανάστη κάποια "παλικάρια" λιμενικοί! Και κανείς δεν θέλει να την διαβάσει ή να την πιστέψει. Υπάρχει ακόμη παγιωμένη στον "νοικοκυραίο" η "εμπιστοσύνη στην αστυνομία". Κάθε μέρα παρά μέρα έχουμε υποθέσεις μπάτσων εκβιαστών, σωματέμπορων, απατεώνων, με φαινόμενα άκρατης βίας ΑΛΛΑ ο "νοικοκυραίος" νοιώθει μια σιγουριά με όλα αυτά! Και φυσικά ατιμωρησία για όλα αυτά τα αποβράσματα. Φωτογραφίες βγαίνουν με τους μπαχαλάκηδες αγκαλιά με τα ΜΑΤ αλλά τίποτα, ο ¨νοικοκυραίος" πιστεύει μόνο την ΤιΒι!

Η χώρα μας είναι καθαρά τριτοκοσμική και οι Έλληνες κοιμούνται τον ύπνο τους. Τα είπαν όλα και με πειστικά επιχειρήματα οι φίλοι εδώ. Όσοι θέλουν να εθελοτυφλούν να ξέρουν ότι στο τέλος οι επιπτώσεις (ανελευθερία, σφαλιάρες από μπάτσους, απολύσεις στην οικογένεια τους, εργασιακή γαλέρα για αυτούς που θα έχουν δουλειά, μηδενική υγεία, μηδενική παιδεία κτλ) θα έρθουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και σε αυτούς. Και τότε δεν θα υπάρχει κανένας "ακραίος" να τους βοηθήσει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    μπήκα αργά και είδα αρκετά ποστ με διορθώσεις σβησμένα κλπ. αλλά ότι πρόλαβα να δω είναι οτι ακόμα και την άποψή του να είπε ο shooter σαν άτομο στις κουβέντες του δεν κακοχαρακτηρίζει ή ειρωνεύεται. Το απέναντι στρατόπεδο λοιπόν θα έπρεπε να σεβαστεί και όχι να ρίξει λάδι στη φωτιά για το αν κάνει καλά που παίρνει το μέρος τους. Και γω διαφωνώ με τον shooter αλλά μην συμπεριφερόμαστε με τον ίδιο τρόπο που κοροϊδεύουμε.

Επειδη λοιπον δεν εχεις ιδεα για τι μιλας , εσυ και άλλοι αυτόκλητοι υπερασπιστές της «ελευθερίας» από τους mods ,θα το πω μια φορά και ελπίζω να το καταλάβεις-καταλάβετε.
    1. Οι mods είναι πρωτα και πανω απ όλα μελη αυτου του φορουμ με δικη τους αποψη που εχουν φυσικα το δικαίωμα να την γραφουν .
    2. Οι ιδιοι κανονες του φορουμ ισχύουν και για τους mods.
    3. Οι απόψη των mods είναι προσωπική και δεν εκπροσωπεί ουτε το φορουμ , ουτε αλλα μελη της ομαδας διαχειρησης .
    Στα του θρεντ
    1.Καμια ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ασχετα αν συμφωνουμε ή όχι με αυτή.
    2. σβηστηκαν ποστ που ηταν ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ εναντιων άλλων ΜΕΛΛΩΝ και πεσαν οι απαραίτητες προειδοποιήσεις (και από τις δυο πλευρες) και το ιδίο θα γινει αν υπάρξουν άλλα τέτοια ποστ .
    3.ειναι συγκινητικη η υπεράσπιση του σουτερ , αλλα δεν την εχει αναγκη μιας και ούτε μπαναρισμενος είναι , ουτε του εχει απαγορεύσει κανείς να γράψει το οτιδήποτε στα πλαίσια των κανόνων του φορουμ.Αν δεν θελει να γραψει , είναι δικο του θεμα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    ενας μονο...πολλοι...
    Μαρακι...αγαπημενο..

Κρίτων Αρσένης

Μπιστης

Μιμης Ανδρουλακης
    Πανος Γερμανος κλπ...

Τι ψαχνεις να βρεις....

Προτιμω οτι περιμενω στην ζωη, να το κερδιζω με τα χερια και την δουλεια μου...αν περιμενα απο πορειες, πολιτικες/πολιτικους, κομματα, οργανωσεις και λοιπες παπαριες ακομη θα μιζεριαζα σε καποια γωνια...

Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια της χαλιμας με χορευτριες(pole dancing κατα προτιμηση να εχει και λιγο ενδιαφερον)
    +1000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    ενας μονο...πολλοι...
    Μαρακι...αγαπημενο..

Κρίτων Αρσένης

Μπιστης

Μιμης Ανδρουλακης
    Πανος Γερμανος κλπ...

Τι ψαχνεις να βρεις....

Τα κοράκια της γενιάς του πολυτεχνείου μάστα...
    Λόγια που συνήθως προέρχονται από χουντικούς που τους χάλασε η μανέστρα.
    Συχνά συνοδευόμενα από άλλους μύθους ότι δήθεν οι Χούντα δεν άφησε εξωτερικό χρέος,
    δεν είχε σκάνδαλα, όλα δούλευαν ρολόι και μας πρόδωσαν οι Αμερικάνοι και Εβραίοι.
    Μας φάγανε και και την Κύπρο οι αλήτες.
    Η αλήθεια είναι όμως πολύ διαφορετική.
    Δεν υπήρξε ΠΟΤΕ γενιά του Πολυτεχνείου.
    Ούτε καν ηλικιακά
    Μια ας πούμε από τους νεκρούς του Πολυτεχνείου
    (ξέρεις απ αυτούς που πέθαναν έξω)
    Είναι ετών 70 κάτι.
    Αυτοί οι πολλοί λίγοι που αντιστάθηκαν, που ήταν ΜΕΣΑ και όχι ήπιαν ένα καφέ απ έξω
    ή είπαν εκ των υστέρων ότι ήταν στο πολυτεχνείο είναι παγκοσμίως άγνωστοι.
    Πλην Δαμανάκη και Λαλιώτη που πήγαν ταμείο οι άλλοι γύρισαν στις ζωές τους.
    Το ΠΑΣΟκ λοιπό μέσα στο πολυτεχνείο ήταν δεν ήταν το 10%.
    Όλες οι άλλες οι στελεχάρες ήταν Γαλλία, Σουηδία και Καναδά.

ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΑΡΑΓΑΝ ΤΣΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ
    ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ

Ουτε καν παραμύθια της Χαλιμάς δε λες εσύ
    ανανήψαντας

Να πω λιγο δυο πραγματακια σχετικα με τα παραπανω αλλα και με το νοημα της μερας που πολλοι παραπονεθηκαν οτι δεν αναλυσαμε οσο πιο συντομα μπορω:
    1."Για ολα φταει η γενια του πολυτεχνιου" .Δεν επρεπε να λεγεται ετσι,επρεπε να λεγεται η γενια της χουντας αφου επι 7 χρονια εκανε περιπατο η χουντα χωρις σοβαρη αντισταση. Κατοπιν και μετα την κυπρο για να καλυψουν την εθελοδουλεια τους ισχυριζονταν ολοι οτι "εκαναν αντισταση την 7ετια" και αυτοβαφτιστηκαν γενια του πολυτεχνειου.Η γενια αυτη λοιπον αφου "ξεσαλωσε" και τα εκανε μανταρα αποφασισε οτι για ολα φταινε αυτοι που ηταν μεσα στο πολυτεχνειο , και φταινε για ολα.
    2. "Τι μας λεει τωρα,ξερεις ποσα εχει στην τραπεζα αυτος..." . Απο ποτε η ορθοτητα των λεγομενων και των πραξεων εχουν σχεση με τον τραπεζικο λογαριασμο;; Φαινομενο της εποχης μας και οτι πιο ισοπεδοτικο.
    3. "Δεν πιστευω σε πορειες και διεκδικησεις" . Δυστυχως με ολα τα αλλα ηρθε και η ληθη για το πως κατακτηθηκαν τα δικαιωματα στην ιστορια. Οποιος πιστευει οτι χαριστηκε το οτιδηποτε σε ολους τους λαους σε ολο τον πλανητη χωρις (αντε θα το πω αν και θα προκαλεσω), ναι χωρις αγωνες γελιεται. Στο νεο εργασιακο μεσαιωνα που ειναι πλεον εδω εμεις πρεπει να ξαναξεκινησουμε απο την εποχη του τροχου και της φωτιας.
    Αυτα τα ολιγα..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ...
    2. "Τι μας λεει τωρα,ξερεις ποσα εχει στην τραπεζα αυτος..." . Απο ποτε η ορθοτητα των λεγομενων και των πραξεων εχουν σχεση με τον τραπεζικο λογαριασμο;; Φαινομενο της εποχης μας και οτι πιο ισοπεδοτικο.
    ...Αυτα τα ολιγα..
    Νομίζω ότι έχει, όταν ξεκινάς πένητας και καταλήγεις με πολύ μεγάλη περιουσία εκμεταλλευόμενος την ιστορία και την θέση που παίρνεις μετά λόγω αυτής (στην πολιτική σκηνή).

Εγώ προς το παρόν έχω κάποιες υποψίες βάσει ενδείξεων, που δεν αποδεινύονται όμως, οπότε τις κρατάω για τον εαυτό μου.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF