Σε λίγο και τα υπόλοιπα, όπως η ΦΙΑΤ
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Δεν είναι κατι καινούριο.
Εχει 2 χρόνια ήδη που τα Diablo ειναι China.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αν το πιρέλλι μου είναι made in China , δεν θα γινει ποτε δικο μου!!!
Δηλαδή τόσο πολύ λιγότερο τους κοστίζει να κλείσουν ένα εργοστάσιο στη Χ χώρα, να απολύσουν και να αποζημιώσουν ότι προσωπικό χρειαστεί, να ανοίξουν ένα καινούριο στην Κίνα, να μεταφέρουν όλα τα απαραίτητα μηχανήματα και να κάνουν την παραγωγή εκεί?
εννοειται οτι τους βγαινει πολυ πιο φτηνα να παραγονται ολα στην Κινα.
δειτε λιγο και τα pc με τα οποια γραφουμε εδω που ειναι φτιαγμενα...
Eγω δε βρίσκω κάτι κακο σε αυτο τι εννοώ.
Εφόσον δεν αλλάζει η ποιότητα τον υλικών η ''το πατρόν'' είναι ίδιο με αυτο που ορίζει η εταιρεία
στην κατασκεύαστρια εταιρεία. Θα είναι σαν να παρασκεύαζεται στην Ευρωπη αλλά απο φθηνότερα εργατικά χέρια.
Ο επικεφαλής θα πρέπει να στέλνει τα δείγματα στην μαμα για να πάρει το οκ..δε νομίζω οτι αλλάζει κάτι στην ποιότητα
εφόσον αλλάζει μονο το μέρος παραγωγής αρκεί να μην το πληρώνουμε σαν να το αγοράζουμε όπως παλια που
άλλο κόστος θα είχε με ενα μέσο ευρωπαίο εργάτη και άλλο με τον εκμεταλεύομενο κινέζο...
Δεν είναι το ίδιο...
Το Μάρτιο του 2013 πήγα Σανγκάη, και δίπλα μου καθόταν ενας Άγγλος, senior technical/product manager στην Honda Αγγλίας,στον τομέα των ανταλλακτικών αυτοκινήτων . Μας έλεγε λοιπόν οτι ήταν η 5η φορά που πήγαινε Κίνα απο την αρχή του χρόνου, διότι είχαν συνεχή θέματα με την ποιότητα των ανταλλακτικών και συνεπακόλουθα claims πολλών χιλιάδων ευρώ.
Σε ερώτηση του τότε συναδέλφου μου, : "Do you trust them..?" η απάντηση ήταν η ακόλουθη..:
-" Of course not, why do you think it is the 5th time i travel there...???"
Και άλλα παρόμοια ειπώθηκαν, περί αξιοπιστίας, περί ειδίκευσης κ.α.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
δεν εχουν καμμια σχεση τα γιαπωνεζικα japan με αυτα απο αλλες χωρες
τα μοτερ μπορει να παραμενουν σωστα γιατι ερχονται συναρμολογημενα αλλα τα ηλεκτρικα και τα περιφερειακα δεν συμβαδιζουν
και δυστυχως στην αγορα τα αυθεντικα ολο και μειωνονται
"Μην παραξενευτειτε" αν οτι εχετε και δεν εχετε ειναι φτιαγμενο στην Κινα. Ολοκληρο ή τμηματα του.
MADE IN JAPAN 日本製