Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: Honda CB400 SF (FII) - Θεσσαλονίκη

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wolfi Προβολή μηνύματος
    Tοτε η μόνη λύση ειναι εδω
    http://www.ebay.com/itm/Gauges-Speed...c032d3&vxp=mtr
    Ακριβώς αυτό θα γίνει , θα αγοραστεί αυτό σύντομα.

Αφού πρώτα αλλαχθούν τα λάστιχα 100 % γιατί είναι του 2007 και θα σκοτωθεί ο άλλος πατάει φρένο σε βροχή και σταματάει μετά απο 100 μέτρα γιατί αισθάνετε οτι θα το χάσει το μπροστινό μαζί και το πίσω.

και μετά σειρά έχει στον Νίκο (Shooter άτομο), να γίνει έλεγχος και ρύθμιση καρμπιλατέρ γιατί πάει σαν 125 κιβ. αντί για 400 κιβ. και να γίνει σιλασιέ στην εξάτμιση που είναι αλλαγμένη.

(δεν γνωρίζω τι σημαίνει ο όρος σιλασίε)

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς αυτό θα γίνει , θα αγοραστεί αυτό σύντομα.

Αφού πρώτα αλλαχθούν τα λάστιχα 100 % γιατί είναι του 2007 και θα σκοτωθεί ο άλλος πατάει φρένο σε βροχή και σταματάει μετά απο 100 μέτρα γιατί αισθάνετε οτι θα το χάσει το μπροστινό μαζί και το πίσω.

και μετά σειρά έχει στον Νίκο (Shooter άτομο), να γίνει έλεγχος και ρύθμιση καρμπιλατέρ γιατί πάει σαν 125 κιβ. αντί για 400 κιβ. και να γίνει σιλασιέ στην εξάτμιση που είναι αλλαγμένη.

(δεν γνωρίζω τι σημαίνει ο όρος σιλασίε)
    Σε "πυροβολημενο" ατομο εγω την μηχανη μου δεν την παω..............

Σιλανσιε ειναι το τελικο της εξατμισης............
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Σε "πυροβολημενο" ατομο εγω την μηχανη μου δεν την παω..............

Σιλανσιε ειναι το τελικο της εξατμισης............
    Οι φίλοι μου στους οποίους περιλαμβανεσαι και εσύ είναι ΟΛΟΙ πυροβολημένοι ...

Τι? Περνιέσαι για λογικός εσύ?

Πετρακη αύριο για λαστιχα, πάρε με ένα τηλ να μού το θυμίσεις ,προμυνηειεται δύσκολη μέρα......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zentakiasSF
    Πετρο μεγεια και απο εδω, ειδα οτι βρηκες τη σελιδα των CB400 SF στο facebook.
    Λοιπον, λαδια οπως ολα τα παιδια εκει βαζουμε τα motul 15w50, αλλαξε επισης φιλτρα λαδιου κ αερα, και μπουζι.
    Για καθαρισμα-ρυθμισμα καρμπυρατερ, στην Αθηνα τα εκανα εγω στα 80€ κοστος, λαστιχα εβαλα το νεο μοντελο της bridgestone battlax s20 evo στα 215 (σχεδον ιδια τιμη με τα ροσσο 2)
    Κοντερ, αν μπεις στο φορουμ των σουπερ φορ, εχω ανοιξει θεματακι με τα οργανα που αγορασα εγω απο ebay και δουλευουν ρολόι.
    Για να βαλεις τα κοντερ με το δεικτη βενζινης πρεπει να αλλάξεις ντεποζιτο, το οποιο να εχει και φλοτερ για να παρει ενδειξη το οργανο, δεν χρειαζεται αλλαγη ολοκληρης της πλεξουδας.
    Στις φωτο, οι λαιμοι των εξατμισεων σου φαινονται καπως, εμενα η εργοστασιακη εξατμιση ειναι διαφορετική μπροστα. (ισιοι οι λαιμοι)

Αυτά απο εμένα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από YamahaPwrScoop Προβολή μηνύματος
    Πετρο μεγεια και απο εδω, ειδα οτι βρηκες τη σελιδα των CB400 SF στο facebook.
    Λοιπον, λαδια οπως ολα τα παιδια εκει βαζουμε τα motul 15w50, αλλαξε επισης φιλτρα λαδιου κ αερα, και μπουζι.
    Για καθαρισμα-ρυθμισμα καρμπυρατερ, στην Αθηνα τα εκανα εγω στα 80€ κοστος, λαστιχα εβαλα το νεο μοντελο της bridgestone battlax s20 evo στα 215 (σχεδον ιδια τιμη με τα ροσσο 2)
    Κοντερ, αν μπεις στο φορουμ των σουπερ φορ, εχω ανοιξει θεματακι με τα οργανα που αγορασα εγω απο ebay και δουλευουν ρολόι.
    Για να βαλεις τα κοντερ με το δεικτη βενζινης πρεπει να αλλάξεις ντεποζιτο, το οποιο να εχει και φλοτερ για να παρει ενδειξη το οργανο, δεν χρειαζεται αλλαγη ολοκληρης της πλεξουδας.
    Στις φωτο, οι λαιμοι των εξατμισεων σου φαινονται καπως, εμενα η εργοστασιακη εξατμιση ειναι διαφορετική μπροστα. (ισιοι οι λαιμοι)

Αυτά απο εμένα.
    Λάδια γιατί όχι 10w40 Respol ή Bel-Ray ?Διάβασα για πατινάρισμα στο κιβώτιο ταχυτήτων , αλλά για πιο λόγο συμβαίνει αυτό ,όταν η Honda Η ίδια σε βάζει εν μέρη να βάλεις 10w40 ?

Τα Rosso II θα πάρει σε πολύ καλή τιμή λόγω του Shooter.

Όσο για το καρυμπλατέρ ακόμα δεν το έκανε και δεν νομίζω να το κάνει σύντομα είναι στενά.

Όσο για την εξάτμιση για ενημέρωσε τι εννοείς ;

Τα περισσοτερα μέλη του κλαμπ των CB400 SF προτεινουν 15w50 γιατι ειδαν οτι το κιβωτιο ειναι πιο μαλακό και το μοτερ δουλευει καλυτερα.
    Εγω αρχες του χρονου πηρα τη δικια μου οποτε προσωπικη αποψη δε μπορω να εκφερω αφου δε δοκιμασα 10w40.
    Tα ροσο 2 εφοσον θα τα παρεις σε καλη τιμη τοτε οκ.

Δες τους δικους μου που ειναι ισιοι ενω οι δικοι σου ειναι καμπυλωτοι.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20141014_132143-1.jpg 
Προβολές:	140 
Μέγεθος:	108,2 KB 
ID:	327228

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από YamahaPwrScoop Προβολή μηνύματος
    Τα περισσοτερα μέλη του κλαμπ των CB400 SF προτεινουν 15w50 γιατι ειδαν οτι το κιβωτιο ειναι πιο μαλακό και το μοτερ δουλευει καλυτερα.
    Εγω αρχες του χρονου πηρα τη δικια μου οποτε προσωπικη αποψη δε μπορω να εκφερω αφου δε δοκιμασα 10w40.
    Tα ροσο 2 εφοσον θα τα παρεις σε καλη τιμη τοτε οκ.

Δες τους δικους μου που ειναι ισιοι ενω οι δικοι σου ειναι καμπυλωτοι.

Όνομα:	20141014_132143-1.jpg 
Προβολές:	140 
Μέγεθος:	108,2 KB 
ID:	327228
    Σήμερα κάναμε το μικρό servicάκι ... θα παραθέσω φωτογραφίες και αναλυτικά οτι βρέθηκε στην μηχανή.
    Όσο για την φώτο μπορείς να βγάλεις από κοντά καλύτερα;

Παλαιό μέλος
    Επέστρεψα,εχθές ξεράθηκα στον ύπνο.

Οπότε αρχίζω τις φώτο τώρα και το τι έγινε.

Η μηχανή εχθές έγινε Service μικρό, ακόμα δεν πιάσαμε καρμπυλατέρ κτλ. έγιναν λάδια(10w40),φίλτρο λαδιού,φίλτρο αέρος.

Ήδη η μηχανή έχει κάνει περίπου 200 χλμ. με τον αναβάτη πολύ πιο ευχαριστημένο από πριν ,δεν πατινάρει όπως έκανε πριν ,το διαπίστωσα και εγώ. Πάει αρκετά καλύτερα, και γενικότερα φαίνετε εξ'ολοκλήρου ελαφρώς καλύτερο.
    Τα λάδια ήταν κατ'μαυρά ντάξει θα με πείς κλαίν μαίν,αλλά ; ήταν σκέτο νερό πως να το πώ,δεν ήταν λάδι , είχε καεί ,αναρωτιέμαι αν τα άλλαξε ποτέ ο άλλος.
    Το φίλτρο άερος μια από τα ίδια.

Ιδού οι φωτογραφίες :

Όνομα:	20141118_163438_1680x945.jpg 
Προβολές:	105 
Μέγεθος:	61,0 KB 
ID:	327285

Τα όμορφα μας τα λαδάκια... το γέλιο βγάλαμε αρκετό λάδι κτλ. αλλά η μηχανή πήρε μόλις 2680 ml ενώ ο κατασκευαστής λέει 2.9 lt αν αλλάξουμε και φίλτρο, την κουνήσαμε πέρα δώθε,πάνω κάτω και είχε στάξει μέχρι και σταγόνες απορώ γιατί μπήκε τόσο λίγο,και πάλι στον δείκτη του λαδιού ήταν ελαφρός πάνω από το όριο. Ενώ πιστεύω οτι θα έπρεπε να είναι πιο κάτω.

Προχωράμε...

Όνομα:	20141118_162432_1680x945.jpg 
Μέγεθος:	104,1 KB 
ID:	327286Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20141118_162442_1680x945.jpg 
Μέγεθος:	91,4 KB 
ID:	327287

Το φίλτρο αέρος μόνο σφίγκα δεν βρήκαμε εκεί μέσα...

Παλαιό μέλος

Όνομα:	20141118_161151_1680x945.jpg 
Προβολές:	104 
Μέγεθος:	73,5 KB 
ID:	327288Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20141118_161147_1680x945.jpg 
Προβολές:	104 
Μέγεθος:	90,8 KB 
ID:	327289

Όταν βγάλαμε φίλτρο αέρος και είπαμε να καθαρίσουμε λίγο τον χώρο μέσα από αν έχει οτιδήποτε, μόλις έβαλα με το δάχτυλο στο πανί και μέσα στο κουτί όταν το έβγαλα είχε αυτά τα χρώματα ,σε λάδια. Αλλά και επίσης σαν να είχε νερό μέσα,ένα σημείο από το πανάκι ήταν σαν να είχε βραχεί με νερό. (ήταν στεγνό πριν το βάλω εκεί μέσα)

Μπορεί να είναι κάτι αυτό;

Παλαιό μέλος
    Συνεχίζουμε στο περιβόητο θέμα που πήρα και τον SHOOTER να δώσει φώτα στο τηλ. αλλά φαίνετε ο προηγούμενος είχε κάνει αλλαγές στην βενζίνα (ρουμπινέτο)

Ιδού στην φώτο :

Όνομα:	20141118_160029_1680x945.jpg 
Μέγεθος:	58,7 KB 
ID:	327290

Συνολικά για να αφαιρέσεις το ντεπόζιτο θέλει 3 σωληνάκια να αφαιρεθούν , 2 είναι μπροστά στο ρουμπινέτο , το 1 βγήκε πανεύκολα και το άλλο είναι αυτό που απικονίζεται στην φώτο το οποίο έγραφε και "Made in Italy" μη χέσω, άρα σημαίνει οτι έχει αλλαχθεί.

Το 3ο σωληνάκι ήταν πίσω στο ντεπόζιτο δεν δοκιμάσαμε να το αφαιρέσουμε γιατί είχαμε θέμα με αυτό στο ρουμπινέτο ,βρε με πένσα βρε με χέρια βρε με σφιχτήκα τίποτα ΔΕΝ έβγαινε με τίποτα , ώστε να βγάλουμε σαν άνθρωποι το ντεπόζιτο.

Καμία ιδέα;

Κοπίδι με λεπίδα μπορεί να χωρέσει να τελειώνεις;

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    1.Λάστιχα,γιατί αν δείτε προσεκτικά ,είναι του 07' ... Δηλαδή ντάξει έλεος! Απορώ πως οδηγούσε ο προηγούμενος. Αλλαγή σε Diablo Rosso II.
    Λάστιχα να αλλάξει όπως και δήποτε.

Κι εγώ cb400 sf έχω, κι εγώ diablo rosso II φοράω (αλλά έχω βάλει 150 πίσω). Δες αν θες και το θρεντ που είχα ανοίξει και ρώταγα πριν τα πάρω.

Καλό λάστιχο είναι.
    Το μόνο θέμα είναι ότι έχει μια σχετική κορώνα (όχι τρελά πράγματα φυσικά) αλλά αν δεν έχεις συνηθίσει σε κάτι τέτοιο σου φαίνεται παράξενο ειδικά στην αρχή.

Το μόνο κακό τους είναι ότι είναι λίγο απότομα. Όταν στρίβεις είναι λίγο "σα να πέφτεις από γκρεμό" μέχρι να πιάσεις την κλίση που θες.
    Αν ο φίλος σου είναι πολύ φρέσκος στο άθλημα, κάτι τέτοιο μπορεί να τον τρομάξει.

Ίσως είναι καλύτερο να πάει σε ένα πιο ομαλό λάστιχο για αρχή.

Κατά τα άλλα μια χαρά ελαστικά είναι.

6.Αλλαγή κοντέρ,από eBay λόγω σπασμένης βάσεως στα αριστερά ή οποία είναι πιασμένη με ταίρ-απ.
    Έχει αναφερθεί ξανά εδώ μέσα.
    Κάνε μια αναζήτηση.

Κι εγώ ψαχνόμουν για κοντέρ μέσω e-bay.
    Στο δικό μου υπάρχει δείκτης βενζίνης, αλλά έχει παραδόσει πνεύμα ο μερικός χιλιομετρητής.

Διαβάζοντας εδώ μέσα είδα ότι πολλοί ανέφεραν ότι το sf "αναγνωρίζει" μόνο τα μαμά όργανα, αλλιώς καταλαβαίνει η μηχανή ότι κάτι δεν πάει καλά (δεν τα ακούμπησες στον Σαρ) και μπαίνει κάποιου είδους κόφτης και δεν μπορείς να ανεβάσεις πάνω από 120χλμ/ώρα αν θυμάμαι καλά.

Ξαναλέω κάνε μια αναζήτηση.
    Μπορεί να μην είχα καταλάβει/θυμάμαι εγώ καλά, αλλά χίλιες φορές να μείνει χωρίς δείκτη βενζίνης ο φίλος σου παρά να έχει τελική παπιού.

Τέλος, κι εγώ όταν πρωτοείδα τις φωτογραφίες παρατήρησα αυτό που σου είπε κι ο yamahapwrscoop.
    Η μηχανή μοιάζει να έχει στραβολαιμιάσει.

Κι εμένα οι λαιμοί είναι όπως στις φωτό που ανέβασε ο φίλος.
    Καμία σχέση με την εικόνα που φαίνεται στο μηχανάκι του δικού σου.

Για κοιτάχτε το.
    Μπορεί να φταίει η γωνία που τραβήχτηκε η φωτό (αν και αμφιβάλω).

Καλορίζικο κι απροβλημάτιστο να είναι!!!
    Καλές βόλτες!!!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Βρήκα και μια φωτό που είχα τραβήξει από κοντά τους λαιμούς στο δικό μου cb μετά από πλύσιμο.

Πάρε μια ιδέα.

Όνομα:	IMG_21271.jpg 
Προβολές:	97 
Μέγεθος:	85,5 KB 
ID:	327300

Νέο μέλος Το avatar του/της Greenthing
    το s20 evo βγαινει πιο οικονομικο.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Greenthing Προβολή μηνύματος
    το s20 evo βγαινει πιο οικονομικο.......

ποιος που ποτε και γιατι?? :shrugs:

μαζι με τοποθετηση και βαλβιδες φθηνοτερα? μαλλον δεν εκανα καλη ερευνα αλλά τελος παντων. 5/2014 dot εχουν, σιγουρια 1000% δινουν, ειναι τριγωμα απο οσο εμαθα (σε αντιθεση με τα ροσο 2 που στις διαστασεις του cb ειναι μονογωμα).

Αυτο ελεγα pipe smoker.

Φιλε Petran καινουργιο ρουμπινετο κοπια του μαμα εχει 16 ευρώ απο ebay και συμφωνα με πολλα παιδια που το αγορασαν, δουλευει μια χαρα. Το δικο σου ρουμπινετο ειναι τελειως διαφορετικο.
    Δωσε παραγγελια και εισαι αρχοντας. click εδω

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ