Μικρος ηθελα να γινω πιλοτος στην πολεμικη αεροπορια.
Τελικα απο τον αερα βρεθηκα στην θαλασσα ως υπαλληλος (τεχνικο τμημα) σε ναυτιλιακη![]()
Μικρος ηθελα να γινω πιλοτος στην πολεμικη αεροπορια.
Τελικα απο τον αερα βρεθηκα στην θαλασσα ως υπαλληλος (τεχνικο τμημα) σε ναυτιλιακη![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Πιτσιρικάς ήθελα να γίνω ωκεανολόγος (δυστυχώς η μόνη σχολή που υπήρχε ήταν το παγκοσμίως γνωστό ινστιτούτο θαλασσίων ερευνών του Ζακ Κουστώ στη Γαλλία) τελικά πρώτο πτυχίο πληροφορική στην Ανωτάτη εμπορική και μετά bachelor και masters μηχανολόγου μηχανικού στη Μεγάλη Βρετανία ... ε μια ζωή όμως οι αγάπες μου ήταν η μαγειρική και τα μηχανάκια και τελικά μάλλον με αμόλυβδη εγώ συντηρούμαι ....
όταν λασκάρω όμως από το να φτιάχνω αυτά :
φτιάχνω αυτά:
![]()
Απο 450 φορες ειχα δει το καθε ντοκυμαντερ του.Κριμα που δεν εγινες,αν και ποτε δεν ειναι αργα.
Τουλαχιστον σε ερασιτεχνικο επιπεδο.
εμενα οι δικοι μου ειχαν την προσδοκια
να γινω κι εγω πιλοτος..κατεληξα νοσηλευτης..
αλλα τελικα ανακαλυψα οτι επρεπε να ημουν
αστυνομικος..![]()
τι να πω...Ψυχολόγος είχα κατασταλάξει ότι θα ήθελα να γίνω ή κάτι παρόμοιο κοινωνικοκάτι...την 2η φορά που έδινα πανελλήνιες..Πέρασα Πάντειο Κοινωνικοτέτοιος...έκανα και μεταπτυχιακό εκεί...δουλειά βρήκα στο τομέα...ερωτεύτηκα...την ακολούθησα στο εξωτερικό...Τωρα τελειώνω ένα μπάτσελορ μαρκετινγκ/ καινοτομία και επιχειρηματικότητα...χωρίζω κιόλας...Κλείνω και την επιχείρηση που είχα ανοίξει και πάτωσε. παραιτήθηκα και απ την δουλειά που είχα 4 χρόνια εδώ πάνω. Καθάριζα παιδικούς σταθμούς..Το 2015 θα με βρει σε νέες περιπέτειες, σίγουρα σε όλα τα επίπεδα. Παιδικούς σταθμούς όμως δεν ξανακαθαρίζω...γραφεία ίσως ναι...λολ.
done.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
θα ηθελα να ειμαι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΛΗΣ
[ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ-Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ]
Μικρός δεν ήξερα....τώρα πλέον ξέρω...
Θα ήθελα να είμαι υπάλληλος....απλά...![]()
Ήθελα να γίνω πιλότος πολεμικής αεροπορίας... Έχασα για βλακεία τις σωματικές εξετάσεις και πέρασα 2η επιλογή, πληροφορική...
Τώρα πληρώνομαι για να βρίσκω bugs σε εφαρμογές (Προσπαθώ να καταστρέψω αυτά που μου σερβίρουν οι προγραμματιστές)
bugs (ζουζούνια) είναι ελαττώματα που κάνουν μια εφαρμογή να μην τρέχει σωστά ή να κρασάρει. Πχ απο λάθος υπολογισμό, αστάθεια ή ακόμα και χαμηλή απόδοση.
Λέγονται bugs γιατί το πρώτο καταγεγραμμένο υπολογιστικό πρόβλημα, προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα εξ αιτίας ενός ζουζουνιού που μπήκε τυχαία σε έναν υπολογιστή μέσα.
http://en.wikipedia.org/wiki/Software_bug#Etymology
Δεν είναι άσχημη δουλεία, απλά περνάς άπειρες ώρες μπροστά στον υπολογιστή, σκεπτόμενος τα πιο ακραία και απίθανα σενάρια για να φέρεις στα όρια την εφαρμογή, μέχρι να βρείς κάποιο πρόβλημα. Μετά πρέπει να εξηγήσεις στον προγραμματιστή γιατι ειναι λάθος, και τι πρέπει να κάνει ωστε να λειτουργεί σωστά. Μερικές φορές οδηγεί αυτό σε προστριβές.
Επίσης, όποιο λάθος ξεγλιστρήσει απο τα χέρια μου και καταφέρει να βγεί στην παραγωγή, το 1ο άτομο που έχει την ευθύνη θα είμαι εγω. Οπότε τρώω όλο το πακέτο σαν υπεύθυνος QA (Quality Assurance), και όχι ο developer που έγραψε τον κώδικα. Άρα έχει κ αρκετό άγχος όταν τα πράγματα πάνε στραβά.
tester δηλαδή?
Όχι, QA είναι το παιδί.
Συνέχισε να τα ζουπάς τα παλιοζούζουνα! (και τους developers εννίοτε!!!)