Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Μωρε μια χαρα ειμουν στη Λαμια αλλα με ετρωγε...και ηρθα να σας δω...Οσο για το αλλο σου ειπα οτι ηταν για το ΚΤΜακι....
Χρηστο στειλε μου στο pilotpan@otenet.gr τα στοιχεια απο το μηχανακι..
Παρ' τα απο 'δω ! :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Μωρε μια χαρα ειμουν στη Λαμια αλλα με ετρωγε...και ηρθα να σας δω...Οσο για το αλλο σου ειπα οτι ηταν για το ΚΤΜακι....
Χρηστο στειλε μου στο pilotpan@otenet.gr τα στοιχεια απο το μηχανακι..
Παρ' τα απο 'δω ! :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εγω παλι δεν καταλαβα: τελικα, θα το παρει?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
τελικά το πήρε απόφαση !!!
:wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
![]()
![]()
![]()
Δύσκολα τα πράγματα !!!!
(Αυτοί οι γεροντοέρωτες έχουν καταστρέψει πολύ κόσμο....)
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ΤΟ INJECTION ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΣΗ!!ΠΑΡΕ ΟΔΗΓΑ ΚΑΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΔΟΥΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!!ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΦΤΕΣ!!ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΕΗΘΩΜΕΝ...ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ!!!
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΤΟ INJECTION ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΣΗ!!
....................
Μιλαω ΜΟΝΟ για την περιπτωση "βλαβης"!
Αν μεινεις απο Injection στο βουνο, μαλλον δεν παιζει να το λυσεις και να το καθαρισεις ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πλανητάρχη, τα "ψεκαστά" ΔΕΝ σουζάρουν (εύκολα...).
(Το λέω γιατί θα χρειστεί να περνάει πάνω από κορμούς, ρίζες, βράχια, να φεύγει "στην μία" από το Δέλεαρ κ.λ.π.)
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Χρήστο α βουλώσει θα το ψεκάζεις με τσίπουρο και θα καθαρίζει με την 1![]()
ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ !!!ΠΟΛΥ ΡΟΠΗ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!!!ΠΑΝΑΙΑ Μ ΣΩΣΕ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Πλανητάρχη, τα "ψεκαστά" ΔΕΝ σουζάρουν (εύκολα...).
(Το λέω γιατί θα χρειστεί να περνάει πάνω από κορμούς, ρίζες, βράχια, να φεύγει "στην μία" από το Δέλεαρ κ.λ.π.)
![]()
lipon den ine kaki idea akou ti skeftikaΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δεν σταματατε τωρα σιγα-σιγα ... :wacko:
Καποιοι εδω μεσα προσπαθουν να πνιξουν τον πονο τους ...![]()
Εκτος κι αν εχετε σκοπο να κανετε ερανο, οποτε θα θεωρηθει ιερος !!!![]()
8a vazoume oloi apo ena evro ton mina se ena logariasmo ke to poli se dio mines 8a exoun mazefti ta xrimata gia na agorazi o opios dipote exi mpi stin lista mixani
8a ftiaksoume mia lista me aftous pou 8eloun moto 8a valoume prota tous megaliterous
ke me mia kata8esi dio euro se dio mines 8a agorazoume mixani o enas tou alou sto poli aneto
re ti skeftome...
pios ime re....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΡΑΝΟ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ!!!ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟ-ΚΤΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ!!!ΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧ
Xρησταρα που να το παρεις βολτα τωρα!!!!, το πηγα για σερβις και εβαλα και φιλτρο DNA , το ρυθμησε και ο Χαρης καταπληκτηκα..!!
Το μηχανακι πεταει!! Και ασε τα ψεκαστα, χωματινος ανθρωπος.!!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Ναι, πες του τετοια τωρα να βαλει παλι τα κλαματα..![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
ΑΑΑ Χρηστο, στο σερβις υπολογησε...200 Ε τα στανταρτ και 100 το φιλτρο DNA γιατι αξιζει!! Αλλαζει το μηχανακι!! Γινετε πιο στρωτη η λειτουργια του!!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com