Σελίδα 22 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223242526273272 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristos x Προβολή μηνύματος
    Μακαρι να εχεις δικιο!! Πραγματικα το ευχομαι! αλλα αν δεν εχεις;; και αν το ποσοστο ειναι μικροτερο αλλα οι υπολοιποι δεν κανουν κατι για αυτο και κανουν τα στραβα ματια;; και αν αυτο επηρεαζει τον τροπο που κανουν την δουλεια τους; Μακαρι να δουλευαν την καθηγητρια (πραγματικα) και να την τρολλαρανε οπως λεμε και εμεις οι νεολαιοι αλλα δυστυχως εχω μια υποψια πως το εννουσαν...
    ειλικρινα θελω να ακουσω την αποψη σου...
    να σου πω εγω!μπορει να ηταν συμμαθητρια της Ρεπουση..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Οτι νάναι
    για τον εαυτο σου μιλας..

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    μιλησε κι ο billy muse o επαναστατης..ασε μαζεψου!
    στα χω μαζεμενα!γιατι τρολαρεις επικυνδυνα!ο billy
    ακουγε στο γυμνασιο anathema..μετα μεγαλωσε!
    και εγινε αντιφα ακουει muse και death in Vegas..
    Το τι κάνω ειναι δικό μου θέμα έχεις γράψει οτι δε θα ξανασχολιάσεις σε ζητήματα ποδοσφαίρου,θρησκείας,πολιτικών.. κράτα το λογο σου βρε
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Ήντα κάνετε? Το avatar του/της xarisiero
    που ειναι (οεο) οι θιγμενοι και τσουβαλιασμενοι ομως να καταδικασουν την καταντια;;; χωρις "αλλα...." και εντος του θεματος...
    Εγώ είμαι εδώ... και την κατάντια την ΚΑΤΑΔΙΚΆΖΩ από μόνος μου....

Οι λόγοι που καταντήσαμε έτσι είναι άπειροι και ο κάθε ένας μπορεί να έχει την άποψη του για αυτό...

ΟΜΩΣ ξαναρωτάω είναι σωστό να με κάνετε να θέλω να κλείσω το φόρουμ επειδή με προσβάλλετε με τους χαρακτηρισμους που χρησιμοποιειτε???

Δυο-τρεις εδώ μεσα κανανε διαχωρισμό, οι υπόλοιποι πηρατε ενα τσουβάλι τους βάλατε όλους μεσα και το γεμίσατε με σκ@@τ@....

Δεν θέλω να δικαιολογήσω κανέναν ούτε διεκδικώ δάφνες για κατι ...

Αυτο ομως που δεν ανέχομαι ειναι ύβρεις και προσβολές ετσι αβιαστα......ΕΝΟΧΛΕΙ πως να το κάνουμε δλδ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    να σου πω εγω!μπορει να ηταν συμμαθητρια της Ρεπουση..
    μιλησε κι ο billy muse o επαναστατης..ασε μαζεψου!
    στα χω μαζεμενα!γιατι τρολαρεις επικυνδυνα!ο billy
    ακουγε στο γυμνασιο anathema..μετα μεγαλωσε!
    και εγινε αντιφα ακουει muse και death in Vegas..
    δεν ειναι δυνατον!οποτε διαβαζω αυτα που γραφεις μου ερχεται στο μυαλο το παιδι που βρισκεται μπροστα στον καυγα των γονιων του και για να σταματησουν και να τους τραβηξει την προσοχη τους λεει ασχετα χαμογελωντας. ΔΙΑΛΟΓΟ κανουμε!!! Ειναι ενα φορουμ και στα φορουμ γινονται ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ! Δεν θα χωρισουμε!!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Το τι κάνω ειναι δικό μου θέμα έχεις γράψει οτι δε θα ξανασχολιάσεις σε ζητήματα ποδοσφαίρου,θρησκείας,πολιτικών.. κράτα το λογο σου βρε
    ενταξει!οτι ηταν να γραψω το εγραψα το σταματω εδω..
    δεν βγαινει ακρη!και για να μην ξεκατινιαστουμε!!
    οπως λεει και το τραγουδι σκοτωσε τον μπατσο που χεις μεσα σου
    αλλος μπορει να εννοει κι αυτον τον κακομοιρη που κανει την δουλεια του..
    Ι rest my case..:

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xarisiero Προβολή μηνύματος

Οι λόγοι που καταντήσαμε έτσι είναι άπειροι και ο κάθε ένας μπορεί να έχει την άποψη του για αυτό...

ΟΜΩΣ ξαναρωτάω είναι σωστό να με κάνετε να θέλω να κλείσω το φόρουμ επειδή με προσβάλλετε με τους χαρακτηρισμους που χρησιμοποιειτε???

Δυο-τρεις εδώ μεσα κανανε διαχωρισμό, οι υπόλοιποι πηρατε ενα τσουβάλι τους βάλατε όλους μεσα και το γεμίσατε με σκ@@τ@....

Αυτο ομως που δεν ανέχομαι ειναι ύβρεις και προσβολές ετσι αβιαστα......ΕΝΟΧΛΕΙ πως να το κάνουμε δλδ...
    Μάλλον δν έχεις καταλάβει οτι το φόρουμ έχει κανόνες και mod και admin που θα δράσουν οταν ξεφύγει η κατάσταση..
    και σε μια περίπτωση που θα υπάρχει κάποια υβρη θα γίνει και η ανάλογη σύσταση η στη χειρότερη καρτα και ban. Τωρα εσύ
    γιατί βλέπεις αυτο που λες δε μπορώ να καταλάβω..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Ωραια εφοσον καταδικαζεις την καταντια δεν εχεις καμια δουλεια στο τσουβαλι,βγες απο κει γιατι κανεις δεν μιλησε για σενα!!

Παλαιό μέλος
    Μακαρι να εχεις δικιο!! Πραγματικα το ευχομαι! αλλα αν δεν εχεις;; και αν το ποσοστο ειναι μικροτερο αλλα οι υπολοιποι δεν κανουν κατι για αυτο και κανουν τα στραβα ματια;; και αν αυτο επηρεαζει τον τροπο που κανουν την δουλεια τους; Μακαρι να δουλευαν την καθηγητρια (πραγματικα) και να την τρολλαρανε οπως λεμε και εμεις οι νεολαιοι αλλα δυστυχως εχω μια υποψια πως το εννουσαν...
    ειλικρινα θελω να ακουσω την αποψη σου...
    κοινή λογική χρειάζεται... οι αστυνομικοί είναι μέρος της κοινωνίας ειδικά σε τόσο πρόορο βαθμό άρα πιστεύεις ότι 80% της κοινωνίας είναι φασίστες????

Ήντα κάνετε? Το avatar του/της xarisiero
    Δηλαδή τα περι σκυλιών, Γιδοβοσκών(που μεταξυ μας καλυτερα να μουν μπας και ξεφευγα απ΄ολα), αμόρφωτοι, χαμηλής νοημοσύνης....Τι είναι?? εκτός αν τα λέμε ετσι για χαβαλέ....

τι να πω ίσως τα βλεπω διαφορετικά εγω....και εσεις να εχετε δικιο...

Νομίζω όμως οτι αδικειτε πολυ κόσμο με αυτα... γιατι ειναι ενα σώμα 70.000 εργαζομένων που σίγουρα θα υπάρχουν και τα άσυλα που προκαλούν μ@@@κιες....

Υπάρχουν και άνθρωποι που εχουν θετικα ερεθίσματα απο τους <<μπατσους>> όπως τους λέτε,, αλλα μάλλον ειναι ντεμοντε και δεν πουλάνε ωστε να αναφέρονται....

Σορρυ μάγκες που ένας <<μπατσος>> σας χαλάει το θέμα θα προσπαθήσω σιγα-σιγα να εξαϋλωθώ απο εδώ μέσα αν και εθίστηκα άσχημα απο την πρώτη στιγμή με την παρεα σας...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    κοινή λογική χρειάζεται... οι αστυνομικοί είναι μέρος της κοινωνίας ειδικά σε τόσο πρόορο βαθμό άρα πιστεύεις ότι 80% της κοινωνίας είναι φασίστες????
    Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά νομίζω ότι για να έχει νόημα αυτή η ερώτηση (βάσει κοινής λογικής) θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο κάτι σαν "το 100% της κοινωνίας είναι εκκολαπτόμενοι αστυνομικοί".

Επίσης, Mike777.. νομίζω ότι εδώ και αρκετά ποστ απλά τρολάρεις. Κάποιοι προσπαθούν πραγματικά να συζητήσουν.
    safety doesn't happen by accident

Σε ευχαριστω για την απαντηση!Εχει ιδιαιτερη βαρυτητα η αποψη σου.
    το 80% ειναι μεγαλο αλλα ενα 15% της κοινωνιας, δεν λεω οτι ειναι φασιστες αλλα κατω απο συνθηκες κρισης θα εδειχναν ΑΝΟΧΗ στον φασισμο (αποδεδειγμενα) και ισως αν ειχαν την ευκαιρια θα δρουσαν φασιστικα. Τωρα αν μιλαμε για την αστυνομια το ποσοστο φημες λενε οτι στις προηγουμενες εκλογες κινηθηκε στο 50% και μιλαμε για αποψεις αμεσα σχετιζομενες με το αντικειμενο της δουλειας τους ετσι... σαν να λεμε ....διαιτητης δηλωμενος ....(δεν ξερω τι ομαδα να βαλω...) αθλ. ενωση κατω κρεμαστων να σφυραει αγωνα των κατω κρεμαστων με τα ανω. Θελω να πω πως ο διαιτητης μπορει να ηταν και δηλωμενος χορτοφαγος αλλα αυτο δεν θα επηρεαζε την δουλεια του.
    Δεν τσουβαλιαζω απλα ολα ειναι ποσοστα και αυτα κρινουν ποιος ειναι ο κανονας και ποια η εξαιρεση.

Δηλαδή τα περι σκυλιών, Γιδοβοσκών(που μεταξυ μας καλυτερα να μουν μπας και ξεφευγα απ΄ολα), αμόρφωτοι, χαμηλής νοημοσύνης....Τι είναι?? εκτός αν τα λέμε ετσι για χαβαλέ....

τι να πω ίσως τα βλεπω διαφορετικά εγω....και εσεις να εχετε δικιο...

Νομίζω όμως οτι αδικειτε πολυ κόσμο με αυτα... γιατι ειναι ενα σώμα 70.000 εργαζομένων που σίγουρα θα υπάρχουν και τα άσυλα που προκαλούν μ@@@κιες....

Υπάρχουν και άνθρωποι που εχουν θετικα ερεθίσματα απο τους <<μπατσους>> όπως τους λέτε,, αλλα μάλλον ειναι ντεμοντε και δεν πουλάνε ωστε να αναφέρονται....

Σορρυ μάγκες που ένας <<μπατσος>> σας χαλάει το θέμα θα προσπαθήσω σιγα-σιγα να εξαϋλωθώ απο εδώ μέσα αν και εθίστηκα άσχημα απο την πρώτη στιγμή με την παρεα σας...
    Φιλε μου δεν καταλαβαινω γιατι να παρεις προσωπικα κατι που δεν σε αφορα. Αν δεν εισαι η δεν νοιωθεις ολα τα παραπανω δεν μιλαει κανεις για σενα. Καταλαβαινεις ομως οτι με το να αποτελει θεμα ταμπου το προβλημα δεν προκειτε να λυθει ποτε. Φτανει με την κακως εννοουμενη "συναδελφικοτητα".
    Καθολου ντεμοντε,μακαρι να ανοιξει ενα θεμα με το τι καλα κανει η αστυνομια τη δουλεια της,απλα αυτο το θεμα εδω ειναι για το που δεν την κανει καλα. Και υπαρχουν στοιχεια και παραδειγματα, μακαρι να ηταν ολα ψεματα αλλα δυστυχως δεν ειναι. Σαν να μαι γιατρος και να λεω οτι κανενας δεν παιρνει φακελακι, σαν να ειμαι δημ. υπαλ. και να λεω οτι κανενας δεν ειναι αργοσχολος και βραδυκινητος, σαν να λεω οτι ειμαι υδραυλικος και επειδη κοβω εγω αποδειξη να λεω οτι ολοι οι υδραυλικοι κοβουν αποδειξεις κλπ κλπ. Ολα ειναι ποσοστα και αυτα καθοριζουν τον κανονα και ποια ειναι η εξαιρεση..

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor

οταν πας σε μεμονομενες ομαδες που απο πισω υπαρχει ενα πολιτικο υποβαθρο,δεν αντικατοπτριζει την γενικοτερη κοινωνια,η εστω μια μεγαλυτερη κοινωνικη ομαδα.
    μεσα στην αστυνομια,στον στρατο κλπ,ποσοι αριστεροι ειναι πχ;;;αν ειναι βασικα...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF