Σελίδα 25 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 1520212223242526272829303575 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Κατ'αρχήν θα πρέπει να διευκρινίσουμε τι ορίζουμε ως φασίστα.........
    Καλο ερωτημα......

Ας απαντησουν πρωτα αυτοι που τσουβαλιαζουν και που βαζουν ταμπελες
    πουτσ@@@@@@@@@

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Όταν όλα τα τηλεοπτικά μέσα προβάλουν βίντεο με τίτλο "αστυνομικοί κλέβουν μπουκάλια νερό" σημαίνει ότι ΘΕΛΟΥΝ να επιρρεάσουν τη δεδομένη στιγμή αρνητικά τη γνώμη του κόσμου σχετικά με την αστυνομία....

Εμένα πάντως κάτι μου λέει πως σύντομα θα σκάσει κι άλλη αρνητική είδηση..... έτσι κάνουν συνήθως....
    η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια ακούμε μόνο θετικές ειδήσεις, οπότε καλό θα ήταν να σκάει και καμιά αρνητική που και που, να σπάει η μονοτονία βρε παιδί μου...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xarisiero Προβολή μηνύματος
    Εγώ είμαι εδώ...και την κατάντια την ΚΑΤΑΔΙΚΆΖΩ από μόνος μου.
    Οι λόγοι που καταντήσαμε έτσι είναι άπειροι και ο κάθε ένας μπορεί να έχει την άποψη του για αυτό.
    ΟΜΩΣ ξαναρωτάω είναι σωστό να με κάνετε να θέλω να κλείσω το φόρουμ επειδή με προσβάλλετε με τους χαρακτηρισμους που χρησιμοποιειτε?
    Δυο-τρεις εδώ μεσα κανανε διαχωρισμό, οι υπόλοιποι πηρατε ενα τσουβάλι τους βάλατε όλουςμεσα και το γεμίσατε με σκ@τ@.
    Δεν θέλω να δικαιολογήσω κανέναν ούτε διεκδικώ δάφνες για κατι ...
    Αυτο ομως που δεν ανέχομαι ειναι ύβρεις και προσβολές ετσι αβιαστα......ΕΝΟΧΛΕΙ πως να το κάνουμε δλδ...
    Χάρη, δεν έχει καμία σημασία αν εσύ,εγώ,ο παραπέρα,καταδικάσουμε οτιδήποτε,μα οτιδήποτε.
    Άντε κι εσύ καταδικάζεις την κατάντια του Σώματος.ε και;
    Λόγια είναι και ξέρεις τι συμβαίνει με τα λόγια; τα παίρνει συνήθως ο αέρας.
    Δεν μπορεί ρε μάγκες να παρεξηγιέστε,να πέφτετε απο τα σύννεφα και να αναρωτιέστε γιατί τέτοια έχθρα,γιατί τόσο μένος,γιατί μας θεωρούνε όλοι μπάτσους γουρούνια δολοφόνους.
    Και ξέρεις γιατί δεν μπορεί;
    Γιατί έχετε ΑΜΕΤΡΗΤΑ ράμματα στη γούνα σας!!!αμέτρητα γαμώ το μπελά μου.προσβολές,ξύλο,βασανισμοί,δολοφονίες,και λοιπά δημοκρατικά στην ημερίσια διαταξη 40 χρόνια τώρα.
    Ειπώθηκε συστηματικά, προς το σούτερ κυρίως αλλά ισχύει για όλους σας που δε υπάγετε εαυτόν κάτω απο το "μπάτσοι", μην μπαίνετε σε θέση άμυνας ή/και αυτόκλητου δικηγόρου όταν δεν σας κατηγόρησε κανείς.
    Δεν μπορεί να γίνει το ασπρο μαύρο προσπαθώντας να μας πείσετε ότι η γΕλ.Ας ειναι το τοπικό συστημα ναυτοπροσκόπων.

Επίσης αναφέρθηκε απο πάμπολλους που επέλεξαν να συμμετέχουν,το γιατί δεν κάνετε λοιπόν εσείς οι αστυνομικοί επιτέλους κάτι,για να σταματήσουν οι μπάτσοι;;;
    Ίσως η θέση σου να μη σου επιτρέπει να επεκταθείς και θα το καταλάβω.
    Κάνε όμως μια αυτοκριτική με ιστορικό υπόβαθρο για το χώρο όπου δουλεύεις, και ίσως να διαπιστώσεις ότι δεν είμαστε για το τρελάδικο που έχουμε τη χειρότερη γνώμη για όποιον κρυβόμενος πίσω απο το -για μένα άθλιο- "εντολές εκτελούσα", ασέλγησε εις βάρως πολιτών που απλά διεκδικούν.
    Αν όχι απο πρώτο χέρι,έστω απο ψιθύρους,θα ξέρετε εκ των έσω τι παίζει π.χ με τους ασφαλίτες προπαγανδιστές και πως αυτοί αναλαμβανουν δράση.
    Εμείς -καλά όχι όλοι εμείς,κάποιοι τελος πάντων- τα έχουμε δει να συμβαίνουν ξανα και ξανα και ξανα.
    Δε το δέχομαι ότι είστε τόσο αδαείς και δεν ξέρετε τι παίζει.
    Δε μπορεί να μην έχετε πάρει κανένας πρέφα τον πλήρη εκφασισμό σε όλα τακλιμάκια της Αστυνομίας.

Αυτός είναι κι ένας απο τους λόγους που ο σούτερ με εκνευρίζει και δε συζητάω μαζί του.
    Ο προβαλόμενος προσκοπισμός και ότι όλα είναι καλώς καμωμένα και πως "εμείς" είμαστε λάθος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristos x Προβολή μηνύματος
    Τωρα αν μιλαμε για την αστυνομια το ποσοστο φημες λενε οτι στις προηγουμενες εκλογες κινηθηκε στο 50% και μιλαμε για αποψεις αμεσα σχετιζομενες με το αντικειμενο της δουλειας τους ετσι...
    φήμες; φήμες;;; ΦΉΜΕΣ;;;
    όχι φίλε μου. το υπουργείο Εσωτερικών δεν δημοσιεύει καταλογους και γραφήματα με φήμες!
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Χωρίς τίτλο.jpg 
Προβολές:	185 
Μέγεθος:	33,7 KB 
ID:	327395

ενημερωτικά να σου πω ότι τα εν λόγω τμήματα ψηφίζουν συγκεντρωτικά σε συγκεκριμένα τμήματα στην Αθήνα.
    Ο κόσμος δηλαδή το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι.
    και ορισμένοι ανεκδιήγητοι εδώ μέσα -όταν δεν λένε άσχετα- προσπαθούν να δείξουν ότι για όλη μας αυτή την τσαντίλα/αγανακτηση/οπωςθετεπέτετο φταίει το αν πλήρωσαν ή όχι το γαμήδι το μπουκαλάκι το νερό.
    Μας κοροϊδεύουν δηλαδή στα μούτρα 24 σελίδες τώρα κι όμως συνεχίζουμε να κουβεντιάζουμε ει δυνατόν κόσμια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Αδερφέ,
    Νομίζω ότι υπάρχει ένα πρόβλημα συνεννόησης.
    Ρώτησα κάτι συγκεκριμένο και μου απάντησες εντελώς άλλα γι' άλλα.
    Νομίζεις φίλε;
    Εγώ πείστηκα.
    κάποιοι δεν μπορούν και κάποιοι άλλοι δε θέλουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    φοβάστε κάτι ;
    δημοκρατία δεν έχουμε ;
    Όχι Αρίστο,δεν έχουμε Δημοκρατία.
    Μπορεί να μην έχει φτάσει ακόμα στα χνάρια της στρατιωτικής χούντας (δεν απέχει βέβαια και τόσο) αλλά να σκεφτούμε εξάλλου πως και οι χούντες εξελίσσονται.
    Τότε υπήρχε η ανάγκη για "τανκς".
    Σήμερα το ρόλο αυτό αναλαμβάνουν τα συναιτεράκια της Digea.
    γιατί εν κατακλείδι ο αμυρου έχει δίκιο στις εξής 2 επιλογές που δίνει
    Σε ένα συφερτό που εκ γενετής γέρνει δεξιόθεν, αν βρεθεί κάνας ρομαντικός να ζητήσει τα αυτονόητα, θα χωθεί εκεί όπου οι υπόλοιποι θα λάβουν τον καλύτερο παραδειγματισμό για το mind your own business & obey your master.(με δίχως το come crawling faster).

Και για να κλείνω το πόνημα,το οποίο σκέφτηκα διπλα και τρίδιπλα πριν πατήσω "αποστολή", θα μου πεί εύλογα κάποιος και αφού ρε μεγάλε τα βλέπεις έτσι ρδελομπού τα πράματα στο Γιουνανιστάν γιατί δεν σηκώνεσαι να φύγεις;
    Εχω να απαντήσω ότι το γεύτηκα το έξω και δεν είναι τόσο ονειρεμένο.
    Επίσης,δεν ανέχομαι να με διώξουν απο το σπίτι μου!μένω και παλεύω όπως μπορώ.
    Μπορεί να κλάσω δυο μάντρες,αλλά την προσπάθεια μου την κάνω.
    Πόσοι απο τους κατοίκους στο χωριό μας μπορούν ισχυριστούν ότι κάνουν το ίδιο;
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Όταν όλα τα τηλεοπτικά μέσα προβάλουν βίντεο με τίτλο "αστυνομικοί κλέβουν μπουκάλια νερό" σημαίνει ότι ΘΕΛΟΥΝ να επιρρεάσουν τη δεδομένη στιγμή αρνητικά τη γνώμη του κόσμου σχετικά με την αστυνομία....

Εμένα πάντως κάτι μου λέει πως σύντομα θα σκάσει κι άλλη αρνητική είδηση..... έτσι κάνουν συνήθως....
    Και πολυ κακως κανουν τα πορνοκαναλα.
    Αυτη την στιγμη επι 10 λεπτα (σερι) μαθαινουμε στις ειδησεις οτι κακομουτσουνοι αδιστακτοι Αλβανοι με καλαζνικοφ καθαριζουν πατεραδες τριων παιδΓιων.
    Που'ναι η αστυνομια ρε αχαριστοι;
    Τι τους κακολογιζετε;
    Θελετε δηλαδη, τις αστυνομοι, να τους πεσει το ηθικο δηλαδη, και να μην μας προστατευσουν δηλαδη;
    Λιγη ντροπη.

Πλακα εχει να μιλαμε με ορους τηλεοπτικης ατζεντας.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Αρκετοί... αν θεωρήσουμε κεντρο αριστερά και το ΠΑΣΟΚ πάρα πολλοί....
    αυτο ειναι το λαθος...το οτι θεωρουμε το πασοκ κεντρο αριστερα...πριν απο 30 χρονια μπορει και να ηταν.τωρα κεντρο δεξια τουλαχιστον.
    παμε παρακατω...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Φασίστας είναι αυτός που ακολουθεί τη λογική της ιδεολογίας του φασισμού.

Για την ακρίβεια ο φασίστας είναι το όργανο που επιβάλλει τον φασισμό. Είναι αυτός που επιβάλλει σε πολίτες παρά τη θέλησή τους, αυτά που επιβάλλει το φασιστικό σύστημα.

Αυτός συνήθως επιβάλλεται και επιβάλλει αυτά που του ορίζει το φασιστικό σύστημα, ακόμα και με τη βία, καθώς επίσης και με μία σειρά πράξεων που παραβιάζουν τα δικαιώματα των πολιτών (πχ ρατσισμός, περιορισμός ελευθερίας λόγου, κλπ).

Επίσης, μπορεί να μην ανήκει σε κάποια τέτοια σχετική πολιτική παράταξη, όμως η ιδεολογία που ακολουθεί να έχει τέτοια χαρακτηριστικά απέναντι σε άλλους ανθρώπους.

http://ti-einai.gr/fasistas/

Στο επόμενο μάθημα, κοπτική ραπτική για το σπίτι και για τους προχωρημένους αριθμητική μέχρι το πέντε.

Παμε μεχρι το δεκα?
    Η και το εικοσι, εχω τοσα δαχτυλακια.......

Ομορφε, δεν αντιπαρατιθεμαι σε τιποτα απ'οσα λες (εκτος του "καθομαι" εδω και την παλευω), μα μην κορυφωνεις την τσαντιλα σου.
    Το πας τοσο καλα, που δεν εχω να διαφωνισω, ουτε καν, σε σημειο στιξης που να εχεις γραψει,
    (Ισως να εχω μια διαφωνια για το ποσο φταινε τα 'οργανα' παρα το 'χερι' μα δεν ειναι -ακομα- της παρουσης).

ενιντ: και στο 'γαυρος', καθοτι Παοκτσης, αλλα δε γαμεις.....
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Παμε μεχρι το δεκα?
    Η και το εικοσι, εχω τοσα δαχτυλακια.......

Ομορφε, δεν αντιπαρατιθεμαι σε τιποτα απ'οσα λες (εκτος του "καθομαι" εδω και την παλευω), μα μην κορυφωνεις την τσαντιλα σου.
    Το πας τοσο καλα, που δεν εχω να διαφωνισω, ουτε καν, σε σημειο στιξης που να εχεις γραψει,
    (Ισως να εχω μια διαφωνια για το ποσο φταινε τα 'οργανα' παρα το 'χερι' μα δεν ειναι -ακομα- της παρουσης).
    το παραπάνω γράφηκε εν πλήρη ηρεμία φίλε μου.
    όταν εχω νεύρα,δεν μπαίνω να τα βγάλω στο ίντερνετ.
    Απλά κάποια στιγμή καταντάει ξεφτίλα αυτό το θα κάνουμε το άσπρο μαύρο & το "δεν τα ξέρετε καλά".

Προφανως και δεν είναι τα όργανα που κινούν τα νήματα.
    Δε χρειάζεται να είσαι πυρηνικός φυσικός για να καταλάβεις ότι το σκυλί θα ακολουθήσει τις εντολές του αφέντη του.
    Αν αυτός πει "φάτον",αυτό θα "δαγκώσει".
    Ναι δεν είναι της παρούσης,είναι τελείως λάθος το μέσον για αυτη την κουβέντα που σκέφτεσαι.

Το ότι άλλοι όμως κινούν τα νήματα, δεν απαλλάσσει κανέναν τους απο την ατομική ευθύνη στα κατα καιρούς ατιμώρητα εγκλήματα τους.
    και υποτίθεται ότι μιλάμε για αυτούς στους οποίους αναθέσαμε σα κοινωνία να διατηρούν το νόμο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Το ότι άλλοι όμως κινούν τα νήματα, δεν απαλλάσσει κανέναν τους απο την ατομική ευθύνη στα κατα καιρούς ατιμώρητα εγκλήματα τους.
    και υποτίθεται ότι μιλάμε για αυτούς στους οποίους αναθέσαμε σα κοινωνία να διατηρούν το νόμο!
    +οσα γουστερνεις!!!

Δεν ειναι αυτη ουτε η αποστολη, μα ουτε η εκπαιδευση των ΜΑΤ.
    Πιοτερο αυτο με το σκυλι και το αφεντικο του ειναι.
    Το ιδιο και η εκπαιδευση τους.

Και εδω να πω μια κουβεντα στον φιλο Μενελαο-κατι-6
    Οταν στις 5 τα ξημερωματα κανουν την 'γυμναστικη' τους τα ΜΑΤακια, σε παραλια του Αλιμου, κραυγαζωντας εν ρυθμω το συνθημα "με γκλοπ και ασπιδα, θα τα τσακισω τα αρχιδια", μην μου μιλας για αποφοιτους, αλλα για απο-φΥτους.

Και δεν ειναι της φαντασιας μου αυτο, μα δεν θα δικαολογηθω/απολογηθω το πως το γνωριζω.
    Ας πουμε οτι βρθηκα σε φιλικη συναξη, με τους 'εντιμοτατους' εκπροσωπους του Νομου.

Παρτε χαμπαρι οι υπολοιποι μπατσοι (και αυτο αν σε ενοχλησει το συζηταμε, οσο θες, γιατι ολοι ειστε), οτι δεν ειστε τοσο 'χαλια' (κουραδια ηθελα να γραψω, μα να μην ειμαι αγενης) οσο τα ΜΑΤ.
    Τελευταία τροποποίηση από DrEvil; 22/11/2014 στις 18:58.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Δεν ειναι αυτη ουτε η αποστολη, μα ουτε η εκπαιδευση των ΜΑΤ.
    με τη διαφορά όμως ότι,τουλάχιστον τα δικά μου μάτια, δεν έχουν δει αλητεία και εγκληματικά καφριλίκια μόνο απο τους πρασινοχακί φεροντες πίθηκους

με τη διαφορά όμως ότι,τουλάχιστον τα δικά μου μάτια, δεν έχουν δει αλητεία και εγκληματικά καφριλίκια μόνο απο τους πρασινοχακί φεροντες πίθηκους
    ΔΓ/ΔΑ,
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

κραυγαζωντας εν ρυθμω το συνθημα "με γκλοπ και ασπιδα, θα τα τσακισω τα αρχιδια"
    τι μλκς ειναι;;;ουτε ενα συνθημα τις προκοπης δεν μπορουν να βρουν;;;

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    τι μλκς ειναι;;;ουτε ενα συνθημα τις προκοπης δεν μπορουν να βρουν;;;
    Έχουν και το ''Εμμα τυμι Χρισει Αβγι'' αλλα και προφορικά να το πουν ανορθόγραφο θα ναι
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	3.jpg 
Προβολές:	147 
Μέγεθος:	59,2 KB 
ID:	327396
    οπως λεει και ο gayros, εχουμε μεινει εδω και το παλευουμε....
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF