Παιδιά δεν θέλω να σας κουράσω με ενα χιλιοειπωμένο θέμα debate ομως δεν εχω τις απαραίτητες γνώσεις για να διαλέξω οποτε ορίστε το πρόβλημα μου ελπίζω να βοηθήσουν οι γνώστες του αντικειμένου:
Χρειάζομαι ενα παπί για μέσα στην πόλη αλλα και τα καλοκαιρια τα οποία δουλευω σεζον σε νησί στο οποιο χωρις μηχανάκι δεν παλεύεται.. Σκεφτόμουν μεταχειρισμένο στην αρχη ομως μου μπήκε η ιδεα να πάρω καινούριο και εμεινε!! Δεν έχω καποιον γνωστό για να πάρω μεταχειρισμένο και δεν πολυεμπιστεύομαι τον καθε τυχαιο να πάρω το μηχανάκι του το οποίο μπορεί να πληρώσω διπλά επειδή θα μου βγάλει το οποιοδήποτε πρόβλημα.. Οπως και να χει το καινούριο θα είναι ΄δικό' μου θα το στρώσω και μιας και δεν ειχα ποτε ξανα απο την αρχή δικο μου μηχάκι ειναι και η χαρά οσο να ναι (οδηγούσα μονο των δικών μου). Αξίζει ομως να πάρω καινούριο?? Τι λέτε??
Δεν μου πολυαρέσουν τα σκουτερ οπότε εχω 'καταλήξει' ας πούμε σε
- Daytona sprinter 125 efi το injection αλλα παντού διαβάζω οτι τρίζει απίστευτα και ξενερώνω εκτός αν αλλαξε κατι με το μοντελο του 14,
- Modenas kriss 125 efi injection και αυτο,
- Το καινούριο kaze r 115 το οποίο ειναι πολύ ομορφο ομως δεν έχω καταφέρει να βρώ σχολια περι οικονομιας/απόδοσης,αν εχει αλλάξει κατι δηλαδή(δεν εχω ιδεα απο μηχανάκια),
- Τέλος αν και άλλοι το δοξάζουν και άλλοι το μισουν Innova 125 anf injection.
Ευχαριστώ προκαταβολικά οσους ασχοληθούν με το θέμα μου!! Θέλω να παω απο εβδομάδα να πάρω καποιο γιατί το χρειάζομαι στη δουλειά μου (μετακίνηση οχι τύπου ντελίβερυ).
Υ.Γ. Ξέχασα να αναφέρω οτι λόγω του οτι ειμαι φοιτητής και δουλεύω με ενδιαφέρει πρωτίστως να μην καίει πολύ και να βγώ κερδισμένος μακροπρόσθεμα στη σχέση μου με τον μάστορα για τα του παπιού!!