Σελίδα 32 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 2227282930313233343536374282 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristos x Προβολή μηνύματος
    φοβερο! αξιζει!

Βλεπω οτι η συζητηση αρχιζει παλι απο την αρχη,βλεπω υπερασπιστες με μονο επιχειρημα το να μην τα τσουβαλιαζουμε ολα.... θεωρω οτι εξαντληθηκε και υπερεξηγηθηκαν τα περι τσουβαλιασματος. κανα αλλο επιχειρημα παιζει; κανα σχολιο για φωτογραφιες, αρθρα,ηχητικα ντοκουμεντα;;
    συνηθίζεται απουσία σοβαρών αντεπιχειρημάτων αυτό.
    Αποπροσανατολισμό το λένε.

Αφού δεν μας βάλαν να ζητήσουμε και συγνώμη, πάλι καλά να λέμε.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

omg χωρίς κανένα lol

και μιλάω μόνο για τον εαυτό μου...
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    omg χωρίς κανένα lol

και μιλάω μόνο για τον εαυτό μου...

δεν καταλαβαινω τι ΔΕΝ καταλαβαινεις

δεν καταλαβαινω τι ΔΕΝ καταλαβαινεις
    θα ήθελα να μου πεις σε παρακαλώ, τι υπερασπίστηκα όταν ειπα να "μην τα τσουβαλιάζετε όλα γιατί είναι φασιστικό"
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    δεν μπηκα καθολου στην κουβεντα αλλα την παρακαλουθησα πολυ στενα,και φυσικα ειχε τα καλα,τα κακα και τις υπερβολες της οπως το χοντρο πεσιμο στον σουτερ...απλα δειτε αυτο το λινκ...οι ανθρωποι απο τη σχολη τους ακομα νομιζουν πως ειναι ΠΑΝΩ απο τον νομο...ολα τα υπολοιπα ειναι αναξια κουβεντας...
    http://www.gazzetta.gr/plus/article/...anena-provlima
    Αυτός ο διάλογος δε μπορεί αν έγινε παρά μόνο απουσίας εκπαιδευτών και αν "δούλευαν" την καθηγήτρια.....

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Αυτός ο διάλογος δε μπορεί αν έγινε παρά μόνο απουσίας εκπαιδευτών και αν "δούλευαν" την καθηγήτρια.....
    Ναι ναι σίγουρα εν αγνοία τους θα έγινε και αυτο το διαμάντι τοτε
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

την έχετε κάνει υπερασπιστές και μη, λάστιχο τη λέξη φασισμός.

Φασισμός μάγκες είναι να σου ανοίγει το πιθήκι το κεφάλι επειδή πήγες για να διαμαρτυρηθείς που σου στερούν το δικαίωμα στο ζειν.

Ας τελειώνουμε επιτέλους με τις ναχαμεναλέγαμεψευτοκόσμιες τοποθετήσεις και την ανακύκλωση.

Εχουν γραφτεί ένα σκασμό σοβαρά επιχειρήματα,με παραδείγματα,με δομημένο λόγο,με με με...σε τρεις δεκάδες σελίδες, και το μόνο που έχω δει να λέγεται ως αντίλογος είναι να μην τσουβαλιάζουμε.
    Αν κάποιος έχει να πει κάτι να τα αντικρούσει, να τον ακούσουμε.
    Οι υπόλοιποι απλά τρολάρετε και ανάβετε φλόγες.

σε ολα αυτά που αναφέρεσαι δίνω τον τίτλο <έντονη διεκδικηση. >
    οταν οι άλλοι μου επιβάλουν το συμφέρον τους με κλομπ, δίνω τον τίτλο <βια και φασισμός>

οκ?

θα ήθελα να μου πεις σε παρακαλώ, τι υπερασπίστηκα όταν ειπα να "μην τα τσουβαλιάζετε όλα γιατί είναι φασιστικό"
    αν και δεν εννοουσα εσενα, τους λειτουργους του νομου,το σωμα των 70.000, την κοινη λογικη ,την δημοκρατια;; Για ολα εχουμε πει, διαβασε τουλαχιστον απο το #324 εως το #339 αν οχι ολο το θεμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    την έχετε κάνει υπερασπιστές και μη, λάστιχο τη λέξη φασισμός.

Φασισμός μάγκες είναι να σου ανοίγει το πιθήκι το κεφάλι επειδή πήγες για να διαμαρτυρηθείς που σου στερούν το δικαίωμα στο ζειν.

Ας τελειώνουμε επιτέλους με τις ναχαμεναλέγαμεψευτοκόσμιες τοποθετήσεις και την ανακύκλωση.

Εχουν γραφτεί ένα σκασμό σοβαρά επιχειρήματα,με παραδείγματα,με δομημένο λόγο,με με με...σε τρεις δεκάδες σελίδες, και το μόνο που έχω δει να λέγεται ως αντίλογος είναι να μην τσουβαλιάζουμε.
    Αν κάποιος έχει να πει κάτι να τα αντικρούσει, να τον ακούσουμε.
    Οι υπόλοιποι απλά τρολάρετε και ανάβετε φλόγες.
    επειδή εγώ απαντάω, παρότι δεν με κάνεις παράθεση, θα θεωρήσω οτι αναφέρεσαι σε μένα....

εγώ λοιπόν γιαννη τα περί τσουβαλιάσματος ΔΕΝ τα έγραψα για κανέναν αντίλογο πουθενά.... ξαναδιάβασε μπας και το καταλάβεις...

παρεπιπτόντως εγω γιάννη, χέστηκα αν θα με χαρακτηρίσουν φασίστα ή όχι, από φασιστοφοβία δεν πάσχω... και ποιος είμαι ξέρω και τι είμαι... και με τον εαυτό μου τα έχω καλά...

παρεπιπτόντως, σκέψου οτι ίσως να μην έχεις αντεπιχειρήματα γιατί κανείς δεν διαφωνεί επί της ουσίας σε αυτά που λέτε.... όμως η υπέρμετρη πρεμούρα που σας έχει πιάσει ξαφνικά με τους μπάτσους (λες και μέχρι τώρα ήταν αρνάκια και ξαφνικά μεταλλάχτηκαν σε λύκους ) σας κάνει χειρότερους και από αυτούς... και ας μην σηκώνετε χέρι/γκλομπ/χημικό...

πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    σε ολα αυτά που αναφέρεσαι δίνω τον τίτλο <έντονη διεκδικηση. >
    οταν οι άλλοι μου επιβάλουν το συμφέρον τους με κλομπ, δίνω τον τίτλο <βια και φασισμός>

οκ?
    Χρήστο αν το παραπάνω απανταει σε εμένα, δεν χρειάζομουν επιπλέον επεξηγηση.Με κάλυψες απολυτα χθες.
    Αν πήγαινε για άλλον,με το μπαρδόν και γράψε λάθος.

επειδή εγώ απαντάω, παρότι δεν με κάνεις παράθεση, θα θεωρήσω οτι αναφέρεσαι σε μένα....

εγώ λοιπόν γιαννη τα περί τσουβαλιάσματος ΔΕΝ τα έγραψα για κανέναν αντίλογο πουθενά.... ξαναδιάβασε μπας και το καταλάβεις...

παρεπιπτόντως εγω γιάννη, χέστηκα αν θα με χαρακτηρίσουν φασίστα ή όχι, από φασιστοφοβία δεν πάσχω... και ποιος είμαι ξέρω και τι είμαι... και με τον εαυτό μου τα έχω καλά...
    είναι κάποιες φορές που τα ποστ σου βγάζουν εναν ναρκισσισμό.ίσως και να μην το κάνεις επίτηδες.δες το λίγο αυτο που σου λέω γιατί το λέω με καλή διάθεση.

και δεν αναφερόμουν σε σενα. Αναφερόμουν ΚΑΙ σε σένα.
    Πρωτον και πολύ κύριο,δεν είδα κανέναν να σε χαρακτηρίζει οτιδήποτε,πόσο μάλλον φασίστα. Πως εσύ τωρα απο μόνος σου κάνεις τέτοιο άλμα λογικής,μόνο εσύ το ξέρεις.
    Αν σε είχα για φασίστα, δεν θα σου εδινα καμία σημασία.

Δεύτερο,αφού λοιπόν όπως λες ο ίδιος δενγράφεις για αντίλογο, γιατί δεν ξαναδιάβάζεις εσύ ο ίδιος την απάντηση που σου εδωσα και στο ποστ που μου υποδεικνύεις;
    Και στο κάτω κάτω,αν δεν έχεις να συνεισφέρεις κάτι (είτε προς τη μία είτε προς την άλλη εκ των "πλευρών") στη συζήτηση, τότε μπορείς κάλιστα να παραμείνεις θεατής της.
    Προσωπικά εμένα, το mild πατρονάρισμα που βγάζουν τα ποστ σου, έχει αρχισει να με ενοχλεί.

παρεπιπτόντως, σκέψου οτι ίσως να μην έχεις αντεπιχειρήματα γιατί κανείς δεν διαφωνεί επί της ουσίας σε αυτά που λέτε.... όμως η υπέρμετρη πρεμούρα που σας έχει πιάσει ξαφνικά με τους μπάτσους (λες και μέχρι τώρα ήταν αρνάκια και ξαφνικά μεταλλάχτηκαν σε λύκους ) σας κάνει χειρότερους και από αυτούς... και ας μην σηκώνετε χέρι/γκλομπ/χημικό...

Κάποιοι διαφωνούν.
    Αν δεν το είδες,τότε ξαναρίξε μια ματιά.

η πρεμούρα που μας έχει πιάσει εννοείς οταν "με" προσβάλουν/βρίζουν/βαράνε/αφήνουν παράλυτο/σκοτώνουν/και τη βγάζουν πάντα λάδι,"με" κάνει χειρότερο απο αυτούς;
    Εδώ απλά δίνεις ρεσιτάλ...
    Ημαρτον Σπύρο,ήμαρτον!

Και πάλι όμως το θέμα μας δεν είναι αυτό.
    Αποπροσανατολισμού συνέχεια λοιπόν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    το έγραψα και μερικές δεκάδες σελίδες πιο πριν......

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ πρέπει να αναρρωτηθείτε ποιοι βρίσκονται στο control room της αίθουσας επιχειρήσεων, ποιοι επιβλέπουν και διατάζουν, ΤΙ διατάζουν και ποιοι είναι τελικά νομικά υπεύθυνοι για τις οποιαδήποτε διαταγές δίνονται..
    κουβέντα ομως για τους πρακτικά και ηθικα (δλδ αυτους που βαράνε) υπευθυνους.

τα υπόλοιπα που σακουλιάζουν αδιάκριτα όλους τους λειτουργούς του Νόμου, είναι φασιστικά σας αρέσει δεν σας αρέσει.
    Η αναφορά σε μια ομάδα δεν είναι τσουβαλιασμα, γιατί οι "παίκτες" της, κατ επιλογή έχουν ενταχθεί σε αυτήν την ομάδα και δεν τους έβαλα λεκτικά εγώ, άρα φασισμός δεν υφίσταται, εν αντιθέσει με τους ""παίκτες " της ομάδος, που ειναι κατ επάγγελμα όπως προανέφερα.

Απλά όσοι (λίγοι) παίρνουν το θάρρος να το πουν αυτό βρίσκονται απέναντι σε ένα πλήθος εξαγριωμένων εγκεφάλων που έχουν σταματήσει να βάζουν όρια και και αποστάσεις στην κριτική τους....
    οταν κάποιος βαζει ορια και αποστάσεις που θίγουν, δεν ειναι ανεγκέφαλος, αλλά δηκτικός, ίσως πικρόχολος, αλλά σίγουρα εχει το θαρρος της γνώμης του, την εκθέτει με πάθος , οχι εξαγριωμένος και την υπερασπίζεται με λογικά επιχειρήματα χωρίς να λεει τον άλλον <ανεγκέφαλο>

Και το συγκεκριμένο νήμα θα μπορούσε να έχει πορευθεί εν ειρήνη, και να έχει μία δυνατή καθολική συμμετοχή αλλά και συμφωνία, αν είχαν κρατηθεί τα όρια και οι αποστάσεις...αυτών των λίγων ανθρώπων που θίγονται από το τσουνάμι του τσουβαλιάσματος εδώ μέσα,
    εν ειρήνη θα μπορεί να συνεχιστεί εαν κατανοήσουμε και αποδεχτούμε του ρόλους μας ο καθένας.
    Οσο και εαν ενοχλεί το γεγονός οτι εμείς οι πολίτες ενοχλούμαστε από τον βίαιο τρόπο της επιβολής των αποφάσεων της εξουσίας,
    Οσο και εαν χαρακτηρίζουμε με πολιτικούς όρους που θεωρούνται προσβλητικοί, τις πράξεις τον οργάνων,
    δεν ανερείτε το γεγονός αυτό καθ εαυτό.
    Με πολιτικούς ορους ο χαρακτηρισμός ειναι σωστός
    Οι αστυνομία είναι ενα μέσω βίαιης επιβολής των αποφάσεων την εκάστοτε εξουσίας.
    Και ο ορισμός του φασισμού είναι, <<η εξουσία που βιαίως επιβάλει την θέλησή της στους πολίτες>>, και αυτός που το κάνει σαν εκτελεστικό όργανό αλλά και αυτός που το βλέπει σαν σωστό, είναι φασίστας. Αυτο είναι η πολιτική επιλογή που καθορίζει τον δράστη.

βαρέστε κι από δω τώρα..
    ]
    μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, δεν είναι κάτι που το συνηθίζουμε στην "δικια μας" την ομάδα παρα μόνο κατ ανάγκη και κυρίως ως άμυνα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    το θεμα δεν είναι παρουσία ποιανού εγινε ο διαλογος, αλλα το τι "κυκλοφορει" στο μυαλό τους Μενιο

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    [COLOR="#0000FF"]

το θεμα δεν είναι παρουσία ποιανού εγινε ο διαλογος, αλλα το τι "κυκλοφορει" στο μυαλό τους Μενιο
    Νομίζω πως είναι εύκολο να σκεφτεί κάποιος τι κυκλοφορεί στο μυαλό μιάς ομάδας μαθητών ενιαίου λυκείου με βαθμό από 18 και πάνω.... μετά από ένα δύο χρόνια στη σχολή αξιωματικών....
    Πιστεύεις εσύ ότι γίνεται το 80% να είναι φασίστες παγανιστές??? γιατί αυτό ειπώθηκε παραπάνω... εγώ δε θα έδινα ούτε ένα 15% να έχει ακροδεξιό τρόπο σκέψης...

(καλά για παγανιστές δεν το συζητώ καν... )

Αυτό το thread είναι μια πολύ αντιπροσωπευτική απεικόνιση της κατάστασης που επικρατεί στην κοινωνία.

Έχουμε καταφέρει να μην μπορούμε να συμφωνήσουμε ούτε στα αυτονόητα.

Είτε είσαι δεξιός είτε αριστερός είτε κεντρώος είτε οτιδήποτε άλλο, αν είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ πρέπει να καταδικάσεις την ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ αστυνομική βία και να την αποδοκιμάζεις με κάθε δυνατό τρόπο.

Πολύ μυαλό θέλει ρε μάγκες ?

Αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε στα στοιχειώδη να παραδεχτούμε ότι είμαστε πρόβατα, και μας αξίζουν οι μεγάλες ατάκες :

- "Μαζί τα φάγαμε"
    - "Καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται"

γιατί όσοι έχουν στοιχειώδη αντίληψη καταλαβαίνουν ότι η λογική είναι ακριβώς η ίδια πίσω από τις δύο ατάκες

Νομίζω πως είναι εύκολο να σκεφτεί κάποιος τι κυκλοφορεί στο μυαλό μιάς ομάδας μαθητών ενιαίου λυκείου με βαθμό από 18 και πάνω.... μετά από ένα δύο χρόνια στη σχολή αξιωματικών....
    Πιστεύεις εσύ ότι γίνεται το 80% να είναι φασίστες παγανιστές??? γιατί αυτό ειπώθηκε παραπάνω... εγώ δε θα έδινα ούτε ένα 15% να έχει ακροδεξιό τρόπο σκέψης...
    το 80% ειναι μεγαλο αλλα ενα 15% της κοινωνιας, δεν λεω οτι ειναι φασιστες αλλα κατω απο συνθηκες κρισης θα εδειχναν ΑΝΟΧΗ στον φασισμο (αποδεδειγμενα) και ισως αν ειχαν την ευκαιρια θα δρουσαν φασιστικα. Τωρα αν μιλαμε για την αστυνομια το ποσοστο φημες λενε οτι στις προηγουμενες εκλογες κινηθηκε στο 50% και μιλαμε για αποψεις αμεσα σχετιζομενες με το αντικειμενο της δουλειας τους ετσι... σαν να λεμε ....διαιτητης δηλωμενος ....(δεν ξερω τι ομαδα να βαλω...) αθλ. ενωση κατω κρεμαστων να σφυραει αγωνα των κατω κρεμαστων με τα ανω. Θελω να πω πως ο διαιτητης μπορει να ηταν και δηλωμενος χορτοφαγος αλλα αυτο δεν θα επηρεαζε την δουλεια του.
    Δεν τσουβαλιαζω απλα ολα ειναι ποσοστα και αυτα κρινουν ποιος ειναι ο κανονας και ποια η εξαιρεση.
    .....
    Τελευταία τροποποίηση από xristos x; 25/11/2014 στις 23:07. Αιτία: προσθηκη quote που αφορα

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF