Δηλαδή στην ανακύκλωση, σβήνουν νούμερα πριν το λιώσουν; Αλλά κρατάνε τα χαρτιά με τα νούμερα που είχε;
Έδωσες λεφτά σε κάποιον για ένα μοτέρ που κατά πάσα πιθανότητα κάποιος που το πλήρωσε με ιδρώτα, το κλαίει (δε βρίσκω άλλο λόγο να τροχιστούν οι αριθμοί). Αύριο θα ποντάρεις τα δικά σου και έπειτα θα είσαι κύριος; Σου φαίνεσαι ΟΚ?
μα ποιος ειπε οτι θα τα πονταρω τα δικα μου νουμερα απο το δικο μου καρτερ θα βαλω
Τις κουμπάρες παίζουμε; Ή Κοροϊδευόμαστε;
O notakos πολύ σωστά είπε πως εκτίθεσαι και δε βλέπω να βελτιώνεις τη κατάσταση.
λοιπον γιατι μαλλον δεν καταλαβαται το μοτερ που πηρα το πηρα για ανταλακτικα για το αλλο μοτερ που εχω εγω δεν ειπα ουτε οτι θα πονταρω αριθμους ουτε οτι θα τυπησω ουτε τιποτα τωρα η φωτο ειναι απο το μοτερ που εχω αμα θελεται να βγαλω και την αδεια δηλαδη ελεος ειναι κακο να παρεις ανταλακτικα !!??
Δεν ποντάρεις νούμερα αλλά βάζεις τις δικές σου κάσες.
Πάλι λαμογιά είναι ρε ξεφτέρι, τα εντόσθια είναι ξένα.
Τελευταία τροποποίηση από notakos600; 26/11/2014 στις 07:12.
ααα δηλαδη θελεται να μου πειτε πως τα ανταλακτικα που περνουμε απο εξω δεν ειναι λαμογια καλος παιδια οκ αν σας πειραξε τοσο πολυ που πηρα ανταλακτικα για να φτιαξω το μηχανακι μου οκ παω πασο διαγραφο το θρεντ και τελος
Τα μισά μοτέρ στα παλιατζίδικα έχουν σβησμένα νούμερα. Τα τρακαρισμένα μηχανάκια που η ασφάλεια τα έχει αποζημίωση εξ αποκλήρου για καταστροφή πρέπει να παταχτούνε για σκραπ και όχι για ανταλλακτικά (συνήθως το παραδίδεις στην ασφαλιστική).
Γιατί και καλά αν αγοράσεις μοτέρ χωρίς νούμερα (από κάποιο κατάστημα) πρέπει να είναι κλεμμένο δεν το καταλαβαίνω. Αν ο Χρήστος έχει απόδειξη αγοράς που είναι το πρόβλημα. Αν το αγόρασε μόνο και μόνο για τα έντερα γιατί να κοιτάξει αν έχει νούμερα το μοτέρ.
Ο Χρήστος είναι 17 χρονών αντί να τον συμβουλεύεται την επομένη φορά τη να προσέξει των δικάζεται…………. Στο φινάλε το αγόρασε από παλιατζή με απόδειξη δεν το έκλεψε.
· Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis
Στο παραπάνω ποστ ο μικρός Χρηστάρας που κανείς δεν καταδικάζει, απλά δυστυχώς μερικοί (όπως εγώ) έχουμε χειρότερο τρόπο να εκφραζόμαστε, λέει πως θα αρχίσει να κολλάει το ξυσμένο κάρτερ και μετά πάει για δέσιμο.
Το ποστ #232 είναι επίσης edited (αν και δε του το χρεώνω).
Ο Χρήστος πόλυ καλά κάνει και μπράβο του κατσαβιδιάζει (με επιτυχία) πράγματα που άλλοι φοβούνται να αγγίξουν.
Αλλά επειδή μερικοί από εμάς κάθονται με μαύρους κύκλους μπροστά σε ένα pc και ψάχνουν το μηχανάκι τους, νομίζω πως κάποια αυτονόητα πράγματα πρέπει να λέγονται και όχι να χαϊδεύουμε αυτιά.
Όπως το :προσοχή σε ότι αγοράζουμε.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143490
Χρηστάρα μακάρι να μη σου φάνε το μηχανάκι σου ποτέ...
Την επόμενη, για την τωρινή δεν μας είπες τη γνώμη σου.
+600
Δεν δίκασε κανείς κανέναν.
Έγραψα πως το μοτέρ της ανακατασκευής του συγκεκριμένου θέματος είναι τουλάχιστον ύποπτο.
Δεν μπορούμε από τη μία να καταδικάζουμε την κλοπή και από την άλλη να βλέπουμε ένα ξυσμένο καπάκι και να κάνουμε πως δεν το είδαμε.
Ο Χρηστάρας και ο κάθε Χρηστάρας είναι 17 και όχι 5 και είναι υπεύθυνος των πράξεών του.
Ας επιληφθεί κάποιος mod να διαγράψει τα περιττά με την ανακατασκευή posts...
Εδω να πουμε την αληθεια,η μιση ,για να μην ολη η Ελλαδα αυτο εκανε.Τωρα τελευταια εχουν βγει τα lifan,αλλα και παλι βλεπεις σον και καλα ο Κινεζος να γινει honda.