omg χωρίς κανένα lol
και μιλάω μόνο για τον εαυτό μου...
πουτσ@@@@@@@@@
Ναι ναι σίγουρα εν αγνοία τους θα έγινε και αυτο το διαμάντι τοτε
την έχετε κάνει υπερασπιστές και μη, λάστιχο τη λέξη φασισμός.
Φασισμός μάγκες είναι να σου ανοίγει το πιθήκι το κεφάλι επειδή πήγες για να διαμαρτυρηθείς που σου στερούν το δικαίωμα στο ζειν.
Ας τελειώνουμε επιτέλους με τις ναχαμεναλέγαμεψευτοκόσμιες τοποθετήσεις και την ανακύκλωση.
Εχουν γραφτεί ένα σκασμό σοβαρά επιχειρήματα,με παραδείγματα,με δομημένο λόγο,με με με...σε τρεις δεκάδες σελίδες, και το μόνο που έχω δει να λέγεται ως αντίλογος είναι να μην τσουβαλιάζουμε.
Αν κάποιος έχει να πει κάτι να τα αντικρούσει, να τον ακούσουμε.
Οι υπόλοιποι απλά τρολάρετε και ανάβετε φλόγες.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
σε ολα αυτά που αναφέρεσαι δίνω τον τίτλο <έντονη διεκδικηση. >
οταν οι άλλοι μου επιβάλουν το συμφέρον τους με κλομπ, δίνω τον τίτλο <βια και φασισμός>
οκ?
επειδή εγώ απαντάω, παρότι δεν με κάνεις παράθεση, θα θεωρήσω οτι αναφέρεσαι σε μένα....
εγώ λοιπόν γιαννη τα περί τσουβαλιάσματος ΔΕΝ τα έγραψα για κανέναν αντίλογο πουθενά.... ξαναδιάβασε μπας και το καταλάβεις...
παρεπιπτόντως εγω γιάννη, χέστηκα αν θα με χαρακτηρίσουν φασίστα ή όχι, από φασιστοφοβία δεν πάσχω... και ποιος είμαι ξέρω και τι είμαι... και με τον εαυτό μου τα έχω καλά...
παρεπιπτόντως, σκέψου οτι ίσως να μην έχεις αντεπιχειρήματα γιατί κανείς δεν διαφωνεί επί της ουσίας σε αυτά που λέτε.... όμως η υπέρμετρη πρεμούρα που σας έχει πιάσει ξαφνικά με τους μπάτσους (λες και μέχρι τώρα ήταν αρνάκια και ξαφνικά μεταλλάχτηκαν σε λύκους) σας κάνει χειρότερους και από αυτούς... και ας μην σηκώνετε χέρι/γκλομπ/χημικό...
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Χρήστο αν το παραπάνω απανταει σε εμένα, δεν χρειάζομουν επιπλέον επεξηγηση.Με κάλυψες απολυτα χθες.
Αν πήγαινε για άλλον,με το μπαρδόν και γράψε λάθος.
είναι κάποιες φορές που τα ποστ σου βγάζουν εναν ναρκισσισμό.ίσως και να μην το κάνεις επίτηδες.δες το λίγο αυτο που σου λέω γιατί το λέω με καλή διάθεση.
και δεν αναφερόμουν σε σενα. Αναφερόμουν ΚΑΙ σε σένα.
Πρωτον και πολύ κύριο,δεν είδα κανέναν να σε χαρακτηρίζει οτιδήποτε,πόσο μάλλον φασίστα. Πως εσύ τωρα απο μόνος σου κάνεις τέτοιο άλμα λογικής,μόνο εσύ το ξέρεις.
Αν σε είχα για φασίστα, δεν θα σου εδινα καμία σημασία.
Δεύτερο,αφού λοιπόν όπως λες ο ίδιος δενγράφεις για αντίλογο, γιατί δεν ξαναδιάβάζεις εσύ ο ίδιος την απάντηση που σου εδωσα και στο ποστ που μου υποδεικνύεις;
Και στο κάτω κάτω,αν δεν έχεις να συνεισφέρεις κάτι (είτε προς τη μία είτε προς την άλλη εκ των "πλευρών") στη συζήτηση, τότε μπορείς κάλιστα να παραμείνεις θεατής της.
Προσωπικά εμένα, το mild πατρονάρισμα που βγάζουν τα ποστ σου, έχει αρχισει να με ενοχλεί.
Κάποιοι διαφωνούν.
Αν δεν το είδες,τότε ξαναρίξε μια ματιά.
η πρεμούρα που μας έχει πιάσει εννοείς οταν "με" προσβάλουν/βρίζουν/βαράνε/αφήνουν παράλυτο/σκοτώνουν/και τη βγάζουν πάντα λάδι,"με" κάνει χειρότερο απο αυτούς;
Εδώ απλά δίνεις ρεσιτάλ...
Ημαρτον Σπύρο,ήμαρτον!
Και πάλι όμως το θέμα μας δεν είναι αυτό.
Αποπροσανατολισμού συνέχεια λοιπόν.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Τελευταία τροποποίηση από tai; 25/11/2014 στις 20:56.
Νομίζω πως είναι εύκολο να σκεφτεί κάποιος τι κυκλοφορεί στο μυαλό μιάς ομάδας μαθητών ενιαίου λυκείου με βαθμό από 18 και πάνω.... μετά από ένα δύο χρόνια στη σχολή αξιωματικών....
Πιστεύεις εσύ ότι γίνεται το 80% να είναι φασίστες παγανιστές??? γιατί αυτό ειπώθηκε παραπάνω... εγώ δε θα έδινα ούτε ένα 15% να έχει ακροδεξιό τρόπο σκέψης...
(καλά για παγανιστές δεν το συζητώ καν... )
Αυτό το thread είναι μια πολύ αντιπροσωπευτική απεικόνιση της κατάστασης που επικρατεί στην κοινωνία.
Έχουμε καταφέρει να μην μπορούμε να συμφωνήσουμε ούτε στα αυτονόητα.
Είτε είσαι δεξιός είτε αριστερός είτε κεντρώος είτε οτιδήποτε άλλο, αν είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ πρέπει να καταδικάσεις την ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ αστυνομική βία και να την αποδοκιμάζεις με κάθε δυνατό τρόπο.
Πολύ μυαλό θέλει ρε μάγκες ?
Αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε στα στοιχειώδη να παραδεχτούμε ότι είμαστε πρόβατα, και μας αξίζουν οι μεγάλες ατάκες :
- "Μαζί τα φάγαμε"
- "Καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται"
γιατί όσοι έχουν στοιχειώδη αντίληψη καταλαβαίνουν ότι η λογική είναι ακριβώς η ίδια πίσω από τις δύο ατάκες
.....#478
Νομίζω πως είναι εύκολο να σκεφτεί κάποιος τι κυκλοφορεί στο μυαλό μιάς ομάδας μαθητών ενιαίου λυκείου με βαθμό από 18 και πάνω.... μετά από ένα δύο χρόνια στη σχολή αξιωματικών....
Πιστεύεις εσύ ότι γίνεται το 80% να είναι φασίστες παγανιστές??? γιατί αυτό ειπώθηκε παραπάνω... εγώ δε θα έδινα ούτε ένα 15% να έχει ακροδεξιό τρόπο σκέψης...
Τελευταία τροποποίηση από xristos x; 25/11/2014 στις 23:07. Αιτία: προσθηκη quote που αφορα