Αν καταλαβα καλα, ο Σπυρος και οι περισσοτεροι εδω μεσα,δεν διαφωνουν επι της ουσιας.Ναι υπαρχουνε μπατσοι καθαρματα,προαγωγοι,εγληματιες κλπ,κλπ.κλπ.Οπως υπαρχουνε και αλλοι που κινητοποιουν ενα ολοκληρο αστυνομικο τμημα ,για να βγαλουνε ενα γατακι απο καποιο πηγαδι.Η αλλοι που παιρνουνε τη μηχανη τους και ανοιγουνε δρομο σε σχολικο εκδρομικο,για να μην χασουν τα παιδια το καραβι και χαλασει η εκδρομη τους.Δεν βαζω αυτους διπλα στα συνορα,που καθε βραδυ παιζουνε τη ζωη τους κορωνα γραμματα ,για να σταματησουνε τον εμπορο οπλων η ναρκωτικων.
Οταν ολους τους κανουμε ενα,κοινως τους τσουβαλιαζουμε,τα επιχειρηματα γινονται λογια που τα παιρνει ο αερας και δικαιολογημενα ,δεν θα μας παρει καποιος στα σοβαρα.Ο Κτινος,ο μοναδικος (ισως) που θα επρεπε (και δικαιολογημενα) να τους εχει στημενους στα 10 μετρα,ειπε την κατασταση οπως την βιωσε και μας αφησε να βγαλουμε τα συμπερασματα μας.Καποιοι ανεγκεφαλοι μαλακες κανανε αυτα τα απαραδεκτα που κανανε και αυτοι εχουνε την ευθυνη .Δεν εριξε ευθυνη σε ολους τους ενστολους.Ψυχραιμη και τιμια προσεγγιση.
Εγω θα προσθετα
να καταδικασουμε τη βια,απ όπου και αν προερχεται,αν θελουμε να ειμαστε δικαιοι.
Εγω θα σου απαντησω παιρνοντας ,ας πουμε,και δικα σου λογια.Οταν ο φασισμος ειχε καπακωσει τα παντα στη Γερμανια,η μειοψηφια αντιδρουσε.Αποδειχτηκε οτι αυτη τελικα εκανε το σωστο.Ασε που εχω βρεθει κοντα σε απεργιες ,τις οποιες αποφασιζε μια μικρη μειοψηφια των εργαζομενων ,με μονο σκοπο τα δικα της συμφεροντα.Δεν λεω οτι ολες ειναι ετσι,αλλα εχω πολλες επιφυλαξεις.Τωρα αν ξεκινησει με τον σωστο τροπο η απεργια και δεν καταφερουνε να πεισουν τους απεργοσπαστες ......δεν τους επεισαν.Τι θα πρεπει να γινει,να τους ανοιξουνε τα κεφαλια?
Τωρα εσυ πλακα κανεις,το ξερω.