Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 59

Θέμα: Microadventures

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    tai ναι αυτό είναι εφικτό αλλά πες μου, σου φτάνει μια μέρα ? Ρε παιδιά όποτε πάρω τη σκηνούλα, δε μου κάνει καρδιά να γυρίσω. Αν είναι και καλή παρέα μαζί νομίζω πως θα μπορούσα να μένω έτσι μήνες! Το πιο σημαντικό για εμένα είναι το μπάνιο, δε μπορώ να το στερηθώ ούτε μια μέρα και πάντα βρίσκω τον τρόπο να πλένομαι Η Πάρνηθα είναι όντως δίπλα όπως τόσα άλλα μέρη

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από antsoar Προβολή μηνύματος
    Παρακολουθώ αυτόν τον ωραίο Αγγλάκο εδώ και καιρό. Alastair Humphreys http://www.alastairhumphreys.com/

Έχει κάνει διάφορα, όπως το γύρο του κόσμου με ποδήλατο, (του πήρε 4 χρόνια και πέρασε την Σιβηρία χειμώνα!!! ) πέρασε μια έρημο με τα πόδια σέρνοντας ένα καρότσι ιδιοκατασκευή, κωπηλάτησε τον Ατλαντικό, και κάτι ψηλά ακόμη.

Τον τελευταίο καιρό προωθεί μια ιδέα που μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

...
    Microandventures
    ....

Aντώνη αν σε ενδιαφέρει, κάνω 2ωρες πεζοπορείες μεσημεριανές στον Υμηττό. Και ποδήλατο κάνουμε και περπάτημα και φυσικά βόλτες με μηχανή.

Τις Τρίτες κατά τις 3 το μεσημέρι που εχω ενα κενό από υποχρεώσεις, ξεκινάω από το μοναστήρι του Καρέα και περπατάω κανα 2ωρο αποκλειστικά σε μονοπάτια πεζοπορικά, οχι σε χωματόδρομους. Αυτό γίνεται κάθε Τρίτη ακόμα και με βροχή.

Αν κάποιος θέλει να ακολουθήσει ας μου στείλει πμ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αυτό που λέει πάντως, το "ποδήλατο-σκηνή" έχει μικρό κόστος. Τόσοι "τουρ-ντε-φρανς" ρεπλικαίοι κυκλοφορούν, δεν είναι τόσο μακρινό σαν σχέδιο.
    Η αλήθεια είναι πως το σκηνικό μηχανή-διανυκτέρευση δάσος-επιστροφή το είχαμε εκτεταμένα συζητήσει αλλά τα γέρικα κορμιά "απαιτούν" δωματιάκι και ντους. Άντε καταφύγιο έστω. Έχω να κάνω σκηνή χειμώνα από το στρατό
    Δοκιμαστικά πάντως, ένα ΣΚ ταλαιπωρία θα το πήγαινα.

Σημειώθηκες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Aντώνη αν σε ενδιαφέρει, κάνω 2ωρες πεζοπορείες μεσημεριανές στον Υμηττό. Και ποδήλατο κάνουμε και περπάτημα και φυσικά βόλτες με μηχανή.

Τις Τρίτες κατά τις 3 το μεσημέρι που εχω ενα κενό από υποχρεώσεις, ξεκινάω από το μοναστήρι του Καρέα και περπατάω κανα 2ωρο αποκλειστικά σε μονοπάτια πεζοπορικά, οχι σε χωματόδρομους. Αυτό γίνεται κάθε Τρίτη ακόμα και με βροχή.

Αν κάποιος θέλει να ακολουθήσει ας μου στείλει πμ.
    Πάω να βρω το backpack μου απ' την ντουλάπα
    Travel, Grow, Share

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    σε μερικα συμφωνω,σε αλλα οχι τοσο
    το οικονομικο ειναι ενα μεγαλο θεμα.
    παντως και μια φορα στο τοσο να το κανεις,ενα σ/κ σε καποιον φιλο-συγγενη-χωριο-καμπινγκ-κατι να πας νομιζω ειναι κατι.να δεις πραγματα,να αλλαξεις συνηθειες να ξεφυγει το μυαλο...
    αυτο θεωρω πως ειναι το ποιντ...

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Να κάνεις κάτι που θα σε βγάλει από την βολή σου, comfort zone όπως το λεν και στον Άνω Πλατανιά Ημαθίας . Που θα σε φέρει σε επαφή με την φύση που τόσο λείπει στον σύγχρονο άνθρωπο. Όχι επειδή είναι ξεκούραστο, ή βολικό ή τρέντι, αλλά επειδή θα σε κουράσει, θα σε ιδρώσει, θα σε κάνει να πας τα όρια σου λίγο παραπέρα.

Το οικονομικό είναι μεγάλο θέμα. Είμαι δυο χρόνια άνεργος, με υποχρεώσεις πολλές. Την μηχανή την έφαγε η κρίση. Έχω ξεμείνει με ένα σκούτερ. Αν περιμένω να ξαναπάρω μηχανή για κάνω ταξίδια, κλάψτα.

Έφυγα πριν λίγο καιρό με το σκούτερ, έγραψα χιλιόμετρα, κοιμήθηκα στην φύση. Δεν ήταν άνετα, ούτε ξεκούραστα. Είμαι άσχετος από κάμπινγκ, ξεπάγιασα την νύχτα, οδηγούσα όλη μέρα. Αλλά το θυμάμαι σαν ένα από τα ωραιότερα τετραήμερα που έχω περάσει ποτέ.

Και επειδή μου αρέσει η ενέργεια που βγάζουν αυτοί οι άνθρωποι, δείτε και το βιντεάκι από την ομιλία στο Ted https://www.youtube.com/watch?v=xiN6ZU0KFlc
    Travel, Grow, Share

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    να μην ξεχνάμε οτι η Πάρνηθα ειναι τόσο κοντά, που εαν βγείς απο την σκηνή για κατούρημα και απομακρυνθεις λίγο παραπάνω, παίζει να κατουρήσεις τον τοίχο του σπιτιού σου
    Τώρα άμα σου πω πως ο άλλος χάθηκε στην Πάρνηθα και πήγαν οι διασώστες να τον σώσουν τι θα μου πεις....
    ανανήψαντας

Σημειώθηκες
    Να το ξέρω λίγω νωρίς να ψωνίσω χειμωνιάτικο υπνόσακκο

η Πάρνηθα είναι όντως στον τοίχο του σπιτιού μου. Να δω πότε να αξιωθώ για το χωμάτινο...

New Year Resolution ή η δέσμευση της νέας χρονιάς, είναι ένας στόχος που βάζει κάποιος για τον νέο χρόνο. Συνήθως έχει να κάνει με πράγματα που μας κάνουν καλύτερους σε προσωπικό επίπεδο. Να κόψω το κάπνισμα, να αρχίσω να αθλούμαι, να χάσω κιλά, να αρχίσω αυτά τα μαθήματα Ισπανικών που αναβάλω τόσο καιρό.

Για μένα το 2015 θα είναι μια χρονιά Microadventure. 12 "Μικρο-Περιπέτειες" μια για κάθε μήνα του χρόνου.

Απλά πράγματα, και οικονομικά, φαντασία να υπάρχει. Με σκούτερ, με μηχανή, με ποδήλατο, με τα πόδια, με κανό. Δεν έχει σημασία, το ζητούμενο είναι να βγεις από την πεπατημένη, από την άνεση σου. Να βρεθείς πιο κοντά στη φύση, και σε νέα μέρη.

Ακόμα δεν έχω σχεδιάσει το τι και το πως, αλλά είπαμε, φαντασία να υπάρχει. Επίσης αυτό είναι ανοικτή πρόσκληση. Κάθε ιδέα και συμμετοχή δεκτή. Η καλή διάθεση είναι το μόνο προαπαιτούμενο .

Ιδέες και από εδώ http://www.alastairhumphreys.com/mic...roadventure-2/

Εμπρός λοιπόν, μέχρι να καταφέρουμε να κάνουμε αυτό το ταξίδι στο Μάτσου Πίτσου (θα έρθει και αυτό, που θα πάει) ας μην καθόμαστε μέχρι τότε μόνο μπροστά στο λαπτοπ διαβάζοντας τις ιστορίες των άλλων.

Καλή χρονιά σε όλους, πάω να ανοίξω τους χάρτες μου...
    Travel, Grow, Share

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Αντώνη έχουμε πολλές επιλογές για εξερεύνηση/πεζοπορεία/περιπέτεια/ορεινή ποδηλασία γύρω από την Αττική, που δεν εμφανίζονται στους πολιτικούς χάρτες. Πρέπει την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε να μιλήσουμε επί τούτου. Παίζει από απλή ημερήσια ολιγόωρη πεζοπορεία στο όρος Αιγάλεω, μέχρι νυκτερινή πορεία στον Κιθαιρώνα και ύπνος με βάρδιες τυλιγμένος σε παρκά, μέσα σε πουρνάρι ... ή στην καλύτερη σε κανά παράπηγμα κυνηγών
    Την επόμενη όμως δεν παίζει να πάς για δουλειά ... εγγυημένα
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος
    Αντώνη έχουμε πολλές επιλογές για εξερεύνηση/πεζοπορεία/περιπέτεια/ορεινή ποδηλασία γύρω από την Αττική, που δεν εμφανίζονται στους πολιτικούς χάρτες. Πρέπει την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε να μιλήσουμε επί τούτου. Παίζει από απλή ημερήσια ολιγόωρη πεζοπορεία στο όρος Αιγάλεω, μέχρι νυκτερινή πορεία στον Κιθαιρώνα και ύπνος με βάρδιες τυλιγμένος σε παρκά, μέσα σε πουρνάρι ... ή στην καλύτερη σε κανά παράπηγμα κυνηγών
    Την επόμενη όμως δεν παίζει να πάς για δουλειά ... εγγυημένα

Μου αρέσει, είσαι στο πνεύμα
    Travel, Grow, Share

Μου αρέσει, είσαι στο πνεύμα
    Έχεις πμ. Μας βλέπω όλους συντόμως στο βουνό

Winterhater.

Οπως το πατε μας βλεπω με πτυοσκαπανο και πριονακι για ορυγματα, φουμο, εξαρτηση και πυρ και κινηση, ανακαταληψη υψωματος και λοιπα ομορφα...

Καταταγειτε μας ελεγαν, καταταγειτε...

Οπως το πατε μας βλεπω με πτυοσκαπανο και πριονακι για ορυγματα, φουμο, εξαρτηση και πυρ και κινηση, ανακαταληψη υψωματος και λοιπα ομορφα...

Όχι και έτσι ρε σύ .... είπαμε ... μακριά από αυτά πλέον .. μόνο εξερεύνηση πιά

Winterhater.

https://www.youtube.com/watch?v=UBh0XrAv8Io
    Travel, Grow, Share

Δεν είχε διανυκτέρευση, αλλά θα το μετρήσω για το πρώτο της χρονιάς

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20150106_135925.jpg 
Προβολές:	131 
Μέγεθος:	101,1 KB 
ID:	329928

Όνομα:	10891724_10204140306881285_2979640602145085730_n.jpg 
Προβολές:	131 
Μέγεθος:	92,7 KB 
ID:	329929

Όνομα:	10686828_10204170973167923_5853200038335614297_n.jpg 
Προβολές:	132 
Μέγεθος:	79,7 KB 
ID:	329930
    Travel, Grow, Share

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •