Ρε Τόλη....με κάνεις να ανησυχώ....δηλαδή τι; να φορτίζει μέχρι να κάνει....μπαμ;
Σαν τον τύπο που τρώει, τρώει, τρώει... και κάποια στιγμή....μπαμ το στομάχι;
Εγώ πάντως σώθηκα με αυτό, από την στιγμή που μου κρατάει άνετα 2 μέρες και έχει και ρέστα, είμαι καλυμμένος....κάθε βράδυ στην πρίζα και οκ
Τώρα είμαι στο ψάξιμο για κανέναν καλό ατμοποιητή που να μην κάνει όμως μια μικρή περιουσία όπως ο Σοφία που έχω, να τον έχω για δεύτερο να αλλάζω γεύση.
Καμιά πρόταση;
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Εγω χθες εκανα ψωνια .....................
Απο εδω.
Υπαρχει κουπονακι 10%off
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Ατμοποιητης Σοφία; εεεε; Απορία. Βατς βολτς. Τι πετυχαίνει το καθένα σε box vw vv? Με απλά Ελληνικά αν γίνεται.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
εγω δεν ηθελα να μπλεξω με βατ και βολτ κι ετσι ειμαι με απλη μηχανικη μοντα με στικ. το στικ κανει την δουλεια του ινβερτερ ας πουμε. δηλαδη σου παρεχει σταθερο ρευμα ασχετα με την κατασταση της μπαταριας. πιστευω οτι εχει πιο δυνατο χτυπημα.
Να πω κι εγω την μαλακια μου.
Ατμοποιητης που να αξιζει ειναι μονο ο fully repairable.
Φτιαχνεις την αντισταση, περνας και το βαμβακι.
Την φτιαχνεις οσο θελεις -σε Ω- (κι οσο φτιαχνεις, τοσο μαθαινεις πως να την φερεις του γουστου σου) και περνας το φυτιλοβαμβακακι σου (οσο παχυ το θες -περιπου-) και την πινεις και το φχαριστιεσαι.
Με μανιυαλ μοντ, σου τα δινει ολα (μεχρι που παιρνεις και γευση καμμενου) αλλα γαμει κ δερνει -θα ηθελα να το δοκιμασω με "ντραϊ χερμπ βεϊποραϊζερ", μα με το υγρο ειμαι μια χαρα καλυμμενος-,
με μποξ (η τηλεσκοπικο ρυθμιζομενο) δινεις οσο θελεις για μεγιστη γευυστικη απολαυση και ζει και το φυτιλακι λιγο πιοτερο.
Inochi, ρε!
Για οσο.
βολτς: κάθε φορά που αλλάζεις αντίσταση (διαφορετικά ωμς), πρέπει να ρυθμίζεις τα βολτς εκεί που σε ικανοποιεί η παραγωγή ατμού/η θερμοκρασία/η γεύση
βατς: ρυθμίζεις μια φορά τα βατς εκεί που σε ικανοποιεί η παραγωγή ατμού/η θερμοκρασία/η γεύση και μετά όταν αλλάζεις αντίσταση (διαφορετικά ωμς), τα βολτς "αυτορυθμίζονται" προκειμένου να επιτευχθούν τα συγκεκριμένα βατς που έχεις επιλέξει και "θεωρητικά" έχεις την ίδια ικανοποίηση σε παραγωγή ατμού/θερμοκρασία/γεύση
όλα αυτά θεωρητικά, με την έννοια ότι διαφορετικές αντιστάσεις από διαφορετικό σύρμα (διάμετρο, υλικό) έχουν διαφορετική συμπεριφορά και βάζουν περισσότερες παραμέτρους στο θέμα ικανοποίηση.
surfing the wild side