Σελίδα 23 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627283373 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 1807

Θέμα: Yamaha MT-07

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nik0la0s Προβολή μηνύματος
    Σωστά. Με ABS είναι.
    δεν το πρόσεξα.

Τελικά αληθεύει οτι είναι φτωχό για τα άλογα του,εννοώ οτι είναι λίγα;

Πρώην μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    δεν το πρόσεξα.

Τελικά αληθεύει οτι είναι φτωχό για τα άλογα του,εννοώ οτι είναι λίγα;
    Φτωχό για τα άλογα;
    75 άλογα λίγα;
    Για τί είδους χρήση;
    Υπάρχει κάποια άμεση σύγκριση με αντίστοιχο δικύλινδρο;

vs ER6

vs SFV650

vs NC700X

Παλαιό μέλος
    Φτωχό για τα άλογα;
    75 άλογα λίγα;
    Για τί είδους χρήση;
    Υπάρχει κάποια άμεση σύγκριση με αντίστοιχο δικύλινδρο;

vs ER6

vs SFV650

vs NC700X
    Ναι , γιατί βγάζει στον τροχό 64 άλογα δυναμομετρημένα με βάση ότι λέει η Yamaha.

Όσο για τις συγκρίσεις δεν μιλάω μόνο για αυτά,μιλάω γενικότερα. Ας πούμε εσύ που έχεις αυτήν την μηχανή βόλτα 60-70 χλμ. με μέση ωρίαια ταχύτητα 120-130 μπορείς να πας η τρώς χαστούκια και κουράζεσε ;

Ρε πετραν, 60 χιλιομετρα δεν ειναι βολτα, ουτε τα λαδια δεν ζεσταινεις που λεει ο λογος. Και με παπι ξεκουραστα πας...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ρε πετραν, 60 χιλιομετρα δεν ειναι βολτα, ουτε τα λαδια δεν ζεσταινεις που λεει ο λογος. Και με παπι ξεκουραστα πας...
    τυχαία το έφερα το παράδειγμα αγορίνα,απλά σε φάση την δουλειά αυτή την κάνει ξεκούραστα ή θα κατεβάσω κανένα σταυρό .Αυτό θέλω να πώ,γιατί έχω ακούσει ότι όταν πάς από τα 4Κ στα 2Κ και μάλιστα άντε πες 70+ άλογα, δεν σου φαίνετε και άσχημο.Απλά ήθελα να ακούσω μια δεύτερη γνώμη από άτομο που την έχει ήδη.

τυχαία το έφερα το παράδειγμα αγορίνα,απλά σε φάση την δουλειά αυτή την κάνει ξεκούραστα ή θα κατεβάσω κανένα σταυρό .Αυτό θέλω να πώ,γιατί έχω ακούσει ότι όταν πάς από τα 4Κ στα 2Κ και μάλιστα άντε πες 70+ άλογα, δεν σου φαίνετε και άσχημο.Απλά ήθελα να ακούσω μια δεύτερη γνώμη από άτομο που την έχει ήδη.
    Άμα δεις τα σκούρα (σε αίσθηση και τραβήγματα) βάλε 1-2 δόντια μικρότερο γρανάζι μπροστά να σκουπίζεις τους δρόμους με τα παντιλίκια...

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Σε σχέση με το xj6 πως να είναι άραγε? Υπάρχει κάποιος φίλος που να τα έχει οδηγήσει και τα δύο? Αίσθηση,δύναμη,ροπή κλπ

Πρώην μέλος
    Ναι , γιατί βγάζει στον τροχό 64 άλογα δυναμομετρημένα με βάση ότι λέει η Yamaha.
    Όσο για τις συγκρίσεις δεν μιλάω μόνο για αυτά,μιλάω γενικότερα. Ας πούμε εσύ που έχεις αυτήν την μηχανή βόλτα 60-70 χλμ. με μέση ωρίαια ταχύτητα 120-130 μπορείς να πας η τρώς χαστούκια και κουράζεσε ;
    Και με 180 πας αν αντέχεις.
    Τα άλογα βέβαια δεν ξέρω που παίζουν ρόλο στην όλη φάση.
    Επίσης η συγκεκριμένη μηχανή δεν φτιάχτηκε για ταξίδια και ανέσεις, όπως κάθε γυμνό άλλωστε.
    Σε καμία περίπτωση δεν είναι ψόφιο, και επειδή άλλο τα χαρτιά, άλλο η πράξη, έχουμε ξανγράψει πως είναι μια μηχανή με αύθονη ροπή, μειωμένη κατανάλωση, πανάλαφρη, στριφτερή και η φάζη είναι (Sub)urban riding και τα ρέστα.
    Αν θες παραπάνω γκάζι, όχι πως δεν έχει το MT-07 πας σε άλλη κατηγορία κινητήρων με άλλη συμπεριφορά, καταναλώσεις κλπ...
    Όταν οι άλλες μηχανές αρχίζουν από 6lt/100km, το MT07 τερματίζει στα 7lt/100km.
    Με 7000km μέχρι στιγμής, η μηχανή απλά φυσάει.

Να την πάρεις test drive να δεις αν σου αρέσει.

Παλαιό μέλος
    Και με 180 πας αν αντέχεις.
    Τα άλογα βέβαια δεν ξέρω που παίζουν ρόλο στην όλη φάση.
    Επίσης η συγκεκριμένη μηχανή δεν φτιάχτηκε για ταξίδια και ανέσεις, όπως κάθε γυμνό άλλωστε.
    Σε καμία περίπτωση δεν είναι ψόφιο, και επειδή άλλο τα χαρτιά, άλλο η πράξη, έχουμε ξανγράψει πως είναι μια μηχανή με αύθονη ροπή, μειωμένη κατανάλωση, πανάλαφρη, στριφτερή και η φάζη είναι (Sub)urban riding και τα ρέστα.
    Αν θες παραπάνω γκάζι, όχι πως δεν έχει το MT-07 πας σε άλλη κατηγορία κινητήρων με άλλη συμπεριφορά, καταναλώσεις κλπ...
    Όταν οι άλλες μηχανές αρχίζουν από 6lt/100km, το MT07 τερματίζει στα 7lt/100km.
    Με 7000km μέχρι στιγμής, η μηχανή απλά φυσάει.

Να την πάρεις test drive να δεις αν σου αρέσει.
    κανένας δεν την δίνει για test-drive.

Και όλοι λένε οτι θα είναι πτώμα και νέκρα και τάφος μετά το CBR, λογικό μου φαίνετε αφού έχει τα μισά άλογα,αλλά και πάλι άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Την σκέφτομαι πολύ σαν μηχανή γιατί στα 6250€ την παίρνεις καινούργια!

Άλλο κάτι να μου πείς γνώμες review γενικό ,είναι η 1η σου μηχανή αν όχι τι είχες πριν την είδες κάτι που δεν σου άρεσε κτλ ;

Πρώην μέλος
    κανένας δεν την δίνει για test-drive.

Και όλοι λένε οτι θα είναι πτώμα και νέκρα και τάφος μετά το CBR, λογικό μου φαίνετε αφού έχει τα μισά άλογα,αλλά και πάλι άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Την σκέφτομαι πολύ σαν μηχανή γιατί στα 6250€ την παίρνεις καινούργια!

Άλλο κάτι να μου πείς γνώμες review γενικό ,είναι η 1η σου μηχανή αν όχι τι είχες πριν την είδες κάτι που δεν σου άρεσε κτλ ;
    Δεν την δίνει κανένας για test drive;

Το CBR τί σχέση έχει με το με το ΜΤ; Η φιλοσοφία είναι εκ διαμέτρου αντίθετη.

Η πρώτη μηχανή μου είναι. Τίποτα πιο πριν. Αλλά γνωστός με Street Triple, με το που καβάλησε το MT07, σε 2 μήνες το πούλησε και τσίμπησε το ΜΤ. Αν αυτό σου λέει κάτι.

Αν θες τρελά γκάζια και τελικές κλπ το ΜΤ δεν κάνει για εσένα. Δες κανένα Super Duke να βρεις την υγειά σου.

Για κόντρες δεν είναι. Αλλά είπαμε, δεν έχει φιλοσοφία streetfighter αν και είναι σπαρτιάτικου προσανατολισμού...

Παλαιό μέλος
    Δεν την δίνει κανένας για test drive;

Το CBR τί σχέση έχει με το με το ΜΤ; Η φιλοσοφία είναι εκ διαμέτρου αντίθετη.

Η πρώτη μηχανή μου είναι. Τίποτα πιο πριν. Αλλά γνωστός με Street Triple, με το που καβάλησε το MT07, σε 2 μήνες το πούλησε και τσίμπησε το ΜΤ. Αν αυτό σου λέει κάτι.

Αν θες τρελά γκάζια και τελικές κλπ το ΜΤ δεν κάνει για εσένα. Δες κανένα Super Duke να βρεις την υγειά σου.

Για κόντρες δεν είναι. Αλλά είπαμε, δεν έχει φιλοσοφία streetfighter αν και είναι σπαρτιάτικου προσανατολισμού...
    κανείς καμία αντιπροσωπεία. ΟΥΔΕΊΣ!

Απλά το ότι έρχομαι από γλήγολη κατηγορία για αυτό με λένε ως τάφος.

Μωρέ μπράβο,το Triple ωραίο χρυσό αλλά δεν με αρέσει εμφανησιακά πολύ εώς καθόλου τα μάτια του ειδικά.

Δεν λεώ για κόντρες, δεν τις θέλω έτσι και αλλίως.

Εκανε κανενας σέρβις 5000 χλμ να πει ενα κοστος;
    Ο νεος ειναι ωραιος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Ναι ταφος θα σου φανει μετα το CBR....

Εμενα μου φαινεται ταφος το hornet μετα το Tuono......

Λογικο είναι....

Εμενα το 07 μου φανηκε και "φτηνο" στο ματι....

Αλλα από συμπεριφορα το μηχανακι είναι μια χαρα.... και με τα λεφτα που κανει είναι best value for Money.....

Για το χαρακτήρα και τον σκοπο του το γκαζι είναι υπεραρκετο...

Πρώην μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anosis Προβολή μηνύματος
    Εκανε κανενας σέρβις 5000 χλμ να πει ενα κοστος;
    ~50€ και ανάλογα το συνεργείο.

Το εχεις κανει ή το υποθετεις; Γιατι εγω μολις έδωσα 80 στον Πιερράκο.
    Ο νεος ειναι ωραιος

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  2. yamaha mt-03 ή kawasaki er-6n
    από skynet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2006, 13:58
  3. yamaha mt-3
    από focustud στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2006, 17:18
  4. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •