Ναι , γιατί βγάζει στον τροχό 64 άλογα δυναμομετρημένα με βάση ότι λέει η Yamaha.
Όσο για τις συγκρίσεις δεν μιλάω μόνο για αυτά,μιλάω γενικότερα. Ας πούμε εσύ που έχεις αυτήν την μηχανή βόλτα 60-70 χλμ. με μέση ωρίαια ταχύτητα 120-130 μπορείς να πας η τρώς χαστούκια και κουράζεσε ;
Ρε πετραν, 60 χιλιομετρα δεν ειναι βολτα, ουτε τα λαδια δεν ζεσταινεις που λεει ο λογος. Και με παπι ξεκουραστα πας...
τυχαία το έφερα το παράδειγμα αγορίνα,απλά σε φάση την δουλειά αυτή την κάνει ξεκούραστα ή θα κατεβάσω κανένα σταυρό .Αυτό θέλω να πώ,γιατί έχω ακούσει ότι όταν πάς από τα 4Κ στα 2Κ και μάλιστα άντε πες 70+ άλογα, δεν σου φαίνετε και άσχημο.Απλά ήθελα να ακούσω μια δεύτερη γνώμη από άτομο που την έχει ήδη.
Σε σχέση με το xj6 πως να είναι άραγε? Υπάρχει κάποιος φίλος που να τα έχει οδηγήσει και τα δύο? Αίσθηση,δύναμη,ροπή κλπ
Και με 180 πας αν αντέχεις.
Τα άλογα βέβαια δεν ξέρω που παίζουν ρόλο στην όλη φάση.
Επίσης η συγκεκριμένη μηχανή δεν φτιάχτηκε για ταξίδια και ανέσεις, όπως κάθε γυμνό άλλωστε.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι ψόφιο, και επειδή άλλο τα χαρτιά, άλλο η πράξη, έχουμε ξανγράψει πως είναι μια μηχανή με αύθονη ροπή, μειωμένη κατανάλωση, πανάλαφρη, στριφτερή και η φάζη είναι (Sub)urban riding και τα ρέστα.
Αν θες παραπάνω γκάζι, όχι πως δεν έχει το MT-07 πας σε άλλη κατηγορία κινητήρων με άλλη συμπεριφορά, καταναλώσεις κλπ...
Όταν οι άλλες μηχανές αρχίζουν από 6lt/100km, το MT07 τερματίζει στα 7lt/100km.
Με 7000km μέχρι στιγμής, η μηχανή απλά φυσάει.
Να την πάρεις test drive να δεις αν σου αρέσει.
κανένας δεν την δίνει για test-drive.
Και όλοι λένε οτι θα είναι πτώμα και νέκρα και τάφος μετά το CBR, λογικό μου φαίνετε αφού έχει τα μισά άλογα,αλλά και πάλι άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Την σκέφτομαι πολύ σαν μηχανή γιατί στα 6250€ την παίρνεις καινούργια!
Άλλο κάτι να μου πείς γνώμες review γενικό ,είναι η 1η σου μηχανή αν όχι τι είχες πριν την είδες κάτι που δεν σου άρεσε κτλ ;
Δεν την δίνει κανένας για test drive;
Το CBR τί σχέση έχει με το με το ΜΤ; Η φιλοσοφία είναι εκ διαμέτρου αντίθετη.
Η πρώτη μηχανή μου είναι. Τίποτα πιο πριν. Αλλά γνωστός με Street Triple, με το που καβάλησε το MT07, σε 2 μήνες το πούλησε και τσίμπησε το ΜΤ. Αν αυτό σου λέει κάτι.
Αν θες τρελά γκάζια και τελικές κλπ το ΜΤ δεν κάνει για εσένα. Δες κανένα Super Duke να βρεις την υγειά σου.
Για κόντρες δεν είναι. Αλλά είπαμε, δεν έχει φιλοσοφία streetfighter αν και είναι σπαρτιάτικου προσανατολισμού...
Εκανε κανενας σέρβις 5000 χλμ να πει ενα κοστος;
Ο νεος ειναι ωραιος
Ναι ταφος θα σου φανει μετα το CBR....
Εμενα μου φαινεται ταφος το hornet μετα το Tuono......
Λογικο είναι....
Εμενα το 07 μου φανηκε και "φτηνο" στο ματι....
Αλλα από συμπεριφορα το μηχανακι είναι μια χαρα.... και με τα λεφτα που κανει είναι best value for Money.....
Για το χαρακτήρα και τον σκοπο του το γκαζι είναι υπεραρκετο...
Το εχεις κανει ή το υποθετεις; Γιατι εγω μολις έδωσα 80 στον Πιερράκο.
Ο νεος ειναι ωραιος