Βεβαιως και τιμωρουνται. Οι ανθρωποι που πιστευουν στη δημοκρατια, βγαινοντας στους δρομους και διεκδικωντας (πραγματικη) δημοκρατια, δεν τιμωρουνται με γκλοπιές και δακρυγονα;
Εκτος κι αν επιτρεπεται να πιστευεις στη δημοκρατια, αλλά απαγορευεται (κυριολεκτικα δια ροπάλου) να τη διεκδικεις..
ή
μπορει αυτο που ζουμε σημερα να θεωρειται πραγματικη δημοκρατια, οπότε οι διαδηλωτες ειναι αχαριστοι που δεν αναγνωριζουν αυτη την πραγματικη δημοκρατια, οπότε δικαιως τρωνε ξυλο..
Η ομαδα που τρωει το ξυλο!
Γιατι οι αλλοι ΔΕΝ προσφέρουν στον τοπο, κλεφτες ειναι ! Κλεφτες του τόπου μας.
<<Πέραν του γενικότερου ενδιαφέροντος, τονίζουμε ότι τα σχήματα φοροαποφυγής που αποκάλυψαν οι διαρροές του Λουξεμβούργου είναι παρόμοια με αυτό που η SOMO αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί η Εldorado Gold για να στέλνει τα κέρδη στα Μπαρμπέιντος μέσω Ολλανδίας και να μην πληρώνει φόρους στην Ελλάδα.>>
κανε τον κοπο να διαβάσεις λίγο
http://antigoldgr.org/blog/2014/11/09/luxleaks/
Και για να τελειώνουμε
Στο στρατό τραγουδούσαμε < ....το πρωί με την αυγή, κάνουμε γυμναστική, για να κανουμε κορμιά να γα@@με τα μο@νια>
Υπάρχει κανένα μεμπτό εδώ?
Στην Αστυνομία μας μάθαιναν στις σχολές ότι όλοι οι άλλοι είναι υποδεεστεροι και εμείς υπεράνω.
Μας βασάνιζαν βάζοντας να ακούμε το βράδυ ομιλίες της παπαρηγα του Τσε,του Λένιν και λοιπών συντρόφων για να ξενυχτάμε και να τούς μισήσουμε.
Για πρωινο μας έδιναν αίμα αριστερών
Μας μάθαιναν να βάζουμε τρικλοποδιές σε γερόντια με μπαστούνια.
Να κάνουμε παντού νταβατζιλικα
Να τραγουδάμε < αν μας δώσουν ποίο πολλά, θα βαράμε ποίο γερά >.
Να έχουμε ευαγγέλιο την λαμογια.
Να σκηνοθετουμε συλλήψεις με κάθε λογής αθώους,και να τούς φορτώνουμε κάθε λογής αδίκημα.
Να γράφουμε για το στανιό όποιον δεν γουστάρουμε ή την γκόμενα πού δεν μας έκατσε,για να γεμίσουμε τα ταμεία και τις τσέπες μας.
Να αρνούμαστε να πάμε κάπου σε περιστατικό, γιατί πίνουμε καφέ στα Everest.
Να τα ξυνουμε όλη μέρα και όλη νύχτα.
Να ειμαστε άσχετοι αγράμματοι, ανίδεοι, άξεστοι κλπ.
Να είμαστε φασίστες.
Ξέχασα κάτι????
Μετά την γενική παραδοχή από μέρους μου, αφού μέχρι προτινως ήμουν συνήγορος όλων των κακών αυτού του βδελυγματος,σημαινει ότι ικανοποιηθηκαν οι ορέξεις καποιων, και τώρα αδερφομενοι να συζητήσουμε το ερώτημα < η κότα έκανε το αυγό????
Η το αυγό την κότα???
Καμια απο τις δυο κοινωνικες αυτες ομαδες δεν διεκδικει δημοκρατικα τα δικαιωματα της,
διότι τα μεταλλεια στις Σκουριες,
ειναι ακομη μια αρπαχτή των δημοκρατικων και δικαιων κυβερνωντων, που για ακομα μια φορα ενηργησαν προς οφελος των πολιτων ξεπουλωντας εναντι πινακιου φακης τα μεταλλεια στην ελληνικος χρυσος.
Κι αφου οι άρχοντές μας (που τοσο κοπτονται για το συμφερον του λαου) τα καναν πλακακια με τ αφεντικα, οι αλλοι πλακωνονται μεταξυ τους για το περιβαλλον και την εργασια.
Εχει νοημα να συζηταμε για το ποια απο τις δυο κοινωνικες ομαδες διεκδικει δημοκρατικα τα δικαιωματα της;
Άλλος ειναι ο εχθρος φιλε...
...και δυστυχως, τον προστατευει η αστυνομια..
καλη συνεχεια...Μιας και κωλοβαράμε σήμερα...![]()
Αν πραγματικα δεν ξερεις (και ρωτας σε ενα φορουμ) τι μπορεις να κανεις (εσυ προσωπικα αλλά και ο καθενας μας) για να βελτιωσεις την κοινωνια, αυτο ειναι πραγματικα λυπηρο.
Χαριν της κουβεντας ομως, ας πω κι εγω την άποψή μου για την αστυνομια (η οποία ειναι και το θεμα μας).
Ο σκοπος του Νόμου και της αστυνομιας, ειναι να υπηρετουν και να προστατευουν τους πολιτες. Οι οποίοι πολιτες δεν διακρινονται - εχουν δηλαδη ισα δικαιωματα και ισες υποχρεωσεις.
Στην πραγματικοτητα ομως, ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι οι πολιτες διακρινονται - δεν εχουν δηλαδη ισα δικαιωματα και ισες υποχρεωσεις.
Κατα ενα μικρο ποσοστο, ο Νόμος και η αστυνομια υπηρετουν και προστατευουν τους πολιτες.
Κατα το μεγαλυτερο (υπόλοιπο) ποσοστο, ο νόμος και η αστυνομια υπηρετουν και προστατευουν την οικονομικη και πολιτικη εξουσια, η οποία (ως εξουσια) ρυθμιζει τον νόμο και την λειτουργια της αστυνομιας προς όφελός της και οχι προς οφελος των (πολλων) πολιτων οπως και θα επρεπε.
Κατα τη γνωμη μου, αν καποιος βλεποντας τα παραπανω θελει να τα εχει καλα με τη συνείδησή του και δεν θελει να εθελοτυφλει, δεν θα καταδεχοτανε για μια θεσουλα στο δημοσιο και για ενα κομματι ψωμι να στραφεί εναντιον του λαου στον οποίο και ο ιδιος ανηκει.
![]()
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ
ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙς ?? ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΘΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕς ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΧΘΡΟΥς ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟς ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ .ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΚΙΟΥΜΙΑ .ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΟΥΤΕ ΚΚΕ ΟΥΤΕ ΝΔ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ
ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ .. ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΝ@@Ι ΤΟΥς ΣΙΧΑΙΝΩΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩς ΚΑΙ ΤΟΥς ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 30/11/2014 στις 12:53.