Σελίδα 43 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 3338394041424344454647485393 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Εγώ πάλι πιστεύω πως αν βγει ο Σύριζα, θα πέσουν κορμιά από σώματα της αστυνομίας. Τι θέλω να πω; Θα δουλέψει παρακράτος υπερωρίες κάργα! Πολλά σώματα θα βαράνε στο ψαχνό γιατί απλά δε θα υπακούν και γιατί θα έχουν ¨εντολές" να δημιουργούν καταστάσεις. Στην τελική αν ήμουν ΝΔ γιατί να μη χρησιμοποιήσω τη ραχοκοκαλιά του κράτους που η ίδια έχω στήσει τόσο χρόνια για να δημιουργεί συνθήκες έντασης έτσι ώστε να λέω στα κανάλια α βλέπεται αυτά θέλετε να γίνονται? Φυσικά επειδή όπως όλοι οι φασίστες είναι κότες, όταν θα αναγκαστούν οι του Σύριζα να κόψουν μερικά κεφάλια παίζει να χαλαρώσει το πράμα, αλλά μέχρι να στρώσει η συνθήκη (αν στρώσει γιατί άλλο 45% + της ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ το 81-89 και άλλο το τριαντάρι του ΣΥΡΙΖΑ) θα πέσουν κορμιά!

Banned
    Αυτή η ραχοκικραχοκοκαλιά έχει και αριστερό κομμάτι στις τάξεις τις,αρκετα ενεργό, και πολυπληθες.
    Οπότε το< φύγε εσύ, έλα εσύ > είναι εύκολο να γίνει ώστε να εξαλειφθεί κάθε σκέψη προβοκάτσιας από την δεξιά ραχοκοκαλιά, άρα αυτό το σενάριο δεν παίζει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Πες μου 3 στελέχη της Α.Π. από το βαθμό του Ταξίαρχου και πάνω που είναι οργανωμένοι "αριστεροί" Μη μου πεις κάνα ΠΑΣΟΚΟ ε?

Banned
    Δεν ξέρω, και δεν σου λέω ψέματα γιατί δεν ασχολούμαι.
    Την φυλλάδα που βγάζουν και στέλνουν στα Α/Τ την ξέρω, και βλέπω ότι υπάρχουν αρκετοί βαθμοφοροι.
    Τώρα το τι φαίνεται και τι είναι ο καθένας δεν το ξέρω και δεν με νοιάζει, ούτε με συνδικαλισμό ασχολούμαι ούτε με κοματα, αφού και ο συνδικαλισμός βρωμάει κοματικοποιησης με υποσχέσεις καρέκλας,εκτος αυτού οι περισσότεροι συνδικαλιστές απέχουν χροοοοονια απ το πεζοδρόμιο

Ρε αφηστε το να παει στον αγυριστο το θρεντ,δεν βγαινει ακρη.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    ειχα σταματησει καιρο να γραφω,τωρα που ξαναρχισα θες να το σχολασουν;;;περιμενε 1-2 μερες....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    γιατι ρε?

μια χαρα δεν ειναι να βλεπεις τι ομορφα στελνουνε τη μπαλα στην κερκιδα μολις τους δωσουμε λιγο χωρο?

τους δινεις ενα σκασμο επιχειρηματα, αποδειξεις κλπ που εχεις ματωσει να διαβαζεις η μπορει να εχεις ματωσει και στον δρομο, τους το αναλυεις, τους το κανεις νιανια και σου λενε για την ελλαδαρα, τη μερκελ, την αριστερα, τον σταλιν.
    και δεν ειναι επειδη εχουν iq μακαρονιου, αλλα γιατι αυτη η αναγκη τους για εξουσια και επιβολη ειναι εκεινη που προσπαθουνε να κανουνε το ασπρο/μαυρο με σκοπο να επιβαλουνε την παρουσια τους παντου. μεχρι να το πετυχουνε, οποτε η μπαλα θα ειναι στα ποδια τους μονιμα θα την στελνουνε στην κερκιδα για να αποπροσανατολισουνε και να κερδισουνε χρονο για να δειξουν το καλο τους ψευτικο προσωπειο. βεβαια παντα θα υπαρχουνε καποιοι που θα χαφτουνε το παραμυθι τους και ολο και θα ζυγωνουνε. αλλα οσο ειμαστε εδω και οσοι δε τρωμε φουμαρα τοσο θα δυσκολευει το πραμα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    δεν νομιζω οτι μιλησε κανεις για συριζα vs νδ και η "γραμμη" που θα δινεται στα ματ...μην το παμε αλλου το θεμα...
    Θέλω αν πω ότι κάθε αντιπολίτευση δημιουργεί επεισόδια, όχι ότι έχει σημασία το κόμμα. Απλώς μερικοί πιστεύουν ότι όποιος ορκίζεται στο λαό έχει και αγαθές προθέσεις....

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    όπως το λέει ο Τρούπης.
    όχι μόνο στο φόρουμ,το οποίο στην τελική μικρή επίδραση (μάλλον) έχει, αλλά κυρίως στις παρέες μας εκεί όξω.

43 σελίδες και μπρος στα στοιχεία, όλοι τους την παλαβή για την ταμπακιέρα. κάτι λέει αυτό.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος
    Θα πώ κάτι για να πέσουν και οι τόνοι και για να κράξετε όλοι εμένα...

Αν όλοι οι "αστυνομικοί" ήταν σαν τον Δημητράκη μας, πιστέψτε με ... όλοι θα ξεφεύγαμε τόσο αργός που είναι στον δρόμο... Μόνο για βρούμ βρούμ είναι,και θα ήμασταν όλοι καλύτερα.Χώρια οτι δεν θα σε άφηναν σε χλωρό κλαρί αν δεν μιλούσατε για μηχανές

(Το λέω με χιούμορ και χαμόγελο,μην με πάρετε με τις πέτρες επειδή είναι γραπτός λόγος και δεν φαίνετε καθαρά πως το εννοώ)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    όπως το λέει ο Τρούπης.
    όχι μόνο στο φόρουμ,το οποίο στην τελική μικρή επίδραση (μάλλον) έχει, αλλά κυρίως στις παρέες μας εκεί όξω.

43 σελίδες και μπρος στα στοιχεία, όλοι τους την παλαβή για την ταμπακιέρα. κάτι λέει αυτό.
    κατι? Δλδ δεν ειναι ολοφάνερο οτι μόνο "κάποιοι"έχουν δίκιο?
    Βέβαια θα ηταν παράλογο να υποστηρίζω κάτι, να έχω στηριξει του πιστευω μου σε μια οπτική, και τώρα εσείς μέσα σε 5 γραμμες και σε 225 επιχειρήματα να με ζαλισετε και να μου κρεμνίσετε το είναι μου.
    Ας μας πει κάποιος απο τους απο πάνω 3 ΤΡΙΑ! σοβαρά επιχειρήματα, για να ανατρέψει τα παρακάτω.
    Οι αστυφύλακες-ΜΑΤ χρησιμοποιούν αδικαιολόγητη βια στον πολίτη.
    Οι αστυφύλακες-ΜΑΤ αντι να ειναι υπηρέτες του νόμου είναι υπηρέτες διαφόρων επωνύμων, και εαν αυτο αντιτίθεται σε αυτό που θεωρούν ηθικό γιατί δεν παρατιούνται οπως θα έκανε ενας οποιοσδήποτε ηθικός άνθρωπος.
    Ποτε και πως είναι πρόθυμοι να κάνουν πράξη το άρθρο του συντάγματος που αναφέρει οτι ο Ελλην ειναι υποχρεωμένος να υπερασπιστεί την δημοκρατία το σύνταγμα και τους νόμους.
    1ον όταν η κυβέρνηση πιστεύει οτι οι πολίτες αντιδρούν σε αυτόν ?
    2ον όταν η κυβέρνηση καταστρατηγεί το σύνταγμα?

ΥΓθα μου αρκούσε και μονο στα μπλε να πάρω μια απάντηση

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    Βέβαια θα ηταν παράλογο να υποστηρίζω κάτι, να έχω στηριξει του πιστευω μου σε μια οπτική, και τώρα εσείς μέσα σε 5 γραμμες και σε 225 επιχειρήματα να με ζαλισετε και να μου κρεμνίσετε το είναι μου.
    Ας μας πει κάποιος απο τους απο πάνω 3 ΤΡΙΑ! σοβαρά επιχειρήματα, για να ανατρέψει τα παρακάτω.
    Οι αστυφύλακες-ΜΑΤ αντι να ειναι υπηρέτες του νόμου είναι υπηρέτες διαφόρων επωνύμων, και εαν αυτο αντιτίθεται σε αυτό που θεωρούν ηθικό γιατί δεν παρατιούνται οπως θα έκανε ενας οποιοσδήποτε ηθικός άνθρωπος.
    Ποτε και πως είναι πρόθυμοι να κάνουν πράξη το άρθρο του συντάγματος που αναφέρει οτι ο Ελλην ειναι υποχρεωμένος να υπερασπιστεί την δημοκρατία το σύνταγμα και τους νόμους.

Όταν η κυβέρνηση καταστρατηγεί το σύνταγμα έχουμε ευκαιρία, μία φορά την τετραετία περίπου!

Ήντα κάνετε? Το avatar του/της xarisiero
    Βλέπω αφαιρέθηκαν δυο μήνυματακια......Γιατί??? Αφήστε τα εκεί να βλέπουμε την ποιότητα ενός δημοκρατικού και υγειους διάλογου ανάμεσα σε αλληλέγγυους μοτοσυκλετιστες....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος

Οπως ειπες φιλε μου
    Ναι Οι αστυφύλακες-ΜΑΤ χρησιμοποιούν συχνά αδικαιολόγητη βια στον πολίτη.
    Ναι Οι αστυφύλακες-ΜΑΤ αντι να ειναι υπηρέτες του νόμου είναι υπηρέτες διαφόρων επωνύμων. Προφανώς για να πουλήσουν εκδούλευση κάποιοι ανώτατοι...
    Τέλος όσο αφορά τις παραιτήσεις κτλ... νομίζω πως καταλαβαινεις πόσο δύσκολο είναι να στερείς απο την οικογένεια σου το ψωμάκι....Δυστυχώς το σύστημα εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι έτσι κατασκευασμενο του στιλ, Πονάει χερι....Κόψει χέρι άρα όποιος μιλάει απλά την έβαψε......

Επομένως προσωπική άποψη. Ο καθένας από την μεριά του ας κάνει οτι θεωρεί σωστό για να φέρεται ως άνθρωπος απέναντι σε ανθρώπους, και να μπορεί να κοιμάται ήσυχος με την συνείδηση του...
    όσοι πράττουν τα αντίθετα τους αξίζει το όποιο κράξιμο....μακάρι να μπορούσε να γίνει κάποιος διαχωρισμός αλλά δυστυχώς δεν... όπως φαίνεται.

Παλαιό μέλος
    Kαλα δεν γ@μ@ει κανεις σε αυτο το μαγαζι?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Kαλα δεν γ@μ@ει κανεις σε αυτο το μαγαζι?
    Δεν εχεις προλαβει τις παλιες καλες μερες. Μεχρι και στοιχηματα επαιζαν, ποιος θα παρει τις καινουριες πρωτος...

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF