Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
EEeeeemmmm... γκουχ...γκουχ..... Διακoπτω;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes EEeeeemmmm... γκουχ...γκουχ..... Διακoπτω; Οχι νταρλινγκ κανε δουλεια σου καλε.
-Have you any famous last words? -..Not Yet! -"Not yet"!? Is that famous?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Julius έχω βάλει αυτοκόλλητα ΚΤΜ ρε και είμαι κομπλέ. που να πετύχεις μπιμπικο με βε-στρομ μπλέ να κυκλοφοράει καμαρωτός..... Γεράματα λέμε αχαχαχα και βαλίτσα πίσω? Θα πέσει κράξιμο φουλ αχαχαχαχ Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Εγω παιζω μπαλα απο τσιμισκη μεχρι αλεξανδρας ρε. α νταξ
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes EEeeeemmmm... γκουχ...γκουχ..... Διακoπτω; φτερά και πέπουλα για το Γιωργάκη το γκεΥ
Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Οχι νταρλινγκ κανε δουλεια σου καλε. Γιώργη, το SV το τσουλάς ακόμα;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από KaTaNaS Γιώργη, το SV το τσουλάς ακόμα; Σταυρο αν αυτο ηταν υπονοουμενο, εγραψε. Αν οχι,λογικα ειναι εδω και ενα χρονο σε ενα σκοτεινο γκαραζ (ελπιζω) και αγνοειται η τυχη του γενικοτερα (και στ'αρχιδια μου)
το τσουλάει το ΕσΒι ο παλιοτσούλος
Δημοσιεύθηκε αρχικά από periklisk το τσουλάει το ΕσΒι ο παλιοτσούλος Ετσι μου'ρχεται να παρω τηλεφωνο τον ντιντη να μπει να σε λουσει.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Ετσι μου'ρχεται να παρω τηλεφωνο τον ντιντη να μπει να σε λουσει. Ναι φώναξέ τον να κάνετε παρέα οι ντιντιΔεοι και να μαζέψετε και πιο εύκολα φόρα παλιομπαλοτσες