Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Πωωω φαντάσου να διαλύουν την πορεία με χημικά από αέρος και να σου λέει ο άλλος μας ψεκάζουν και να μην έχεις τι να πεις.
http://www.youtube.com/watch?v=47k5TJuDfZ4
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Μα είναι πολύ εύκολο αγαπητέ, είναι νόμος στη φύση τα διαφορετικά να έλκονται και να συγκρουονται.
Το δεν μπορώ δεν σημαίνει οτι αυτοφιμώνομαι, σημαίνει ότι τα διαβάζω και χαλιέμαι. Και νομίζω ότι η στοχευση είναι λάθος. Θα έπρεπε να είναι πιο στρατηγικής φύσεως τα σχόλια από τα να επικεντρώνεται ο καθένας στο εκτελεστικό όργανο (κι από τις δύο μεριές).
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Α οκ σορι τοτε αλλα εμενα το στομαχι μου πιανεται με αυτες τις μηχανιστικες θεωριες τυπου φυση ετσι αρα και κοινωνια ετσι.
Και οσον αφορα το στρατηγικο του θεματος,επειδη δεν ειμαστε εμεις αυτοι που θα αλλαξουμε την κοινωνια,και αν αυτη αλλαξει εμεις δεν θα προλαβουμε τις αλλαγες της,ειμαι της αποψης οτι
ας δουμε απλα ποιες ειναι οι φαντασιωσεις μας (και ποσο γελοιες ειναι αυτες).
Που μια χαρα φαινεται.![]()
-..Not Yet!
Kαθαρά προκλητικός. Μου έχει τύχει να πάω Σάββατο βράδυ πριν κατι μήνες στη Βαλτετσίου για σουβλάκι στον Αχιλλέα και να υπάρχουν
ΜΑΤ πάνω στον πεζόδρομο και να φυλάνε σκοπιά χωρίς λόγο και χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό γνκ εκείνη την μέρα..υπάρχει
και φώτο αλλα ο λόγος μου αρκεί![]()
Καλα οχι και μαχη, εχουν γινει πολυ ωραιες αναλυσεις πανω στο θεμα, εχουν μπει επισυναπτομενα πολυ ωραια αρχεια σχετικα, απλα η κουβεντα κανει κυκλο αφου το θεμα εχει φτασει τις 40+ σελιδες και πολλοι δεν μπαινουν στον κοπο να διαβασουν τι εχει ειπωθει ηδη, ή διακοπτεται η ροη της οπως ο δασκαλος απο τον μαθητη που θελει να παει τουαλετα...
Το ότι στέλνουν κάπου διμοιρίες χωρίς προφανή λόγο, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
Στην τελική μπορεί να πήγαν και αυτοί για σουβλάκια
Παντα ενα βημα μπροστα η ΕΛΑΣ.
Και στην δουλεια, και στο γλεντι.
Ρησπεκτ.
-..Not Yet!
Και του λιμανιού
Και του σαλονιού
για να βοηθησω λιγο , τα ματ και στο παρελθον εχουν κανει "προελαση" στα εξαρχεια δεν ειναι η πρωτη φορα , οπως εγραψα νωριτερα δεν πιστευω οτι πηγαν στο περιπτερο για να κλεψουν νερα , αλλα η μανουρα εγινε και ο περιπτερας ή τελοσπαντων οποιος ηταν εκει τις "μαζεψε" , αλλα η συγκεκριμενη πλατεια μαζι με αλλες περιοχες υπαρχει σε λιστα στην γαδα και ειναι προκαθορισμενο να βρισκονται εκει οταν γινονται διαδηλωσεις , μπορεις να το εξακρυβωσεις ,
επισης υπαρχει και λιστα με το εντυπο υλικο στην γαδα που θεωρειται "ακραιο" , το οποιο βεβαια δεν ειναι παρανομο , διατιθεται και σε "περιπτερο" στην εκθεση βιβλιου στο πεδιο του αρεως καθε χρονο και εκδιδεται νομιμα στην ελλαδα και στο εξωτερικο , εντυπο ομως για το οποιο μπορει να μαζεψεις πολλη "τεχνικη" σφαλιαρα στην ασφαλεια ,
οριστε πληροφοριες με το τσουβαλι
αν βρεθουμε ποτε και πουμε και γι ' αυτα θα σου εξηγησω και για την τεχνικη που εφαρμοζει η ασφαλεια του κλεισιματος πορτας προς τον τοιχο, απλα υπαρχει και ανθρωπος ενδιαμεσα ,
τελοσπαντων εγω το κλεινω εδω , δεν καταληγει πουθενα η κουβεντα , καποια στιγμη ισως βγουν στο φως αρκετα πραγματα που ακομα μενουν κρυφα και μπορει και καποιοι απο το σωμα της αστυνομιας να το δουν λιγο πιο ξεκκαθαρα
"Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
"baby life's too short" ...........
http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk