Δεν μου λες ρε φιλε, αυτα τα χρησιμοποιει και σαν τραπεζακι να βαλει το φραπε?![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
ειναι το καινουργιο μοντελο της honda με τον αεροσακο?
μονο φραπε;
εκει πανω τρωνε ανετα 6 νοματαιοι πληρες γευμα με γλυκο
![]()
![]()
![]()
Συν οτι δείνει το παρόν κι εκείνη η ενοχλητική φρουτιέρα στη μέση γεμάτη μπανάνες κι ανανάδες.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
μονο φραπε;
εκει πανω τρωνε ανετα 6 νοματαιοι πληρες γευμα με γλυκο
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πως δένει τα κορδόνια των παπουτσιών της;![]()
γιατι μπορει να δει αν εχουν λυθει;Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ή πέρνει παπούτσια με σκράτς, ή της τα δένει κανένας φανατικός βυζοσκαμπιλιάρης !Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
:rotflmao: :rotflmao:
Δεν θα το δει αλλά όταν, καθώς περπατάει, θα προσγειωθεί ξαφνικά πάνω στους αερόσακκους, θα το ψιλιαστεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
γιατι μπορει να δει αν εχουν λυθει;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
Εμένα μου δημιουργήθηκε μια απορία.
Υπάρχει Κινέζα με τόσο τεράστια βυζιά, μπορεί σε μια γυναίκα να τοποθετηθεί τόση ποσότητα σιλικόνης, ή τελικά όλο αυτό το θηρίο είναι φωτοσόπια;![]()
Άν είναι σιλικόνη, πώς μπήκε στο αεροπλάνο;;;![]()
![]()
Photoshop oεο!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εμένα μου δημιουργήθηκε μια απορία.
Υπάρχει Κινέζα με τόσο τεράστια βυζιά, μπορεί σε μια γυναίκα να τοποθετηθεί τόση ποσότητα σιλικόνης, ή τελικά όλο αυτό το θηρίο είναι φωτοσόπια;![]()
Άν είναι σιλικόνη, πώς μπήκε στο αεροπλάνο;;;![]()
![]()
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
ΆαααααΕΟ !Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
Photoshop oεο!!!!!
Τελικά κάνει θαύματα το προγραμματάκι.!![]()
![]()
δεν ειναι φοτοσοπια ειναι η δεσποινις Μινκα κορεατισσα πρώην τεννίστρια νυν πορνο στριπτιζοπαραγωγος-ηθοποιος και ειναι τοοοοοοσο μεγαααλα πραγματικα.
Διαβασμενος σε βλεπω..![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"