Σελίδα 55 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 545505152535455565758596065105 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 811 έως 825 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Σχετικα με την προσωπικη περιουσια ισως θα πρεπει να αναλογιστουμε οτι υπαρχουν και οι ανθρωποι που ειναι (η φαντασιωνονται οτι ειναι ακομα) σχετικα ψηλα στην τροφικη αλυσιδα,
    ωστε να δυσανασχετουν αποκλειστικα και μονο με την καταστροφη της προσωπικης τους περιουσιας σε τετοιο βαθμο που (επιλεγουν να) αγνοουν τα κοινωνικα δρωμενα.

Και λεω ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ οτι ειναι, οχι οτι ειναι απαραιτητα.
    Διοτι μπορει να μην εχεις σχολεια, νοσοκομεια, επιδοματα, συνταξεις, μισθους,οι φιλοι σου να υποφερουν,νεοι ανθρωποι να αποκτηνωνονται σταδιακα, η δημοσια συζητηση να φερνει εμετο,
    να ζεις με τον φοβο της απολυσης,η γενικοτερη πολιτικη καφριλα να εχει παει στο 11,και χιλια δυο ακομα,αλλα την γαμημενη την μοτοσυκλετα μου δεν θα την καψεις ρε.

Και καπου εκει μπαινουν και τα ματ μεταξυ αλλων σαν το τελευταιο προπυργιο του μικροαστισμου να προστατευσουν (και καλα) τις βιτρινες του παπουτσαδικου .
    Και σου βγαινει και ο κατα τα αλλα συμπαθεστατος σουτερ με το πασιφιστικο νικνειμ που ακομα προσευχεται στη Μπαναγιά που το 2008 η ΕΛΛΑΔΑ δεν εγινε αναρχικη χωρα
    να σου λεει "οχι μαναρι μου εγω δεν θα σε σωσω φαε σκατα μικροαστε που βριζεις και την αστυνομια"

Μα να σε βαρανε και απο τις 2 μεριες ρε γαμωτο;
    - Έλα μαμά... θα κατεβούμε στο κολωνάκι σήμερα, δε πιστεύω να έχεις παρκάρει το μερσεντες εκεί... θα κάνουμε επανάσταση....

Παλαιό μέλος
    Γιατί στη χώρα μας η παιδεία αρκούσε για αυτόν... http://people.csail.mit.edu/costis/ αλλά για τον κάθε δήθεν επαναστάτη αρκεί το να φιλοσοφεί δήθεν και να πετάει πέτρες σε ανθρώπους αγροίκους κατώτερης μορφώσεως (μπάτσοι) γιατί έτσι κάνουν οι άνθρωποι με όραμα δημιουργούνε πετώντας πέτρες και τούβλα στα κεφάλια άλλων ανθρώπων. Και αυτό κύριοι λέγεται επανάσταση..... και χρειάζεται πολλούς καμένους κάδους και αυτοκίνητα (όχι τα δικά μας προς Θεού) για να γίνει.....
    Α ναι ξέχασα ο Ρωμανός θέλει να πάει στο ΤΕΙ λέει για να μορφωθεί αφού είναι δικαίωμά του σύμφωνα με τη νομοθεσία την οποία δεν αναγνωρίζει και μάλιστα θέλει και άδεια όχι με τηλεδιάσκεψη.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Ενω αν καψουμε πεντεξι μερτσεντες και καμμια δεκαρια εθελ, θα φτιαξουν ολα.....
    Ουτε αυτο λεω (ουτε καν το υποννοω) ουτε αυτη ηταν η ουσια,και τα λογικα αλματα που κανεις δεν ειναι δικο μου προβλημα.
    Εγω βεβαια δεν ξερω απο λυσεις οσον αφορα τα προβληματα της οικουμενης.
    Και αμα σου καψουν την δικη σου ελα να σου χαρισω την δικη μου,αλλα δεν ξερω αν σου αρεσουν τα SV,ασε που θελει λαστιχα υγρα σερβις...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Γιατί στη χώρα μας η παιδεία αρκούσε για αυτόν... http://people.csail.mit.edu/costis/ αλλά για τον κάθε δήθεν επαναστάτη αρκεί το να φιλοσοφεί δήθεν και να πετάει πέτρες σε ανθρώπους αγροίκους κατώτερης μορφώσεως (μπάτσοι) γιατί έτσι κάνουν οι άνθρωποι με όραμα δημιουργούνε πετώντας πέτρες και τούβλα στα κεφάλια άλλων ανθρώπων. Και αυτό κύριοι λέγεται επανάσταση..... και χρειάζεται πολλούς καμένους κάδους και αυτοκίνητα (όχι τα δικά μας προς Θεού) για να γίνει.....
    Α ναι ξέχασα ο Ρωμανός θέλει να πάει στο ΤΕΙ λέει για να μορφωθεί αφού είναι δικαίωμά του σύμφωνα με τη νομοθεσία την οποία δεν αναγνωρίζει και μάλιστα θέλει και άδεια όχι με τηλεδιάσκεψη.......
    Δηλαδη εσυ προτιμας να δεις τον Ρωμανο και τον καθε Ρωμανο νεκρο,γιατι ετσι θα τον αναγνωρισεις σαν γνησιο επαναστατη που εφτυσε το συστημα και τους νομους μεχρι την τελευταια πνοη του;
    Δηλαδη η σποντα του "αφου θελετε νομιμοτητα οπως λετε δωστε μου την" ειναι καθαρη υποκρισια απο την πλευρα του;
    Κριμα που δεν εσφιξε και το χερι του Κακουλια (ναι ετσι γραφεται) για να σε δικαιωσει χωρις να χρειαστει να πεθανει προηγουμενως.
    Α και επισης τα εργαστηρια δεν μπορεις να τα παρακοπουθησεις με τηλεδιασκεψη (η οποια δεν υφισταται ουτως η αλλως αυτη την στιγμη) αλλα αυτες ειναι φιλολογιες.
    -..Not Yet!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Αυτό που πάντα φταίει το σύστημα και ποτέ εμείς και πάντα οι άλλοι πολύ μου αρέσει.......
    ρε μαστορα ειμαι 27 και κατι ψιλα.
    δεν εχω ψηφισει ποτε νδ πασοκ δημοκρατικη αριστερα και οτι αλλο εχει κυβερνησει οσο ψηφιζω.
    κατεβαινω σε πορειες,χωρις να σπαω καιω πεταω πετρες κλπ.
    δεν εχω ζητησει ποτε ρουσφετι,βολεμα κλπ.
    δεν εχω κλεψει ποτε,δεν εχω παρει αβαντα στην πλατη κανενος.
    οποτε νομιζω οτι δικαιουμαι να τα χωνω στο συστημα,στο δημοσιο και σε οσους το εχουν κανει σκατα και συνεχιζουν να το κανουν ακομα χειροτερο...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Ουτε αυτο λεω (ουτε καν το υποννοω) ουτε αυτη ηταν η ουσια,και τα λογικα αλματα που κανεις δεν ειναι δικο μου προβλημα.
    Εγω βεβαια δεν ξερω απο λυσεις οσον αφορα τα προβληματα της οικουμενης.
    Και αμα σου καψουν την δικη σου ελα να σου χαρισω την δικη μου,αλλα δεν ξερω αν σου αρεσουν τα SV,ασε που θελει λαστιχα υγρα σερβις...
    Μα σαφεστατα μου καταλογιζεις γραψαρχιδισμο για τα κοινωνικα θεματα επειδη τι; υπερασπιστηκα την ατομικη περιουσια; αναρωτηθηκες αν η τρυπα μου εγινε βαρελι για να την αποκτησω;
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Για να το πω ευγενικά και να μην παρεκτραπώ

Κράτα και καμιά σκέψη για τον εαυτό σου και μην τις δημοσιοποιείς όλες

Παλαιό μέλος
    Δηλαδη εσυ προτιμας να δεις τον Ρωμανο και τον καθε Ρωμανο νεκρο,γιατι ετσι θα τον αναγνωρισεις σαν γνησιο επαναστατη που εφτυσε το συστημα και τους νομους μεχρι την τελευταια πνοη του;
    Δηλαδη η σποντα του "αφου θελετε νομιμοτητα οπως λετε δωστε μου την" ειναι καθαρη υποκρισια απο την πλευρα του;
    Κριμα που δεν εσφιξε και το χερι του Κακουλια (ναι ετσι γραφεται) για να σε δικαιωσει χωρις να χρειαστει να πεθανει προηγουμενως.
    Α και επισης τα εργαστηρια δεν μπορεις να τα παρακοπουθησεις με τηλεδιασκεψη (η οποια δεν υφισταται ουτως η αλλως αυτη την στιγμη) αλλα αυτες ειναι φιλολογιες.

Όχι, προφανώς και δε προτιμώ να δω κάποιον νεκρό αλλά δε μπορώ να υποτιμήσω τη νοημοσύνη μου και να θεωρήσω πως ο Ρωμανός για τον οποίο γίνεται λόγος είναι ένας αθώος έφηβος που πήρε το καλάσνικοφ και έκανε ληστεία για να βελτιώσει το σύστημα...... ούτε επίσης πως πίσω από το θέμα που γίνεται αυτές τις μέρες με το ΤΕΙ κρύβεται η δήψα ενός ανθρώπου για μάθηση και όχι ένα πολιτικό παιχνίδι....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    ρε μαστορα ειμαι 27 και κατι ψιλα.
    δεν εχω ψηφισει ποτε νδ πασοκ δημοκρατικη αριστερα και οτι αλλο εχει κυβερνησει οσο ψηφιζω.
    κατεβαινω σε πορειες,χωρις να σπαω καιω πεταω πετρες κλπ.
    δεν εχω ζητησει ποτε ρουσφετι,βολεμα κλπ.
    δεν εχω κλεψει ποτε,δεν εχω παρει αβαντα στην πλατη κανενος.
    οποτε νομιζω οτι δικαιουμαι να τα χωνω στο συστημα,στο δημοσιο και σε οσους το εχουν κανει σκατα και συνεχιζουν να το κανουν ακομα χειροτερο...
    Ενδεχομένως εσύ να είσαι όπως λες και πράγματι δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω αλλά η πλειοψηφία δεν είναι είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε όπως έχουν επιλέξει αυτοί.... Αλλά έχε υπ'όψην σου πως η γκρίνια δεν είναι αυτό που βελτιώνει τα πράγματα...

Μα σαφεστατα μου καταλογιζεις γραψαρχιδισμο για τα κοινωνικα θεματα επειδη τι; υπερασπιστηκα την ατομικη περιουσια; αναρωτηθηκες αν η τρυπα μου εγινε βαρελι για να την αποκτησω;
    Μα συγνωμη εγω στο καταλογιζω αυτο;
    Δηλαδη τι ειπα εγω οτι πρεπει να ειμαστε ολοι χιπηδες να ζουμε σε παρατημενα βαγονια και να ανταλλαζουμε τα σωβρακα μας;

Διαβασε τι λες,ειναι λες και συζηταμε γυρω απο τον δικο σου μικροκοσμο αυτη την στιγμη,που νοιαζεσαι μονο για την μηχανη σου ενω γινεται της πουτανας εξω απο το γκαραζ σου.
    -..Not Yet!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Για να το πω ευγενικά και να μην παρεκτραπώ

Κράτα και καμιά σκέψη για τον εαυτό σου και μην τις δημοσιοποιείς όλες
    Ωπ! Θα μας απαγορεύσεις το λόγο??? Λιγάκι φασιστικό μου ακούγεται αυτό.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Και ερχόμαστε πάλι στην αρχή και 200 χρόνια πίσω. Κατάργηση προσωπικής ιδιοκτησίας και το 99 % των προβλημάτων μας θα λυθεί !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ενδεχομένως εσύ να είσαι όπως λες και πράγματι δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω αλλά η πλειοψηφία δεν είναι είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε όπως έχουν επιλέξει αυτοί.... Αλλά έχε υπ'όψην σου πως η γκρίνια δεν είναι αυτό που βελτιώνει τα πράγματα...
    Πως έχεις επιλέξει να ζεις λοιπόν, ας μιλήσουμε για τον ντετερμινισμό της δικής σου σκέψης

Όχι, προφανώς και δε προτιμώ να δω κάποιον νεκρό αλλά δε μπορώ να υποτιμήσω τη νοημοσύνη μου και να θεωρήσω πως ο Ρωμανός για τον οποίο γίνεται λόγος είναι ένας αθώος έφηβος που πήρε το καλάσνικοφ και έκανε ληστεία για να βελτιώσει το σύστημα...... ούτε επίσης πως πίσω από το θέμα που γίνεται αυτές τις μέρες με το ΤΕΙ κρύβεται η δήψα ενός ανθρώπου για μάθηση και όχι ένα πολιτικό παιχνίδι....
    Κανεις και εσυ με την σειρα σου ενα καρο λογικα αλματα πατωντας πανω σε μια αφηγηση πολυ συγκεκριμενη (και εξ'ισου ηλιθια).
    Και ειλικρινα μπορεις να μου εξηγησεις ποιο ειναι αυτο το πολιτικο παιχνιδι;
    Και μετα πες μου αν θες εσυ γιατι πιστευεις οτι το κανει ο Ρωμανος ολο αυτο ασχετα απο το πολιτικο παιχνιδι που λες (του οποιου ο Ρωμανος ΔΕΝ ειναι μερος μιας και δηλωνει αναρχικος αλλα τελος παντων).
    -..Not Yet!

Γραφω το παρακατω υπερασπιζομονος την προσωπικη περιουσια..... Ο μονος στην κουβεντα που το κανει μεχρι στιγμης...
    Πας να συνδεσεις ασχετα πραγματα/καταστασεις μεταξυ τους..... Επειδη δλδ οι μπατσοι δολοφονησαν εν ψυχρω, θα ερθω να σου καψω το μηχανακι;
    Και θα πεις "δε γαμιεται; παραπλευρη απωλεια"....
    Ελεος.....
    Απαντας αυτο

Σχετικα με την προσωπικη περιουσια ισως θα πρεπει να αναλογιστουμε οτι υπαρχουν και οι ανθρωποι που ειναι (η φαντασιωνονται οτι ειναι ακομα) σχετικα ψηλα στην τροφικη αλυσιδα,
    ωστε να δυσανασχετουν αποκλειστικα και μονο με την καταστροφη της προσωπικης τους περιουσιας σε τετοιο βαθμο που (επιλεγουν να) αγνοουν τα κοινωνικα δρωμενα.

Και λεω ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ οτι ειναι, οχι οτι ειναι απαραιτητα.
    Διοτι μπορει να μην εχεις σχολεια, νοσοκομεια, επιδοματα, συνταξεις, μισθους,οι φιλοι σου να υποφερουν,νεοι ανθρωποι να αποκτηνωνονται σταδιακα, η δημοσια συζητηση να φερνει εμετο,
    να ζεις με τον φοβο της απολυσης,η γενικοτερη πολιτικη καφριλα να εχει παει στο 11,και χιλια δυο ακομα,αλλα την γαμημενη την μοτοσυκλετα μου δεν θα την καψεις ρε.

Και καπου εκει μπαινουν και τα ματ μεταξυ αλλων σαν το τελευταιο προπυργιο του μικροαστισμου να προστατευσουν (και καλα) τις βιτρινες του παπουτσαδικου .
    Και σου βγαινει και ο κατα τα αλλα συμπαθεστατος σουτερ με το πασιφιστικο νικνειμ που ακομα προσευχεται στη Μπαναγιά που το 2008 η ΕΛΛΑΔΑ δεν εγινε αναρχικη χωρα
    να σου λεει "οχι μαναρι μου εγω δεν θα σε σωσω φαε σκατα μικροαστε που βριζεις και την αστυνομια"

Μα να σε βαρανε και απο τις 2 μεριες ρε γαμωτο;
    Εσυ στη θεση μου τι θα καταλαβαινες δλδ;

Και συνεχιζεις να μου λες ολα τα ωραια για τον μικροκοσμο του γκαραζ μου....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF