Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: KLE 500 06' upgrades

  1. #1
    Νέο μέλος
    Εγγραφή
    11/08/2014
    Μηνύματα
    8

    KLE 500 06' upgrades

    Καλησπέρα παιδιά! Είμαι κάτοχος ΚΛΕ500 μοντέλο 2006 και θα ήθελα αν έχετε κάποιο λινκ ή κάποια άποψη για ψηλή ζελατίνα (κοίταξα κάποιες ERMAX,GIVI αλλά δεν ξέρω ποια ταιριάζει! Κάνω ταξιδάκια και ο αέρας μετά τα 100 με κοπανάει οπότε ψάχνω κάτι μεγαλούτσικο. Επίσης κοιτάζω και για κάποια εξάτμιση εκτός από μοτορσπορ αλλά και πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα. Από αναρτήσεις σκέφτομαι να βάλω μπροστά ελατήρια WP και θα ήθελα αν έχετε κάποια άποψη για το αν θα έχω αισθητή διαφορά καθώς τώρα η μπροστά ανάρτησή μου είναι απαράδεκτα μαλακή !!!!Τέλος για αλλαγή τιμονιού έχετε να προτείνετε κάτι? π.χ (renthal?) ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας !

  2. #2
    Αυτά που θέλεις να κάνεις κοστίζουν το 50% της αξίας της μηχανής. Είσαι σίγουρος ότι αξίζει;

    Αν αλλάξεις εξάτμιση , θα πρέπει να παρέμβεις και στην τροφοδοσία και στο φίλτρο αέρα. Απαραίτητα. Θα φτάσεις τα 600+
    Αν δώσεις τόσα λεφτά για το μπροστινό (περίπου 120-150), μετά θα σου ξινίζει το πισινό. Άλλα 300+

    Προσωπικά θα έδινα 30-50 ευρώ και θα άλλαζα λάδια στο μπροστινό και προσθήκες στα ελατήρια. Στο δικό μου δουλεύει αρκετά καλά.
    Τίποτα άλλο.

  3. #3
    Παλαιό μέλος
    Εγγραφή
    16/07/2002
    Μηνύματα
    163
    Γιατι δεν πειρες ενα ΚΤΜ και το φτιαχνεις σιγα σιγα? το θεμα ειναι για την κατηγορια customising

    Μια εξατμισουλα καλητερη απο αυτη που εχει και μια πισω αναρτηση(κατα την αποψη μου) οχι απαραιτητα WP (πολλα τα λεφτα υπαρχουν και αλλες λυσεις πιο οικονομικες και εξισου καλες για αυτη την μηχανη) και οπως ειπε ο φιλος παραπανω λαδακια μπροστα.

    Ζελατινα ολες καλες ειναι. και αμα παραειναι ψιλη την τρως και με ενα τροχο στην τελικη ... δεν μπορει να ειναι ολες τελειες.

    και θα εισαι τζιτζι.

  4. #4
    Στο δικό μου είχε ήδη πάνω μια Racetech. Μια χαρά ήταν. Επίσης άλλαξα το αφρώδες και το κάλυμμα της σέλλας γιατι σπας τα μπ@λάκια σου τσάμπα όταν φρενάρεις. Εναν ανορθωτή στις 80Κ περίπου. Καλή κίνηση τα wp αλλά θα χρειαστείς και μια τρόμπα φρένων μπροστά.
    Run, rabbit run


Παρόμοια θέματα

  1. AFTER MARKET ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ KLE 500 06
    από Kleman στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2012, 18:13
  2. KLE 500 Ζελατίνα
    από THEOD στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 13:21
  3. Kle 500 ή Klr 650
    από cityfly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 17:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

  • Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF